lördag 28 oktober 2017

Känd komiker från TV och radio utreds för våldtäkt!

I spåren av #MeToo avslöjas nu nästan var dag ”smaskigheter” som ”vita män” begått mot kvinnor. Dammluckorna är nu vidöppna och det kan forsa fram hur mycket som helst! Det märkliga är att dessa smaskigheter, berör män som till största delen arbetar inom media, kultur eller underhållning.

Den senaste och säkert inte den sista ”skandalen” som avslöjades av DN, handlar om en känd svensk komiker som är känd från TV och radio! Enligt DN har polisen bekräftar att man har inlett en förundersökning gällande “grovt brott”. Det är åtminstone tre kvinnor som anmält komikern, men polisen kan inte säga något om antalet anmälningar. DN har också varit i kontakt med andra kvinnor som hävdar att mannen har utsatt dem för olika typer av trakasserier och övergrepp. Ytterligare en kvinna säger till DN att hon våldtogs av komikern förra året, men hon har av olika anledningar inte anmält honom.
En kvinna berättar: ” Han kallade mig hora och slyna när jag ifrågasatte hans beteende.” "En annan kvinna säger att han skickat henne bilder på sin penis och sedan kallat henne olika förolämpningar på Snapchat, ett socialt medium där meddelanden inte sparas och där det syns för motparten om man tar skärmdumpar.

Rykten om Soran Ismail har varit stora genom åren och han har ej lagt upp något nytt på Instagram sedan den 17 oktober. När han annars lägger upp 1-2 bilder om dagen.

Enligt uppgift på Instagram har Soran Ismail häktats!
Nöjesguiden är Sveriges största blogg med 1000-tals feministiska läsare, har Marie som skrivit ett inlägg, att hon vet, att det är Soran Ismail. "marie_augustsson@my_name_is_fredman; "Soran är anmäld för våldtäkt på flera kvinnor."

Att det är Soran som nu utreds för våldtäkt, borde väl vara
troligt. Dock ska vi komma ihåg att själva utredningen bara är första delen. Nu är frågan om det leder till åtal och fällande dom. Läser man igenom DN-artikeln känns det som att det rör sig om någonting betydligt allvarligare än "post-coitus disagreement". Då är nästa fråga, var man placerar en eventuellt fällande dom på Richterskalan för skandaler. Foliehatten vågar påstå, att det här skulle kunna ha betydligt högre magnitud än Göran Lindbergs förehavanden. Kapten Klänning för den som kan sin sak!
För feministerna i Sverige har det varit en svart vecka. Först Virtanen och sedan Soran av alla! Många feminister är arga över uthängningen av deras ”kelgris!”

S
oran är känd för att vara kvinnohatare av rang och han skiter högaktningsfullt i kvinnor! Han lämnade sin sambo när hon var gravid! Hon har skrivit att Soran försökte tvinga henne att konvertera till Islam, för att därefter kunna gifta sig enligt muslimsk tradition. Men hon vägrade. Soran har påstått att han inte är muslim, men hans ex uttalande visar att Islam, i allra högsta grad är aktuellt.
Soran är nedvärderande mot kvinnor överlag och använder sig enbart av sin ”feminism” för att få mer tjejer att bli intresserad av honom. Ett smart sätt att få större dragkraft, mer publicitet och inte minst mer flis i börsen. Han är precis så jävla vidrig som andra maktmän. Finns bara pengar i hans värld.

Egentligen är Fredrik Virtanen och Soran väldigt lika. Bägge har propagerat för alla andra hur man ska tycka, göra, tänka och känna. De har mer än gärna klistrat på epitet på människor: rasist, brunskjorta, kvinnofientlig m.m. och nu visar det sig, att dom är så mycket värre än alla andra mansgrisar. Det är absolut inte synd om varken Virre eller Soran! ”Som man bäddar, får man ligga."

Järnrörsskandalen
var Sorans stora grej och tack vare den, blev han känd. Den historien kommer kanske i helt nytt ljus nu och måste revideras. Det kanske skulle varit rättvisare, om det verkligen varit järnrör och att Soran, fått smaka på dom.

1 kommentar:

  1. Jäklar, efter vad han skrivit så visste jag att han var en idiot, men våldtäkt och häktad! #metoo var fan på tiden. Dags att röka ut alla rövhattar oavsett partifärg.

    SvaraRadera