måndag 19 april 2021

Det har varit mycket utspel från Annie Lööf den senaste tiden!

Annie Lööf har vaknat till och kommer med ena utspelet efter det andra. I slutet av mars gav hon Stefan Löfven en rejäl känga efter alla hans utspel om SD. Rödskrikan kontrade med: ”SD är valda till riksdagen genom demokratiska val och att samarbeta med dem är inte något hot mot demokratin!”

Det blev för mycket för sossarna efter detta utspel och hon fick med all säkerhet besked om, att skall C sitta vid köttgrytorna och vara med och bestämma, så var en avbön och klargörande vad C tycker om SD, enda sättet att rädda ansiktet på Rödskrikan!

Det kom också igår när Rödskrikan säger:
Att ge ett öppet främlingsfientligt populistparti inflytande över Sveriges regering är en säkerhetsrisk. Det har funnits en SD-tjänsteman här i riksdagskansliet som har varit en uppenbar säkerhetsrisk.”

Igår var hon tydligen väldigt aktiv med två uttalanden. Först om SD och i FB: ”Var är vrålet från samhället?” Annie Lööf oroas av att fem kvinnor mördats i Sverige på bara tre veckor. I flera fall är den misstänkte en man som de hade en relation till. Vilka ska vi vråla åt? Foliehatten undrar vilka männen det är som dödat de fem kvinnorna. Är OK att att peka ut män i allmänhet, eller är det en marginalgrupp av män? Det som är spännande är att Rödskrikan har hittat ett mönster bland förövarna. Det är män! Onda hemska män som alla är potentiella våldtäktsmän, män som brukar våld och slår.

Foliehatten googlade och fann dessa mord där en kvinna mördats den senaste veckan:
Linköping: Rom från Albanien alt. Kosovo i 40-års åldern (åldersuppgift från MSM)
Alvesta: GM från Mali i 35-års åldern (åldersuppgift från MSM)
Älta: Eritrea (möjligen adopterad), 25 år
Huddinge: Arabiskt namn, 47 år
Höör: Svensk, 25 år

Vi har vrålat åt invandrare ett bra tag nu (medan Lööf välkomnat invandrarna). Eller tycker Lööf att vi ska vråla åt män som helhet? Vad bra, då kan vi stoppa invandringen av män och bara släppa in kvinnor. Säg bara orden Lööf, så kommer vi hem och läxar upp din man och dina söner om du har sådana, vi ska se till att dom inte våldtar och slåss.
Rödskrikan kan börja med att vråla åt pedofilerna i sitt eget parti först, så kan andra ägna sig åt att vråla på kvinnomördande invandrare?

Inser inte Rödskrikan att det är hon själv och hennes parti som röstat emot praktiskt taget alla skärpningar mot män som bryter mot kontaktförbud m.m.

Väldigt många svenskar har vrålat och varnat för utvecklingen i 25-30 år, men har stämplats som rasister och förrädare mot Sverigebilden och allt möjligt medan
Rödskrikan oroat sig mest över hur människor uttrycker sig och hon bär en stor skuld till att detta sker. Hon kan inte nu stå upp och fråga vad som skedde med samhället nu när det var hon och den regim hon stödjer som ödelade precis allt. Kvinnor och män kommer jagas och mördas på stan utan att någon ingriper: den tillit som fanns är helt borta.
Nu återstår bara en stilla bön för att dessa politiker och tjänstemän som förstört allt själva drabbas av det mångkulturella helvetet. Att de jagas och slits i stycken.

I Brås nationella kartläggning av brott i nära relationer (2014) uppgav 6,8 procent av befolkningen att de utsattes för brott i en nära relation under 2012. Andelen kvinnor som utsattes för brott i en nära relation under 2012 var i princip jämnstor med andelen utsatta män (7,0 procent av kvinnorna och 6,7 procent av männen). När man studerar utsatthet för brott i nära relationer under livstiden är det dock en större andel kvinnor som uppger att de varit utsatta; drygt 25 procent av kvinnorna och knappt 17 procent av männen i befolkningen.

Rödskrikan och hennes snedvridna sosse och miljömuppar kompisar kommer aldrig offentligt erkänna att våldet är ett allvarligt problem, eftersom deras största önskan är att bryta sönder Sverige och bidra till en allt större segregation och sociala skillnader, eftersom de inte sätter stopp för invandringen.

Foliehatten har aldrig hört Rödskrikan vråla om förortsvåldet. Hon gick strategiskt ut och vrålade mot pedofili dagarna innan Fredde sjukskrev sig. Hon är fake.

De problem Rödskrikan vill få stopp på, sker enklast vid gränsen. Släpper man inte in mörkermännen kan de inte heller begå brott här. Men det där kan Annie Lööf själv göra i hennes arbete i riksdagen. Som man bäddar får man ligga och Annie Lööf bäddar väldigt illa. Det såg vi inte komma sa Centern i kör.

1 kommentar:

  1. https://youtu.be/fnD2gNuBSoA

    Centerpartiet har röstat nej till skärpta straff för kvinofridskränkning

    SvaraRadera