söndag 11 april 2021

Börjar åsiktskorridoren bli en belastning för vänsterjournalister?

 Detta trodde aldrig Foliehatten skulle få uppleva  att vänsterkrönikören Johanna Frändén, på Aftonbladet, att hon skulle känna sig obekväm med att hela tiden behöva försvara etablissemanget och etikettera systemkritiker som idioter och foliehattar.
Det är inte alls märkligt att vänstern är systemförsvarare och globalister. Det är precis så agendan ser ut i Sverige och om du vill sitta kvar vid köttgrytorna måste du följa agendan.
De med minnet i behåll, känner till att det var inte alltför länge sedan vänstern var antiglobalistisk.  Om inte minnet sviktar för Foliehatten tillhörde Johanna Frändén Attac eller var med i Göteborgsdemonstrationerna. Tydligen känner hon att det skaver rejält och hon sitter som en liten medial kugge i det globalistiska västimperiet och läxar upp och demoniserar vanligt folk som inte gillar samhällsförändringarna. Kanske rentav är hon kritisk till de snabbframtagna COVID-19 vacciner som nu produceras av de multinationella läkemedelsföretagen. Johanna Frändén har tydligen en väninna i Paris som inte vill ta vaccinet. Det har fått henne att börja tänka efter.
Det är en gåta hur vänstern börjat gå globalisternas ärenden och låtit lura sig av de dekorativa icke-systemhotande kulisserna antirasism och identitetspolitik.

Ann-Charlotte Marteus beskrev det ganska bra gällande åsiktskorridoren:

"När man är inne i dess värme verkar den oändligt stor; lika stor som sanningen. Det är först när man med akut samvetsångest tar ett steg ut som man upptäcker hur smal den är. Och krympande."

Johanna Frändén har stuckit ut huvudet ut från åsiktskorridoren och märkt/upptäckt att majoriteten av svenska folket inte delar hennes syn på verkligheten. Snart är det väldigt få som läser vad MSM publicerar. Johanna har säkert upptäckt och som mycket viktigt - oliktänkarna har egna plattformer för att sprida sina åsikter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar