torsdag 5 oktober 2017

Är Sverige på väg mot värdegrundstyranneri eller -diktatur?

Den som tror att Foliehatten har någon som helst sympati för nazism, är ute på rejäl hal is. Samma sak är det med kommunismen! Enligt Foliehatten är de minst i samma klass, om inte värre än nazismen. Det märkliga är att kommunisterna har släppts in i finrummet i Sverige och det beror på att sossarna är beroende av deras stöd.
Vi har ett otal gånger de senaste åren hört Löfvén fördöma nazismen, men inte ett ord om kommunism – det är inget annat än ett stort hyckleri!

De som följer svensk politik har med 100% säkerhet noterat, att under de senaste åren har etablissemanget - den politiska makten och MSM ”hetsat” mot nationalister. Nordiska Motståndsrörelsen(NMR) hade ”fräckheten” att demonstrera i Göteborg (senaste över 300) inte en, utan två gånger och de har av en enig politikerkår och elit utmålats som 1000 gånger farligare och värre än jihadister. Det kanske märkligaste är att Säpo också föll i den fällan. Att denna lilla ”fårskock” hetsat upp denna elit till bristningsgränsen är mer än märkligt.
En annan som också nappade snabbt, rejält och svalde bettet var Åkesson. Han beskrev NMR som en terrororganisation som borde förbjudas! Åkesson intervjuades av Bonnierägda DN:s mästare i agendasättande sionistisk journalistik, den politiska räven Niklas Orrenius. Åkesson fattade först mot slutet galoppen och besinnade sig, med att avrunda med att alla åsikter måste tillåtas - även nazistiska. Vi är trots allt en demokrati eller …..

Studerar men hela spelet
om värdegrunden ser man en medveten strategi. Löfvén & Co har i stort sett vid varje debatt, framträdande, intervju eller twitter (Morgan) sagt eller skrivit att SD har nazistiska rötter och saknar värdegrund. Nu när man är på väg att förbjuda NMR på riktigt, så börjar livet bli farligt för den svenska demokratin. De som begriper något inser, att detta är bara ett sätt, för att försöka uppnå det högsta målet för eliten, förbjuda SD!
SVT och MSM har hanterat ”tillställningen” i Göteborg som man kan vänta sig nuförtiden - till 95% vinklat åt ett håll. Alla inslag, direktsändningar i SVT,SR och rubriker och artiklar handlar på något sätt om NMR och om hur våldsamma de kan vara.
Foliehatten trodde han skulle ”ramla” ur stolen när Rapport visade ett reportage under parollen "vanliga göteborgare som anordnar fredligt möte mot nazismen!" Tyvärr glömde någon i redaktionen redigera bort en del bilder som visade en massa röda hammare&skäran fanor mitt bland musikanterna. En fingervisning om var partisympatierna ligger hos SVT-folket? SVT och MSM hade tydligt fått både tunghäfta och skrivkamp för man nämnde inget om AFA och andra vänsterligister som sprang omkring maskerade som kastade sten och knallskott.

Polisen
hade med all säkerhet fått order högt uppifrån, för de koncentrerade sig på att gripa NMR-demonstranter. Av 23 gripna var 22 NMR. Konstigt att inte flera antidemonstranter greps! Polisen hyllas nu av SVT och MSM. Polisen förstod väl, vilka man skulle gripa för att bli populära.

Inte nog med detta – det blev en tävling bland alla krönikörer, att komma med de värsta fördömanden och att ”tillställningen” var det värsta som någonsin har hänt.
Dessa krönikörer måste ha ett minnen som ”teflonpannor!” Kravallerna i Göteborg 2001 när vänsterligisterna fick fullständigt fick ”spel”, tycks inte existera för dessa superkrönikörer!
En av dessa superkrönikörer och ”stjärna” i TV4, är ”blonda” Jenny Strömstedt! Att någon tittar eller läser det ”skräp” hon producerar övergår Foliehattens förstånd! Jenny Strömstedt ”piper” i Expressen: "Hur kan människor vara så här elaka?

Lite längre ner läser i samma urusla ”blaska” hittar vi rubriken "Stort tumult utbröt vid demonstrationerna", av någon underlig anledning och händelse, så förekommer det bara poliser eller nynazister på bilderna.
Man måste beundra MSM och SVT när de kallar ”vänsterligisterna” för "motdemonstranter!" Finns det ingen som tänker hos dessa aktörer? Det är alldeles för genomskinligt, att inte säga som det är, de flesta vet vilka dessa ligister är! Ingen i media tycks heller, till sist, bry sig om att en helt otillåten "motdemonstration" eller kalla det "ansamling" av vänsterextremister, hindrar/stoppar en helt legitim tillståndsgiven demonstration. Därmed inkräktar man också i den grundlagsskyddade demonstrationsfriheten. Utan att, avslutningsvis, tycka om varken den ena eller den andra extremen så skulle hela "nasse-tåget" förmodligen gått lugnt, städat, ganska obemärkt, förbi. Om inte pöbelvänstern dykt upp för att provocera. För det är, om man ska vara riktigt objektiv, allt som oftast extremvänstern som "ser till" att det blir bråk. Och finns det just då inte "nassar" i närheten att bråka med så kan man alltid försöka provocera och trycka sig mot polisen.

Det man kan fundera över är - vilka drar i trådarna?
Målet för globalisterna
(både Löfvén och Lööf har besökt Bilderberg) har hela tiden varit, att få bort SD. SD:s allt större stöd bland befolkningen utmanar och sätter skräck i den riggade demokratin i riksdagen, med två politiska block. De två blocken måste bestå av bara ”korkskallar” - det är de som sett till att SD blivit Sveriges största parti! Nu ser man sin chans att försöka få bort SD med att förbjuda NMR. Vilka som sedan står på tur för globalisterna, kan man fundera över!

Rundabordssamtalen på Rosenbad där alla partier utom SD bjöds in. Åkesson blev ledsen för i alla dessa år har han gjort sitt bästa för att gillas av det etablissemang som hatar honom. När Morgan Johansson sa nåt om att SD har nazistiska rötter blev Jimmie Åkesson mållös för att använda hans egna ord.
Moderaterna och Socialdemokraterna ändrar politik just för att den förda politiken hotar deras maktambitioner. Inte för något annat.
Att de tidigare förde en för alla tänkande människor en helt uppenbart tokig politik berodde troligtvis att de levde i den tron, att den då förda politiken skulle hjälpa dem i deras maktambitioner.

Foliehatten ställer sig frågan: hur medierna kunde tolka verkligheten så fel. Vad är deras problem? Man borde analysera hur samhällsfarlig en inkompetent mediekår kan skada samhället på ett sådant extremt stor sätt, utan att för den skull ha eller ta något ansvar. Ge uppdrag till MSB att snabbutreda detta.
En fungerande media som kritiskt granskar vad som pågår i det svenska samhället, måste rimligen vara helt avgörande för att kunna lösa problemen.
Public service
säger att man är "politiskt oberoende" och de kan utan vidare bedriva politiska kampanjer, utan att någon utkräver ansvar för deras ställningstagande.
Frågan om
SVT:s roll och ställningstagande måste lyftas upp på agendan!
SVT:s agenda sättande måste ifrågasättas och belysas utifrån en demokratisk-odemokratisk maktanalys. Vem styr egentligen?

Foliehatten har haft en liten mindre produktion de senaste 8 dagarna. Orsaken är en whisky tur till Skottland.
Ett tips: Whisky är billigare på Systembolaget, än på destellerier i Skottland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar