torsdag 12 oktober 2017

Börjar Stefan Löfvén bli senil eller vad är problemet?

Den frågan är berättigad att ställa, efter de två debatterna i SVT och i riksdagen. Löfvén har i dessa debatter kommit med direkta lögner eller påståenden som är helt felaktiga.

När man studerar Löfvén beteende i dessa debatter, ser man att han inte mår bra och ibland darrar underläppen. Vad detta beror är svårt att säga. En anledning kan vara att hans minne sviker honom och att säger saker som han tror är korrekta.
I söndagens debatt påpekade Kristersson om den svenska modellen i en duell med Löfvén. När Löfvén känner sig frustrerad,
bryr han sig inte om att svara, utan svamlar om annat. När Åkesson gav honom svar på tal i SVT-debatten, kommer han med sig vanliga klyscha: SD är ett rasistiskt och nazistiskt parti.

SD har nu anmält Löfvén till riksdagens konstitutionsutskottet (KU). Efter anmälan har Löfvén backat och säger istället: ”De har de rötterna. Det är ingen tvekan om det!” Löfvén hänvisar och rekommenderar dessutom en läsning av Expos vitbok.
Alla som känner till vad Expo står för, häpnar säkert över Löfvéns uttalande.
Löfvén påstår också att det ska ha förekommit hakkorsflaggor på väggarna i partilokalerna vid den tidpunkt då Jimmie Åkesson gick med i partiet.

Expos Daniel Poohl säger till DN att det inte finns några belägg för att SD använde hakkors på sina möten när Åkesson gick med i partiet 1995. Det är direkt pinsamt för Löfvén, att Pool torpederar Löfvéns uttalande. För att rädda Löfvéns skinn tillägger Pool, att SD var sammanflätat med nazismen under den tiden.
I gårdagens debatt i riksdagen hettade det till flera gånger. Åkesson angrepp regeringen för att de inte bryr sig eller gör något för Sveriges fattigpensionär, en skara som växer dag för dag.
Åkesson: ” Det är en grupp som nästan fördubblats. Stockholms stadsmission vittnar om en katastrofal situation.”
Löfvén visste mycket väl att Åkesson hade rätt och men ville inte erkänna detta. Att ge SD rätt hade varit politiskt självmord av Löfvén. För att ”rädda” ansiktet började Löfvén istället svamla om SD:s politik.
Med Sverigedemokraternas politik minskar resurserna till vård och omsorg. Mer än 99 procent av Sveriges pensionärer får en ökad inkomst.”
Sedan försökte Löfven lägga dimridåer och började tala om en motion från 2014 som kunde ha gjort det bättre för pensionärerna redan 2015. Löfvén sa att SD röstat nej och tillade: ”Är du stolt över det, Jimmie Åkesson?”
Det är nu som alla inser att det inte står rätt till med Löfvén, när han har svårt att hålla ordning på vem som lagt motionen. Givetvis var detta ”mumma” för Åkesson som fick upplysa den förvirrade Löfvén om att det var SD som lagt motionen och att det var S som sa nej!
Förvirringen blev inte mindre när Löfvén påstod att SD inte hade röstat på sin egen budget i december 2014. Fakta är att SD röstade på sin egen budget och det var först när regeringens budget ställdes mot Alliansens som SD röstade med dem.
Löfvén fortsatte i samma förvirrade stil när han sa till Björklund att regeringen inte hade skärpt reglerna för personer med funktionsnedsättning som behöver LSS-stöd. Björklund läste högt ur regleringsbrevet som klart visar att regeringen har skärpt reglerna.
Alla som har sett Löfvéns alla ”grodor” eller vad man nu skall kalla dem, inser att Löfvén är pressad och i psykisk obalans.
Mattias Karlsson går så långt i ett uttalande att Löfvén är så pressad, att han drar till med vad som helst och det det börjar bli ett mönster. Karlsson börjar bli orolig över Löfvéns patologiska ljugande.
Foliehatten funderar över hur svenska folket kan ge Löfvén störst förtroende i en undersökning, är svenska folket så blinda att de inte ser att Sveriges statsminister har stora problem med att axla detta ämbete på ett värdigt sätt. Nu beter han sig som en person som är svårt pressad av situationen och hans svar i debatterna blir också därefter - lögner eller direkta felaktigheter. Det kanske värsta av allt, han hånler till sina politiska motståndare och det gör ingen normal person!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar