tisdag 27 april 2021

När storljugaren talar om att regeringen inte hade någon flockimmunitet är det ingen som tror honom!

Igår utfrågades vår s.k. skämt till statsminister i Konstitutionsutskottet under 4 timmar.
Löfven: ”Jag vill avvisa bestämt alla spekulationer som jag har hört under lång tid, att flockimmunitet skulle vara en del av någon strategi. Något formellt regeringsbeslut om vilken strategi Sverige skulle ha mot corona har aldrig fattats Regeringen har valt en inriktning för hur regeringen ska arbeta, en sådan behöver inte komma till uttryck genom regeringsbeslut.”

Stefan Löfven har ingen skam i kroppen. Han blåljuger när han nekar att regeringen helt överlät strategin åt två dårar (en autist och en medical narcissist) som skulle införa flockimmunitet.
Vad som står på spel är domstolen i Haag. Att medvetet sprida ett virus okänt för människan är brott mot de mänskliga rättigheterna. Är det inte bättre att erkänna att vi blev lurade av två bokstavsdiagnos herrar. - Giesecke och Tegnell.
"Sverige har världen bästa ep
idemiologer" - Narcisisten Giesecke i om sig själv och hans autistiske lärjunge.

Tegnell stod och skröt i CNN om att hans/Sveriges strategi kommer att leda till flockimmunitet. Det borde inte vara några problem att hitta det inslaget. Giesecke satt i TV4 soffan likt en drucken och yrade om att "Vi behöver mer smittspridning". - Än idag tror idioterna att det är ett influensavirus.

Svaret är enkelt. Rumpnissen Löfven skulle från början ha sagt:
”Vi i regeringen står inte bakom flockimmuniteten. Tegnell står bara och ljuger om detta.” Nu gjorde han inte det utan har istället hyllat Tegnell som någon jävla expertguru.
Hur kan en bluff-och båg-charlatan som Tegnell tillåtas att tjäna pengar på sina lögner?
Flockimmuniteten - ingen har dött av Astra-vaccinet - inga över 65 som tagit vaccin, har blivit sjuka/fått blodproppar osv
Fakta idag: Över 14000 döda. Det har dött några över 65 år som fått Astravaccin. 2 miljoner är vaccinerade. Trots massvaccinering av de äldre så ligger dödstalen skyhögt över samtliga av våra grannländer.
Högst smittspridning i hela Europa just nu. 13 av 15 regioner i Europa med högst smitta ligger i Sverige. Bara Tegnell som kan lyckas så uruselt.

Fördelning av nya siffror:
Idag: 45
avlidna: 45
Nya fall: 14 936

Senaste tisdagssiffror nya avlidna: 37, 36, 35.
Senaste tisdagssiffror nya fall: 16 698, 19 126, 21 813.

 

3 kommentarer:

 1. Neuropsykiatriska tillstånd.
  Det specifikt avvikande beteendet yttrar sig ofta som stereotypier (gungande, och speciella handrörelser vid upphetsning), svårt att uppfatta information, svårt att se väsentligheter och att förstå helheten, fixationer i speciella detaljer samt smala intressen som ofta upptar en stor del av Tegnells tillvaro.

  SvaraRadera
 2. Du har enligt min mening gjort en klockren analys. Det är nog bara i ett land med en så regeringstrogen public service, som en regering med ett så förfärligt facit kan komma undan med så lindrig kritik. Giesecke verkar för mig minst lika läskig som Tegnell - tvärsäkra uttalanden, oerhört eftersökt av media pga raka, enkla svar på svåra frågor.
  Regionerna och MSB ska också ha kritik för den erbarmligt dåliga beredskapen.

  SvaraRadera
 3. Alltför många av regeringens och myndigheternas beslut kan benämnas som Goddag yxskaft för det ska vara någon tillfällighet. Men det måste väl bli så när värdegrund och partibok är avgörande.
  Ett av de mest graverande felen i i coronahanteringen var när de förbjöd hydroklorokin.
  Som alla vet ett billigt svensktillverkat biverkningsfritt läkemedel med mycket bra effekt om det sätts in tidigt.
  Socialstyrelsen och Läkemedelsverket är korrumperade.

  SvaraRadera