fredag 13 oktober 2017

Svenska ambassader på sina hemsidor: Kom hit till bidragsparadiset Sverige!

Det är naturligtvis en skandal av stora mått att svenska ambassader marknadsför Sverige som ett paradis av kravlösa bidrag och förmåner. Gå in på en svensk ambassads hemsida och klicka dig fram till rubriken: "10 things that make Sweden family-friendly". Texten går att läsa på engelska, arabiska, ryska och kinesiska. Det är UD som är ansvariga för texten.

Ambassaderna informerar om att Sverige erbjuder ersättning för gravledighet från och med andra månaden, samt har en ”very long paid parental leave” efter förlossning med rätt att stanna hemma 390 dagar med 80 procent av en normallön fram till att barnen fyller åtta år. Man får reda på att man har rätt till barnbidrag(1050), samt ”extra family supplement” =flerbarnstillägg. Man upplyser om att en familj med sex barn får inte bara 6.300 SEK extra varje månad, utan också ett tillägg på 4.114 per månad bara för att de har sex barn!
Med det bidragssystem Sverige har, är en sexbarnsfamiljen berättigad till en inkomst på cirka 33.000 kronor i månaden = försörjningsstöd, barnbidrag och bostadsbidrag och allt är skattefritt.
33.000 i månaden gör att familjen lever ganska hyggligt. Den samlade bidragsnivån gör också att de ekonomiska incitamenten för att skaffa ett jobb är låga eller inga. Alla som kommer hit kan inte svenska och har dessutom låg utbildning. Om de mot förmodan skulle få ett jobb är lönen betydligt längre, än de skattefria bidragen. Det begriper alla kanske utom våra politiker, att ingen kommer att ta ett jobb.
Foliehatten undrar om det är något parti med ryggrad som kommer att ta upp de skattefria absurda bidragsnivåerna i Sverige i nästa års valrörelse? Senast i partiledardebatten hörde vi Löfvén skrodera om att alla skulle utbildas för att kunna få ett jobb. Björklund att låglönejobb borde införas. Begriper inte dessa två herrar att ingen kommer att ta ett jobb när bidraget är så höga.
Vill de inte ta ett jobb – ta bort bidragen!
Problemet är att människor kan resa till Sverige för att leva ett gott liv utan att behöva arbeta och inget parti ”vågar” ta i denna fråga! Vi har dessutom fått lära oss att det handlar om en god människosyn och allas lika värde av sossarna. Alla som är emot kallas rasister.

Uppgifter finns om att informationen på ambassadernas hemsidor, är för att locka hit så kallat högutbildade till Sverige. Hur ska dessa länder någonsin kunna utvecklas om de blir brain-drained av sina högutbildadeÄr det moraliskt korrekt? Är det någon slags omoraliskt reverse kolonialism Sverige håller på med?
Foliehattens gissning är ändå, att de flesta bidragsinvandrare får tipset när Mohammed ringer hem till släkt och vänner med sin nya iPhone och berättar om hur gratispengarna flödar, om nya bostaden som betalas av kommunen och hur Migrationsverket sväljer alla lögner och sagor utan kritik.
Eftersom alla så kallade flyktingar har passerat ett flertal säkra länder på vägen mot Sverige, så finns det inga människor i Sverige som borde ges flyktingstatus. Alla är lyckosökare och ekonomiska migranter som har valt just Sverige av en anledning. Gissa vad?

Även de politiska kommentatorer på SVT har kommenterat den här långvariga politiken, med att locka hit folk genom att i de nämnda länderna marknadsföra alla bidrag man kan erhålla, på ambassadernas hemsidor. Man lockar även med gratis sjukvård för alla asylsökande, tandvård för 50:-, oavsett om de har asylskäl eller inte, oavsett om de får stanna eller får avslag.
En annan metod har varit att utan restriktioner sprida ut svenska pass och resehandlinga
r. Sverige har uppmärksammats internationellt, att man låtit enskilda hämta ut runt 20-30 pass(borttappade) om året för försäljning den svarta marknaden. Svenska pass dominerar nu helt den illegala hanteringen av pass internationellt och är de som i första hand används av människosmugglare, men även av terrorister och Israels underrättelseagenter.

Det centrala i det hela är, att det är Sverige med sina bidragssystem som skapat den enorma asylinvandringen till Sverige. Det är ingen naturlag, utan resultatet av en medveten politik. Inte heller har den ständigt växande, ekonomiskt motiverade, migrationen från Afrika och Mellanöstern varit någon överraskning, som svenska regimen har försökt lura i folk, utan hela tiden varit ett väntat resultat av Sveriges politik. Att Sverige 2015 fick extra draghjälp från andra politiska ledare som Merkel och Erdogan, samt har ständig draghjälp från typer som George Soros, förändrar inte detta faktum.

Att kunna få ut runt 25-35.000 kr i månaden, beroende på familjestorlek, under väldigt många år utan krav på motprestation och som total främling i landet är mer än bisarrt. Det finns inga ord tillräckliga för att beskriva vansinnet. Men ett stort motiv som tornar upp sig är kalkylerat röstfiske från partierna inom miljö/vänstern. När valboskapen väl är på plats, måste de hållas kvar "inom familjen" med alla medel.
Vilket bedrägeri och vilken våldtäkt svenska folket är utsatt för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar