onsdag 11 oktober 2017

Tumult och kaos när utvisningen av afghaner skulle ske från Landvetter!

Innan planet med de utvisade afghanerna lyfte strax efter 22.00 från Landvetter, utbröt fullständig kalabalik. Kalabaliken stod vänsteranhängare, men framför allt ”medelålders kvinnor” för.
SVT play hade en nyhetssändning där de visar bilder från spektaklet....

Planet plockade också upp 11 afghaner i Österrike. Myndigheterna i Wien bekräftade igår inte "ryktet" om en utvisning tillsammans med Sverige till Kabul. I Österrike håller man tydligen utvisningar hemliga tills dom är genomförda. Kanske en bra idé för Sverige, inför nästa utvisningsflyg. Det finns ingen anledning att förvarna de som inte har asylskäl och som ska skickas hem, så att de kan uppbåda sina skränande ”batikhäxor.” Det är klokt av Österrike att hålla sina hemskickningar hemliga, men de har misslyckats med att hålla det hemligt, eftersom de var ett litet ”batikhäxegäng” även på deras flygplats.
Polisinsats/kommendering, Västra Götaland - 2017-10-10 13:49 -22:15.
”I samband med en polisinsats på Sagåsen söder om Göteborg har polisen i region väst en kommendering. Mediafrågor hanteras av Stefan Gustafsson presstalesperson på plats via tfn 010-5656787 alternativt stabschefen Hans Lippens tfn 010-5656791
Uppdatering kl 19:00. Bussen har lämnat Sagåsen och är strax framme på Göteborg Landvetter Airport.
I samband med att bussen lämnade Sagåsen var det flera personer som satte sig i vägen för bussen. De avlägsnades från platsen. Tre av dessa omhändertogs i samband med detta av polisen enligt Polislagen §13.
Två av dess blir också misstänkta för brott Ohörsamhet mot ordningsmakten enligt Brottsbalken 16 kap 3 paragrafen.
Två polismän blev lindrigt skadade i samband med ingripandet.
Texten uppdateras så snart det finns mer information om händelsen.
Uppdatering kl 20:30.
Totalt var det 15 personer som var föremål för avvisning. Fem av dessa har erhållit inhibition, dvs nya uppgifter har inkommit så att deras beslut kommer att omprövas. På Göteborg Landvetter Airport finns det för närvarande 10 personer, nio män och en kvinna som kommer att avvisas.
Uppdatering kl 22:15 Planet lämnar Sverige inom kort.
Stefan Gustafsson lämnar Göteborg Landvetter Airport och media numret 010-5656787 kopplas ned för denna händelsen. Vi hänvisar till ordinarie media nummer. Tack för i afton.
Uppdatering kl 22:40. Planet har lämnat Göteborg Landvetter Airport. Det finns inga inrapporterade incidenter på flygplatsen.
Hemsidan uppdateras inte mer i kväl
l.

”Batikhäxorna” borde åtalas för våldsamt upplopp, våldsamt motstånd mot tjänsteman och förhindrande av tjänsteutövning. De börjar ärligt talat utgöra en samhällsfara med sina svärmningar runt flygplatser. Att de dessutom börjat hemsöka privatpersoner som jobbar med att tanka flygplan är rena terroristfasonerna.
Svenskar som sysslar med detta ska givetvis dömas och straffas för uppvigling och hindrade av tjänsteutövning. Lagen finns redan. Det har definitivt blivit dags för lite modern häxjakt.

"Abdul Ghafoor, Afghanistan Migrants Advice & Support Organisation har gått ut med att han kommer finnas på Kabuls flygplats med SVT när planet med de tvångsdeporterade landar.
Enligt uppgift har SVT åket ner till Afghanistan? När man äntligen lyckats utvisa10 stycken och det ska vara av sådant nyhetsvärde att SVT åker ner till Afghanistan! Inte underligt alls, att folk inte vill betala TV-licensen! I vilket fall, får vi hoppas att deras "journalister" denna gång inte tar med sig dem tillbaka, de är ju kända för att vurma för dessa och har tidigare smugglat in främlingar i landet.

Sverige har egentligen inget ansvar för avvisade när de kommit hem till sitt hemland. Men vi har ordnat ett mottagningscenter i Kabul. De som återvänder frivilligt får 30 000 SEK som startbidrag. Det betalas inte ut i kontanter direkt, utan i portioner på plats, eftersom rånrisken annars blir för stor.

För övrigt är det helt horribelt och löjlighetsväckande att media uppmärksammar denna utvisning så pass mycket. Det var 10 stycken av 80 000 som utvisades. Hur ska vänstermedia hantera rapporteringen när alla 80 000 ska utvisas? Ygeman lovade att 80 000 skulle utvisas.

Eva-Märta Granqvist är med i en grupp som försöker påverka aktörer som på olika sätt är inblandade i logistiken kring deportationen. Det handlar bland annat om det spanska flygbolaget som äger planet, bussbolaget som ska köra personerna till flygplatsen men också personal som servar och tankat planet.
Eva-Märta Granqvist: ”Vi skriver i mejl att det handlar om brott mot mänskliga rättigheter. Vi uppmanar dessa aktörer att ta samhällsansvar och inte medverka till deportationen. Det är ett allvarligt brott mot mänskliga rättigheter.”

Eva-Märta Granqvist räknar ivrigt upp alla stora organisationer som vill ha utvisningsstopp: "Svenska Kyrkan, Amnesti, Röda Korset, Röda Barnen"
Freudiansk felsägning.
Röda Korset har för övrigt också en passande innebörd numera. När byter vi till Röda Kyrkan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar