onsdag 14 april 2021

Blir förnekelse regeringens vapen i valet 2022?

Nu har genierna på Sveavägen 68 tänkt till igen! Nu vill regeringen förbjuda förintelseförnekelse. Om drygt en månad är det 76 år sedan WWII avslutades i 1945 i maj. 76 år efter krigsslutet prioriterar regeringen detta före alla andra problem Sverige har. Tydligen väldigt viktigt just nu eller har man en baktanke?

"Regeringen vill göra det straffbart att förneka förintelsen. Det beskedet ger justitieminister Morgan Johansson i går.
Morgan: "Förintelsen är världshistoriens största brott mot mänskligheten, och det får inte glömmas. De som försöker få världen att glömma och blanda bort korten, de måste stå till svars för det."
Regeringen ska nu tillsätta en parlamentarisk kommitté, som får i uppgift att se över frågan.

Foliehatten ser redan en tanke bakom detta utspel!
Han är rädd för att SD hamnar på fel sida här, för att demonstrera att man inte är högerextrema och sannolikt är det just för att skapa problem för högerblocket som S lägger fram detta nu. Tanken från S måste vara att SD ska säga nej och sedan ska hela valrörelsen handla om frågan hur M kan samarbeta med ett parti som förnekar förintelsen.

Media och intellektuella vid universiteten och högskolorna borde i rimlighetens namn säga nej, men
sossarnas tentakler har nästlat sig in i den akademiska världen. Regeringen styr tilldelningen av pengar till lärosätterna och gör de inte som de blir tillsagda att göra av sossarna, får de mindre pengar. Det ska bli mycket intressant att se hur media och de övriga partierna ställer sig till regeringens nya strategi.

Är det en strategi för att polarisera inför valet eller är det ett pris regeringen tvingas betala till imperiets globalister för att man skärper migrationslagarna? Har man fått kritik från imperiets politruker? Foliehatten är helt övertygad om att det är en strategi som man blivit påtingade av imperiets globalister och politruker i medierna.

Rätt så festligt för övrigt att de flesta förintelseförnekarna existerar i SSU och andra invandrarorganisationer på vänsterkanten.

ProjectVeritas smygfilmade(kolla länken) en medarbetare på CNN (Chester) som skryter om att de bedriver propaganda och att nästa stora drev kommer bli klimatfrågan och det kommer att drabba dem som förnekare detta. CNN kommer att gå till propagandakrig mot klimatförnekarna om man får tro vad man ser i den video som Project Veritas smygfilmade.

En lagstiftning mot förintelseförnekare kommer lätt att användas mot alla sorters förnekare och regeringens nästa steg är klimatförnekare. Sedan kommer mångkulturförnekare. "Den-store ledaren"-förnekare osv.
Ja snart alla som kritiserar regeringen kommer att kunna omfattas av allmänna och godtyckliga förnekels
elagar.

Valet i Sverige
2022 kommer nog stå mellan de goda progressiva och "förnekarna" och följa mallen från deep state och  propagandacentrumet  CNN.

Var nu snabba och positionera er rätt nu när "Förnekelse" kommer vara modeordet åtminstone fram till valet nästa år. Nyttja draghjälpen från CNN på ett konstruktivt sätt.

Att SVT har skrivit på ett internationellt samarbete för att aktivt verka för att lyfta fram klimathotet i så många sammanhang som möjligt och inte släppa fram ”klimatförnekarna”, är kanske inte så allmänt känt (coveringclimatenow.org), men det kan kanske åtminstone förklara agerandet hos SVT i klimatfrågan och alla märkliga inslag som man sänder i SVT Rapport och Aktuellt.
Erika intar en särställning med alla sina märkliga påståenden. Senast var det havshöjningen i Bangladesh där hon motsa sig rejält

Skolans nationella prov för åk 9 skall proven genomgå en hjärntvätt, med den rätta läran om klimatet. En person från Kulturgeografen vid Uppsala universitet som varit engagerad klimataktivist i 5 år, har en Youtubekanal om klimatkrisen och ett eget företag Future Generations Geography, där ”hen” säljer föreläsningar och kurser om klimathotet. Den som tror att proven kommer att vara neutrala om klimatet tror säkert på jultomten.
I hens egen beskrivning på LinkedIn beskriver hen att i sitt arbete som provkonstruktör åt Skolverket ”ingår att konstruera, granska och analysera provfrågor inom ämnet geografi.”

Foliehatten tycker att det är mycket allvarligt och skrämmande att vi har en regeringen som har urusla utbildningar, hjärntvättar barn i skolan till den rätta klimatideologin. Verkligheten tycks inte existera för dessa extremister utan utbildning.

Tydligen räcker det inte med Greta som för övrigt verka vara ”passé” efter alla hennes grodor den senaste tiden.
Den nya regeringen kommer att få städa upp mycket efter den genom tiderna sämsta regering som Sverige någonsin har haft!

Det kommer en del 2 om vad och vilka som står bakom förnekelsen. Tills dess kan ni fundera över vilka som drar i trådarna om klimatet och vill sätta åt förnekarna! Det har ingenting med vetenskap att göra, utan det är en agenda som styrs av samma grupp.
Regeringen aviserar att de skall satsa ytterligare 100 miljoner på media. Ni kan fundera på varför!

 

2 kommentarer:

  1. ”Den nya regeringen kommer att få städa upp mycket efter den genom tiderna sämsta regering som Sverige någonsin har haft!”

    Moderaternas utskottsinitiativ om en extern revision och granskning av studieförbunden kommer med största sannolikhet att röstas ner i riksdagen.
    Liberalerna och de demokratiska ( enl Löfven) kommunisterna går på S linje.
    Vem kan tro på ett regim skifte nästa år?

    Hela sjuklövern är indränkta i PK normen, muslimkramare och mystiskt gendertänk. Där ex småbarn i Malmö fått ett eget pridetåget understött av M och KD.
    ”Stor i orden liten på jorden” det är Kristersson i ett nötskal.

    SvaraRadera
  2. Tacka vet jag grannens dotterson från Eka gård. Kung i Strängnäs.
    På riktigt.

    SvaraRadera