måndag 12 april 2021

Vem fan kan rösta på MP efter Märta Stenevis framträdande i Agenda?

I gårdagens SVT Agenda debatterade Ulf Kristersson och MPs språkrör Märta Stenevi om invandringen. Någon annan som märker att det är väldigt tyst i medierna om debatten. Det är trots allt en debatt mellan oppositionens så kallade ledare och en regeringsminister. Debatten borde väcka större medieuppmärksamhet än vad vi ser. Expressen är den enda av kvällsblaskorna som har en artikel på sin sida, och man får redan scrolla en lång bit ner för att hitta den. Märkligt tyst. Hur kan det komma sig? Kan det bero på att Uffe kvaddade/slaktade Stenevi! Inte bra för PK nötterna att skriva om!

Uffe var lugn och tydlig. Problemet är att Uffe är alldeles för artig. Han borde ha lite mer pondus och rakt på sak, klä av Märtas argument. Kvinnan är tokig,
Enda gången Uffe var rakt på sak var när han sa att en överväldigande majoritet av befolkningen nu är så rejält trötta på den misslyckade invandringspolitiken. Det sved nog i hjärtan på Märta Stenevi, att behöva få höra det!

Märta Stenevi verkar lätt hysterisk och har tydligen inte fattat hur Sverige ser ut i dag. Ulf sa att M , KD , L och SD blir epokavgörande för ett konservativt block. L har tom fått en uppsving i opinionen !

Moderaternas förslag:
Kunskapskrav efter SFI för att få fortsatt ersättning.
Krav på kunskaper i svenska för att få permanent uppehållstillstånd.
Krav på kunskaper i svenska för att bli svensk medborgare.

Vilken resa Moderaterna har gjort på 8 år. Foliehatten gillar inte att använda öknamn, men "Ruinfelt" kan vara passande för vad M stod år 2012.

År 2013 blev Billström uthängd för att ens ha uttalat ordet "volymer" om invandringen.

Nu har Ulf Kristersson vänt hela skeppet och hela den svenska opinionen.
Programledaren frågar "ska inte Sverige vara en humanitär stormakt?". Kristersson svarar "Inte om det innebär att Sverige ska ta emot mycket mer invandring än Norge, Danmark, Finland" tillsammans. Han lyfter fram att Sverige och Tyskland har fört en helt ohållbar politik de senaste årtiondena. Han lyfter fram att Sverige måste ha en betydligt mindre invandring under "en lång tid framöver." Han vill ha språkkrav NU.

Stenevi bara babblar anspråksfulla floskler, men det hade förstås även Hirvonen eller Ferm gjort. Programledaren frågar bägge två om de anser att det är rimligt att Sverige ska binda sig för att vara en moralisk stormakt och ta emot lika stora mängder som vi gjorde 2015 ifall de kommer hit.
Kristersson svarar: Nej, och utvecklar varför, medan Stenevi babblar om att "alla som kommer hit som flyktingar ska behandlas lika och få en ärlig chans att få sin sak prövad i vårt fina land och att skapa sig en framtid här" etc. Hedenmo frågade uttryckligen efter synen på
antalet, mängden som ska få komma in och söka asyl (eller få stanna) men den saken struntar Märta totalt i. I praktiken pläderar hon för öppna gränser och maxad invandring, som vanligt.

Det lyste igenom att Stenevi allra helst skulle vilja ha en politik där ingen enda person nekades uppehållstillstånd, precis som den hycklande önsketänkande verklighetsfrånvända idiot hon och hela MP är. Kan MP och alla andra invandringsförespråkare en gång för alla fatta att Sverige inte kan vara hela världens socialkontor och det krävs ett totalstopp på asylinvandringen för att hindra Sveriges fria fall mot avgrunden som pågått länge. Det är mycket enkelt - hur stor del av Sveriges välstånd och trygghet vill vi offra för främmande människor, med främmande kultur som vi inte har någon relation till? De naiva, hycklande drömmarna MP m.fl. anser att vi inte kan offra nog - givetvis så länge det inte drabbar dem själva personligen. Det är alltid någon annan som ska betala priset.

Asylpolitiken behöver göras om i grunden, men allt man hör är patetiska mantran "vi står upp för asylpolitiken" och så klappar de självgoda sig själva på axeln. Faktum är att den okontrollerade invandringen de senaste decennierna av outbildade personer som dessutom ofta är i stort vårdbehov, slukar enorma resurser från det svenska samhället. Kolossala insatser har gjorts och görs fortfarande av alla myndigheter för att bereda vägen för lyckad integration, men till uselt resultat. Och som tack för dessa uppoffringar får svenska folket tampas med en helt annan våldsbejakande kultur, otrygghet, längre vårdköer, sämre pensioner och förlorade möjligheter till ett bättre liv för svenskarna. Låter det egoistiskt och kallhjärtat?
Hur mycket MP m.fl. än vill förneka verkligehten, så är världen väldigt grym - det handlar om resurser och att äta eller ätas. Lösningen är inte att i praktiken ha vidöppna gränser.
Förslaget om tillfälliga uppehållstillstånd till fler - med förhoppning om att de ska lämna Sverige senare - ett riktigt idiotiskt förslag.

Till och med vänsterfolket verkar vara besvikna över Märta Stenevi instats!

JonasLundgren: "Vi ser hur majoriteten ser ut i riksdagen" sa Stenevi (MP) om varför de kovänder och förespråkar en migrationspolitik de länge varit emot. Så agerar ett svagt och ideologilöst parti som inte behövs i svensk politik längre. #agenda"

Att ett extremistiskt litet skitparti som MP som knappt någon röstar på kan ha ett så enormt stort inflytande över en sådan ödesfråga som invandringen visar enbart att det svenska politiska systemet har problem och behöver uppdateras.

Borlänge med knappt 53 tusen innevånare betalar ut över 100 miljoner i socialbidrag! Det finns massor av kommuner där ekonomin är körd i botten pga av socialbidrag. Vi kommer att få se en massa skattehöjningar som inte kommer att hjälpa.

Foliehattens krav på eventuell regering för att dom ska få min röst är:
Slopad asylrätt.
Nedlagd
Public Service.
Återvandring av alla som kommit hit se
dan "öppna era plånböcker och hjärtan".

 

3 kommentarer:

 1. Jag förstår att du röstade på Afs precis som jag i sista valet.
  Tyvärr var vi för få.

  SvaraRadera
 2. Var vi för få? Eller försvann röster?

  SvaraRadera
 3. Bra fråga. Eliasson skötte datorn som fallerade bevis nog för mig.

  SvaraRadera