måndag 26 april 2021

Det är skillnad på vad som händer i Sverige och Israel!

Det är mycket intressant att konstatera att i Joe Bidens nya administration, att nästan alla är judar. Judarna har USA nu i stort sett helt i sina händer. Det räcker att skumma igenom NYT och WP så förstår man bättre. USA kallas för The Jewnited States of America, när i stort hela media och det offentliga livet befolkas av samma klan. Nu när presidentposten säkrats av samma klientel och medias största satsning hittills är identitetspolitiken som nu upphöjts till officiell religion, så kan man gott säga att botten är nådd.

En häxjakt av samma mått som under
naziregimen i Tyskland kan mycket väl vänta runt hörnet, fast denna gång en jakt på konservativa kristna heterosexuella och alldeles särskilt på vita män tillhörande dessa grupper. Få känner till att Wall Street till varje pris vill ”mörka” att Wall Street och bankerna finansierade Hitler för pengarnas skull.

Varför utmärker sig judar, med sin fantastiska globala makt, så sällan eller aldrig för fysiska och dödsföraktande insatser för sin "ideologi" i grunden? Frågan är väsentligt att ställa.

Alla som läser detta inlägg har säkert sett bilder av judiska bosättare som bär AR-15-gevär för att skydda sina samhällen mot arabiska terrorister. Det är normalt att judar är beväpnade och isolerar araber. Senast när Foliehatten var i Brooklyn, New York kunde han se judar patrullera på gatorna för att driva svarta amerikaner från sina kvarter. Svensk media kallar inte detta för nazism. Det är bara självförsvar.
O
m svenskar skulle bära vapen och patrullera Malmös gator för att begränsa arabernas rörelse, skulle det för vänstern vara nazism och de skulle gå ”bananas!”

Alla har också säkert sett när palestinska tonårspojkar kastar stenar mot Israels militär eller polis. De israeliska domstolarna hämnas med att deras föräldrars hem/hus förstörs av bulldozers. Kollektivt straff fungerar i Israel. Den svenska vänstern/MSM/SVT ”blundar” totalt för fakta och de kommer sannolikt inte att lära av israeler eller skriva/inslag i SVT om detta.

En arab sa en gång till
Foliehatten att den svenska regeringen är de bästa politikerna i världen. Oavsett vad som händer kommer de aldrig att säga något eller klaga på muslimer.

Lördagen den 24 april är minnesdagen för folkmorden på armenier och andra kristna minoriteter som utfördes av Osmanska riket(idag Turkiet) 1915.
Vår utrikesminister Ann Linde skriver på Twitter: ”24 april är minnesdag över massövergreppen 1915 i dåvarande Osmanska riket. Skildringar från 1915 vittnar om stort mänskligt lidande och skoningslös grymhet som aldrig får glömmas eller upprepas.”

Ann Linde använder ordet ”massövergrepp” istället för det korrekta ordet folkmord. I Köln under nyårsnatten 2015-2016 skedde ett massövergrepp av invandrare som förgrepp(våldtog) sig på kvinnor.

I ett pressmeddelande från Vita Huset kungör Joe Biden att erkänner US folkmorden utförda av det Osmanska riket. Ann Linde kallar det för massövergrepp. Foliehatten hade inte väntat sig något annat från denna obildade kvinna.

2010 beslutade riksdagen att man skulle erkänna massmorden 1915 som ett folkmord. Det är en utrikesfråga och det är upp till regeringen att fatta ett avgörande beslut när det skall offentliggöras. Varken Reinfeldt/Löfven har fullföljt riksdagens beslut, rapporterar TT. Löfven har hävdat att frågan är ”komplex” och Foliehatten undrar varför? Vem skyddar Löfven? Kan det bero på röster från ett visst folkslag?

Intressant är att Israel inte anser att den turkiska massakern på armenier och assyrier och greker 1915 vara ett ”folkmord.” De judiska tidningarna i Sverige skriver kritiskt om att Sverige inte vill förklara massakern som folkmord men ligger lågt gällande Israels samma inställning.

I Sverige händer absolut ingenting när blåljus
polis/ambulans/brankår m.fl utsätts för stenkastning vid olyckor/bränder. Promillen av förövare kan i bästa fall ställas till svars. Om israelisk polis/para-polis är så skickliga på att identifiera stenkastare är den svenska som jämförelse, fullkomligt värdelös. Eller råder andra mer "fria" vägar för lagen att spåra stenkastarna i Israel och verkställa vedergällning än i Sverige? Så är det såklart.

Om man skulle ta upp detta faktum med
DNs Peter Wolodarski, att det är en möjlig väg för Sverige att minska stenkastningen rejält, med att kopiera vad som sker i Israel.  Lagens väktare skulle då få inringa ett område i ett hyreskomplex intill stenkasteriet och bilbränderna och vräka boende i var tionde lägenhet slumpvis utvalt, utan pardon.

Den omedelbara stigmatiseringen som fascist kommer som ett brev på posten från vänstern.
Israeliska väktare av lag- och ordning som har detta som standard och är inga fascister i MSM.

Att Löfven & co skulle börja driva samma linje, att Sverige helt och hållet bör anamma de israeliska metoderna inom brottsbekämpning och självförsvar kommer aldrig att ske med argumentet att det går inte utsätta invandrande muslimer för barbariska metoder.


 

2 kommentarer:

 1. På tal om massmord..
  Här är ett utdrag från en bok om Bilderberg skriven av Jacques Attalli från 1981, vilken är ett exempel på deras tankesätt:

  ”Framtiden kommer att handla om att hitta ett sätt att minska befolkningen … Naturligtvis kommer vi inte att kunna avrätta människor eller bygga läger. Vi blir av med dem genom att få dem att tro att det är för deras eget bästa … Vi kommer att hitta på något eller förorsaka något, en pandemi riktad mot vissa människor, en verklig ekonomisk kris eller inte, ett virus som drabbar gamla eller äldre, det spelar ingen roll , de svaga och rädda kommer att ge efter för det. De dumma tror på det och ber om att bli behandlade. Vi kommer att ha tagit hand om dem efter att ha panorerat behandlingen, en behandling som kommer att vara lösningen. Valet av idioter kommer därför att avgöras av sig självt: de går ensam till slakteriet”.


  Nu har vi ett nyhetsankare som bekräftar denna plan, med en freudiansk glidning där han säger: ”nästan fyra månader in i vaccinationskraftprovet börjar leverantörerna få slut på människor som vill bli avlivade”.

  SvaraRadera
 2. Citatet verkar vara fejk?

  Oavsett så ligger det nära verkligheten tycker jag?

  https://factuel.afp.com/attention-cette-fausse-citation-de-jacques-attali-sur-leuthanasie-des-seniors

  SvaraRadera