onsdag 14 april 2021

Har SVT rätt att sända nyheter som antingen är lögner, vinklade eller utlämnande av relevanta fakta?

Foliehatten vet inte om han skall skratta eller gråta över det elände till nyheter som SVT Rapport och Aktuellt sänder. Foliehatten ser fram mot en valseger för det nya högerblocket och att en av de första åtgärderna blir om ombildade av Public Service i grunden. Idag är de en megafon för regeringen och sanningshalten i de inslag de presenterar hade gjort DDR TV och Nordkorea ”gröna” av avund!

Igår var det dags igen!  SVT Rapport hade ett inslag om en svart man som av misstog sköts ihjäl av en kvinnlig polis. Det var rejält klantigt att inte kunna skilja på en tazer och en pistol efter 26 år som polis? Den amerikanska polisens felprocent är exceptionellt låg, ingen fattar hur många ”downisar” amerikansk polis behöver meja ner, för att ens närma sig den svenska polisens inkompetens!
Man måste förstå att
den kvinnliga polisen befann sig i en mycket pressad situation, när den våldsamme och förmodligen knarkpåverkade kriminelle svarte mannen slet sig och tog sig in i sin bil igen. Förmodligen för att greppa sitt skjutvapen som låg i framsätet och avfyra mot polisen.

Det anges inte exakt vad vad den skjutne var efterlyst för. Den information man får, att det handlade om "gross misdemeanor" och att han tydligen hade en övervakare som han nyligen missat ett möte med.
Gross misdemeanor är i Minnesota tydligen ett mellanting mellan misdemeanor och felony, men ses som ett allvarligt brott som kan ge 1 års fängelse och/eller 3 000 USD i böter. Vanliga sådana brott är upprepad eller grov rattfylla (över 2 promille...!), samt stöld av 500-1000 USD.

För den som är intresserad kan se vad en (svart) f.d. polis, Officer Tatum som på ett bra sätt brukar förklara olika händelser och varför polisen agerar si eller så.
Flera poliser har mördats vid trafikkontroller den senaste tiden. Officer Tatum går igenom och förklarar den aktuella polisvideon ur en polis synpunkt vad man ser, vad man eventuellt gör fel, vad den stoppade borde gjort och hur en vanlig kontroll av en olaglig bil kan sluta med arrestering/husrannsakan i bil/död.
Han konstaterar i princip att "Kling och Klang" varit i farten, polisen som sköt var olämplig som polis och inte kände skillnaden på en mycket tung Glock och en lätt elpistol samt att hon verkade förvara elpistolen på ett märkligt ställe - men även att den skjutne vägrade lyda order.

Hysteriskt roligt att se hur MSM och SVT hanterar det här. Flera artiklar på förstasidorna och krigsrubriker i SVT. För att en polis sköt en kriminell. Eller rättare sagt, en vit kvinna sköt en svart, det är det enda de går efter. SVT glömde ta upp att en svart man i USA avrättar 5 personer, däribland barn, skadeskjuter 6. Liten notis på sportsidorna i MSM. Vit kvinna skjuter en flyende kriminell svart man. Svarta håller på en plundringsvåg av affärer. Krigsrubriker och daglig uppdatering av samma media, men aldrig att de redovisar hela sanningen. Vilket enormt skämt till media vi har.

SVT tog överhuvudtaget inte upp att den radikala organisationen BLM fortsätter med sin förstöring och plundring av affärer under natten till tisdagen, men tar bara upp att en polis har skjutit ihjäl en svart kriminell man som ska ha varit efterlyst. Brakar det loss igen i USA? Får polisen inte gripa svarta längre alls? Inte ens när personen är efterlyst eller begått allvarliga brott enligt SVT?
Det är aldrig någon hederlig svart person som skjuts ihjäl av polisen i USA. Det är alltid en kriminell person som gör motvärn, försöker smita, är knark
påverkad eller våldsam. Den dagen en hårt arbetande svart man eller någon söndagsskolepojke blir skjuten helt på tal om ingenting så kan Foliehatten ge den här organisationen en poäng.

Det är dystert att se vad Breibart förmedlar när fem polisbilar försöker leka katt och råtta med ett hundratal upprorsmakare. De försökte försvara Wallmart i fem timmar och man kan se hur polispatrullerna frenetiskt försöker jaga bort folk från platsen samtidigt som att andra lugnt går med stöldgods i händerna utan att ens bry sig om att de har en patrullbil 1dm bakom sig med fulla sirener. Den lokala sheriffen försökte hålla Wallmart säkert tills "State Troopers" kom efter ett antal timmar senare. 60 butiker blev plundrade denna natt. Helt otroligt hur lite den svarta skaran bryr sig och plundring hejvilt affärer.
Nu gick det bra att mobilisera nationalgardet, men inte när Trump var president.
När Trump gjorde detta var alla media med CNN i spetsen i extas över hur Trump missbrukade makten. Nu är det dödstyst när deras Joe Biden gör samma sak. Undrar vad Karl-Oskar skulle säga om han såg vad som hänt med hans en gång så fina Minnesota.

Det vi nu kan se framemot är att Minnesota snart får en rättegång på halsen. Ska det ältas samma frågor som i Chauvin rättegången? Här ser vi tydliga bevis på hur lätt det är för poliser att göra allvarliga fel i stressade situationer.

Ska BLM ännu en gång hota att genomföra kravaller, plundra affärer och bränna upp vad de kommer åt, om inte rättegångarna går som de vill? Ännu en gång ska
BLM försvara sin rasism, vandalisering och sina kriminella verksamhet. Helt otroligt att det ens fungerar.

Joe Biden och vänster media i USA har fått ett stort problem på halsen. Det skulle bli bättre med Joe Biden vid rodret. Nu skjuts det till höger och vänster. Varje dag ett vansinnesdåd och polisskjutningar.
Hur många fler fall kommer att hinna dyka upp innan de är klara med de här två rättegångarna? När får polisen i Minnesota nog?

Hyckleriet inom BLM bryr sig endast när en svart människa dödas av polis, trots att ännu fler vita män dödas av polis i USA.
Hela BLM rörelsen är total korrumperad. De svarta ser en svarts död bara som ett ny chans till en gratis platt-tv. Ledarna bakom BLM tjänar miljoner och investerar i dyra hus i vita områden där de flyttar in. Allt är bara en godhetssignalering och ingen egentligen bryr sig. Alla vill bara roffa åt sig något gratis utan att ge något tillbaka.

USA kommer aldrig bli bra igen. De sköt sig själva i foten när de släppte BLM fritt. USA ligger ca 15-20 år före Sverige i utvecklingen, så kaoset i USA ger en tydlig fingervisning om Sveriges framtid. Mångkultur gott folk

Det som är så störande är det öppna hyckleriet i USA och MSM och SVT. Inför valet när alla ”goda” krafter skulle enas i sitt Trump hat,höjdes BLM till skyarna. Den ena rövarhistorien efter den andra lyftes fram i media/SVT som bevis på hur förtryckta de svarta är och att alltihop beror på vita gamla gubbar vid makten. Sedan lyckades man få bort Donald Trump och Joe Biden tog vid, en vit gammal gubbe som verkligen ger ålderskrämporna ett ansikte. Nu är det slut på sötebrödsdagarna, istället kallar man in Nationalgardet mot negerkravallerna efter att i fyra år snarast ha uppmuntrat allmän oreda och plundring.

Det är mindre än ett år sedan större delen av USA låg nedstängt pga Covid och inte en
amerikan fick gå ut eller umgås i grupp - utom just BLM som med marxistkompisarna i Antifa tilläts samla tiotusentals påtända lösdrivare i varje större amerikansk stad och helt fritt och med politikernas välsignelse spendera hela sommaren med att ignorera Covid restriktionerna och välta statyer och skapa autonoma kommuniststater i stadsparken.

Ser inte
de svarta att de behandlas som verktyg? Judar och marxister plockar fram kravaller när det tjänar deras syften, men när det sitter en demorkatpolitiker på tronen så ska Jamal och Shalonda hålla käften hemma i ghettot för annars kommer gummikulorna fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar