måndag 5 april 2021

Om valet 2022 ger oss en ny regering skall regim Public Service ändras i grunden!

Vad regim SVT och övrig press/media säger och om Foliehatten hade haft en katt hade han slängt detta skit i samma låda där katten skiter.

Igår fick vi ytterligare en gång bevis på att SVT Rapport inte är bättre än Nordkoreansk TV för att föra fram och hylla regimen.
I ett inlägg påstod de att förtroendet för Lena Hallengren har ökat väsentligt enligt Novus. Upprördheten var stor igår på nätet. Det har framkommit att av de 1044 tillfrågade var det bara 616 som hade svarat. 400 har istället uppgivit att de har lågt eller inget förtroende för Hallengren. Foliehatten är stum av beundran för SVT och de slår med hästlängder den Nordkoreanska T
Vn.

SVT serverade oss Påskmys i helgstudion. Påsken är trots allt en kristen högtid, så regimmedia ger också oss plats för lättare existensiella frågor. Vilken andlig spis ska SVT servera folket?
En Iman från Järvafältet och d
en preussiska batikhäxan Antje Jackelén som enligt ”rykten” skulle varit agent för en känt organ i numera avsomnade DDR. Foliehatten har för övrigt sett den präst som avslöjades som Stasiagent tillsammans med nämnda batikhäxa på handskriftsavdelningens läsesal på LUB.
Kan verkligen SVT på allvar tro, att kristna vill sitta och höra på en
Imams tankar om påsken och hur stor andel av de troende i Sverige känner sig representerade av fanskapet till ärkebiskop?
Eländet börjar 1.31 i sändningen.

SvT:s påverkan på svenska folket är mycket större än Bonniers och Schibsteds tillsammans. En av de mest avgörande tillsättningarna - utanför folkets
=ägarnas, möjlighet att rösta emot - i svensk mediehistoria i modern tid var Jan Helins övergång från Aftonbladet till SvT.
Här har vi en
mycket aggressiv socialdemokrat i Jan Helin som utan vidare diskussion blir kanalråd, numera avancerad till mediadirektör, i folkets media. Ingen diskussion alls i media överhuvudtaget om det mest anmärkningsvärda i chefsutnämningar som hänt i folkets media. Orsaken är naturligtvis att det var ett beslut däruppe på Sveavägen 68 som gav konsensus, inte bara i SvT utan i etablerade media över hela linjen.

Skulle DN, Expressen, SvD, TV4, eller Sydsv
enskan klaga eller att någon av dessa plattformar skulle släppa in kritiska kommentarer eller ens frågor om att det kunde bli problematiskt att låta en granithård sosse som Jan Helin med hatisk inställning till 20% av svenska folket och klart kritisk hållning till övriga 30% av folket som inte är vänsterliberala, bli en som avgör vad svenska folket skall få se i sitt ägda tv?

Public Service och övrig media har förutom Ryssland även satt Kina på sina listor på länder där det är fritt fram att skriva ”skit” om eller vinklade inlägg.

För några år sedan sa Lars Bern att EU borde ha knutit starkare band till Ryssland än USA. Klimathysterin och mångkulturprojektet med politiskt korrekthet kommer troligen att dämpas i och med att Kina och Ryssland går om USA på flera områden och att det nog är vi som ska vara rädda för sanktioner från Ryssland och Kina, än att de ska bry sig om våra sanktioner mot dem. Kineser eller ryssar är inte längre intresserade att bo i väst. Kina och Ryssland är bara glada över västs woke- och cancel-culture eftersom det riktar bort fokus från avgörande frågor som kommer att få stora konsekvenser i framtiden.
Tror det var Kjell Albin Abrahamsson som sa i en intervju att vänstern i Sverige klagade hysteriskt på väst och USA när det gick bra för oss och nu på Ryssland och Kina när det går bra för dem. Det är lite av Lars Berns poäng att sådana attacker från vänstern på Ryssland och Kina kommer att få förödande konsekvenser för våra länder.

De av er som har sett Anders Holmbergs två märkliga intervjuer i ”30 minuter” den första med Stefan Löfven, den andra med Richard Jomshof, måste ha fått sig en rejäl tankeställare.
Utan att avbrytas fick vår s.k. landsfader Stefan Löfven lägga ut texten om Covid-19 hanteringen och angripa oppositionen och SD som ett hot mot demokratin.
När sedan Anders Holmgren intervjuade Richard Jomshof fick han inte en chans i världen att tala om Sveriges politiska problem, utan intervjun ägnades istället åt skillnaden Islam/islamism och diskussion om situationen i Ungern. Mot den här bakgrunden är det lätt att förstå Löfvens och Ygemans uppfattning att minskade bidrag till SR/SvT är ett hot mot demokratin.”
Anders Holmberg uppfattade
Foliehatten som en opartisk journalist och det blev spiken i kistan för honom och SVT som Holmberg slutligen personifierar den.

Carina Bergfeldts famösa intervju med Fredrik Federley var ett tafatt försök av SVT att få fart på Federleys comeback i politiken. Det var också en spark på redan insparkad dörr.
Den uppenbara slagsidan på Public Service åt de rödgröna genom Holmbergs vinklade intervjuer bör skära i öronen på de ca 48 % av röstberättigade som kan tänka sig att rösta på andra blocket.
Av enfald hoppades
Foliehatten möta neutralitet i Holmbergs ”30 min” och det grusades nästan omgående. Foliehatten kan bara konstatera att SvT(även media) har bestämt sig mer än någonsin sedan 2014 att nuvarande regering och maktkonstellation skall sitta kvar! Klapparna på axeln Holmberg får av kollegor och av Jan Helin
när kameran är släckt, är viktigast av allt för junkern.


 

2 kommentarer:

 1. Bäste Marcus!
  Du är väl inte på väg att kvalificera dig för en tjänst i Public service?
  6016 av 1044!
  Inmundigat Påsk must special?
  Glad Påsk för övrigt !

  SvaraRadera
 2. He He! Det är inte första gången jag har svårt med rätt siffror. Skall givetvis vara 616!
  Bra att du är vaken, medan jag sov, när läste igenom vad jag skrivit!

  SvaraRadera