måndag 30 oktober 2017

Vad vill Moderaterna med sin invandringspolitik?

Moderaterna är riktigt sluga. Man skyller allting på Reinfeldt, trotts att han var riktigt populär i partiet och egentligen mötte han aldrig något motstånd. Billström försökte, men blev snabbt nedplockad av Reinfeldt!
Nu till frågan: vad är det som M har ändrat på sedan Fredrik Reinfeldt? Lite i retoriken kanske, men inget i politiken. Det går inte att plocka väljare från både C och SD på samma gång och det är vad de försöker. M måste välja om de vill vara ett höger- eller vänsterparti, om de vill vara för oreglerad massinvandring eller om det ska börja ställas krav. Det enda sättet M utmärker sig på, är att de är veliga och inte verkar veta vad de vill. Olika företrädare drar åt olika håll. Är partiet fortfarande handlingsförlamat? Att svamla flummigt nonsens är vad socialdemokrater håller på med. 50 000 (egentligen 100.000 eftersom barn inte räknas i statistiken) uppehållstillstånd i år, är extremt långt ifrån asylstopp och ligger på en nivå som är mer än dubbelt så hög som tidigare års medelvärde under massinvandring. Trots gränskontroller(fungerar de?) anländer över 2000(asyl) varje månad och till Stockholm kommer fler marockanska barn som bara blir yngre och yngre.

Väljarna glömmer snabbt! Moderaterna är minst lika skyldiga till situationen i Sverige som socialistpartierna. Varför lita på Moderaterna nu? Det räcker för SD att påminna väljarna om Moderaternas extremistsamarbeten med MP och deras 180-graderssväng som skedde under galgen. När M var på väg att bli ett parti under 10%, kopierade de SD:s invandringspolitik.

Bara för några år sedan så var det absolut förkastligt att strama åt invandringspolitiken, men idag verkar det som det blivit mer "rumsrent" och M:s politik liknar SD:s så vem litar på M?? Valfläsk från näsan samtliga partier.....Med den utvecklingen vi ser i Sverige så är den under all kritik, alla ska komma i arbete, vilka arbeten? Utbildning(SFI) till invandrare som kanske inte gått i skolan särskilt länge, kanske inte ens kan läsa, där 9 av 10 inte klarar av detta!

Efter valet av Kristersson som ny partiledare var SD först försiktigt positiva till Moderaternas omsvängning i migrationsfrågan, men nu ändrar SD tonen mot M och de påpekar, att det helt enkelt inte räcker till, med tanke på den situation som råder i Sverige idag och att det krävs hårdare tag. Dessutom anser SD att M är naiva, då de tror och förlitar sig på att EU, ska hjälpa till att lösa/förenkla situationen med alla migranter här i Sverige.
Foliehatten skrattade gott åt att all media och de opinionsmätningar som nu hyllar och höjer Ulf Kristersson till skyarna och att han skall föra upp M som en raket på rekordtid. Media har insett att sossarnas dagar är räknade vid makten och av den anledningen hjälper man hellre M, med positiva skriverier, allt för att inte SD ska lyckas. Men tiden är knapp fram till valet och det är en jätteuppgift, att övertyga väljare som vareviga dag läser om Sveriges förfall.

Ulf
har varit för fri invandring ända sedan MUF tiden och nu ska den lille mannen växa några centimeter per dag. Foliehatten tror bestämt, att innan valet kommer han att få bekänna färg och falla ner på mer jordnära nivå..


Så länge osäkerheten kring hur M tänker sig att regeringsbildningen skall gå till,efter att Alliansen har fallit som alternati
v, så vet man inte vad mans skall tycka egentligen...
Foliehatten har själv fortfarande gott hopp om att Alliansen kommer att läggas ner under valrörelsen, då det blir omöjligt för partierna att ge ett samstämmigt besked i regeringsfrågan. Det med följden att åtminstone L åker ut, då deras väljare inte vill bli stödparti åt S.

I fredagskvällens debatt i SVT mellan M och SD i flyktingfrågan gjorde moderaten ett mycket svagt framträdande. Han stod ju bara och yrade. Detta eviga "måste få in nyanlända i arbete" Men hur?
Man såg hur obekväm han var i studion. Han visste att han dels hade stulit det mesta från SD och dels ville framstå som ändå en liberal, "Sverige skall fortsätta ta emot flyktingar som flyr för sitt liv".
Frågan är från vilka länder?

En annan fråga som är intressant att få svar på är, hur troligt är det att M ska få igenom sin flyktingpolitik med Alliansen hjälp, när dom har C och L emot sig?
Man kan ju lova guld och gröna skogar så mycket man vill, eftersom politikerna vet att dom inte kan uppfylla sina löften eftersom partierna inte är överens.
Så kontentan blir att inget kommer att hända, det kommer bara eskalera med utanförskap och brottsligheten kommer att öka och fler kommer vara utan arbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar