torsdag 8 april 2021

FInns det svarta nazister?

I början av april körde en personbil ner 2 poliser varav en dödades utanför Capitolium. Enligt NBC hade föraren kniv och föraren blev skjuten. Föraren var en svart person som tillhörde Nation of Islam. Det är kanske därför att ”syna” vad denna organisation står för!

Nation of Islam är inte islamister, frågan är om de ens är troende muslimer. De var en svart nationalistisk rörelse av liknande typ som BLM, älskade av vänstern och liberalerna tills de släppte den problematiska boken "The secret relationship between blacks and jews" (togs bort
nyligen helt plötsligt från Amazon). Boken handlade till största delen om judiska slavhandlares roll i den translantiska slavhandeln och slaveriet generellt. Enligt Nation of Islam som granskat tusentals gamla originella dokument från hela USA, Västindien m.m., var slavhandeln mycket mer omfattande än den officiella historieskrivningen. Makten och media skriker nazist om alla vita som rör sig eller vågar andas så hyllar man istället riktiga nazister och de är svarta. Det är något man inte får granska eller skriva om. Sedan dess har media, vänstern och liberals svartmålat dem.
Det är fråga om en svart motsvarighet till den tyska nazismen, men till skillnad mot den tyska nazismen så var den svarta nazismen godkänd av etablissemanget och media spredd villigt och okritiskt propagandan, i viss mån även alternativmedia som hakar upp sig på att frontfigurerna säger sig vara tränade marxister.

 
Enligt Nation of Islam finns fyra raser.
Den svarta rasen är skapad av Gud, de övriga raserna är skapade av en galen vetenskapsman vid namn Yakub, de är inte fullt utvecklade raser utan som BLM kallar dem subhumans, alltså samma som Hitlers untermensch.
De andra tre raserna gula, vita och röda är enligt nation of Islam undermänniskor... subhuman som grundaren av Black Lives Matter i Toronto öppet kallar oss vita för. Viktigt här är att för dem tillhör både judar och kaukasier samma blåögda djävulsras. Den anti-semitism som gruppen bär på är alltså anti-whiteness. Skillnaden mellan Nation of Islam och Hitlers nationalsocialism är endast vilken ras man anser vara överlägsen.

Denna syn på vita och vår gemensamma framtid har spridits långt utanför sekten tack vare Malcolm X, Muhammed Ali, och Alex Haley, tack vare den senare så kom läran in på de vetenskapliga institutionerna. I ganska många svarta kretsar anses det här inte bara som normalt utan helt sant. Ännu fler har de blivit sedan Spike Lee gjorde en förljugen hyllningsfilm om Malcolm X. Synen finns bland politiker och bland svarta kändisar.

Nation of Islams lära och BLM är så sammanflätade så det finns ingen skiljelinje mellan dem. Det är därför helt sjukt hur vita människor går ned på knä för BLM som nu ett fotbollslag i England gjorde.

Hitler nominera
des till Nobelpriset Fredspris. Alice Bah Kuhnke anser att man inte får häckla BLM och KDs Skyttedahl och Ms Tobé röstar för den?
Varför? Aningslösa?
Historielösa? Dumma?
Samtidigt som media-etablissemanget använder hotet om 1930 talet och stöveltramp ska komma åter för att behålla makten, så godkänner och stöttar man vår tids svarta nazism som ser vår tid på jorden som avklarad.

Fördumningen av
MSM/SVT är monumental, journalister jobbar heller inte för de svenska medborgarna. De journalister som får skriva om mångkulturen är heller inte etniskt svenska, de är definitivt inte kulturellt svenska och ser inte problemet.

Fransmännen är i allra högsta grad medvetna om det stora hotet från den svarta befolkningen. Algerierna i Frankrike är inte att leka med.
Här i Sverige verkar vi vara helt blåögda trots att vi har Nation of Islam supportrar här i form av Rashid Musa.
Han är Sunnimuslim och hans förebild är Malcolm X och han delar hatet mot vita, han tycker också att Farrakhan har en del vettigt att säga.

Det muslimska brödraskapet gör för övrigt gemensam sak med Nation of Islam. Liksom muslimska religiösa ledare världen över som finansierar deras försök att bryta ned USA inifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar