tisdag 10 oktober 2017

# vistårinteut vill stoppa utvisningar av afghaner den 10 oktober!

# vistårinteut är en grupp på FB som vill stoppa utvisningarna till Afghanistan. Gruppen består till mesta del av medelålderskvinnor. I en sändning/livestream från Landvetter på beskrivs situationen som kaotisk.
SVT Nyheter skriver: På förvaret i Kållered utanför Göteborg sitter en grupp asylsökande som den tionde oktober ska tvångsutvisas till Afghanistan. Nu planeras en demonstration för att stoppa utvisningarna. Initiativet har tagits av en grupp fristående aktivister, och stöds av nätverket ”Vi står inte ut”.
SVT vinklar som vanligt och de förnekar sig inte när de skriver, att det är en fristående grupp aktivister! På FB kallas dom för ”batikhäxor!”
Det är helt overkligt att följa dom ”galna” tanterna på FB "stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" i deras försök att hetsa varandra till terror av politiker, myndigheter och inte minst anställda på flygbolaget som dom tror ska sköta "deportationen." Tror dom på fullt allvar att alla deras enskilda mail eller telefonsamtal till politiker, att "bomba" ministrars FB-sidor eller hota människor på flygbolaget ska leda till någonting? Dessa medelålders kvinnors framfart borde gå under terrorism och hot? Tänk vilket liv det blivit, om medias utnämnda rasister hotat politiker, myndigheter och flygbolag, på samma sätt. Tyvärr kommer terroristerna lyckas, antagligen blir det ett nytt verkställningshinder som ger uppskov likt förra gången.

På FB undrar man: varför alla dessa medelålders kvinnor bland dessa unga män? Umgås dom vid sidan av dessa protester också? Ser man en risk för otillbörligt utnyttjande här. Seriöst, varför bara kvinnor?

De skriver att nu är det bråttom! Nya utvisningar på gång. Hur får myndigheter omförflytta barnen/ungdomarna? Det är skandal. En del är kristna på det planet och kommer med all sannolikhet möta döden i Kabul. Hur kan vi stoppa dessa utvisningar?

"Flera ungdomar flyttas nu från förvar i olika delar av landet; både till och från Märsta. Vi vet inte vad det betyder men vi tolkar det som att Migrationsverket väljer att göra omflyttningar för att undvika allmänhet på plats och att det finns indikationer på att ett plan kommer att lyfta till Kabul den 10 oktober. Vi arbetar just nu på att få reda på om det är fler ensamkommande och ålders uppskrivna som kommer att deporteras." # vistårinteut
Vi måste nu försöka stoppa utvisningarna från Landvetter. Migrationsverket leker katt och råtta med att omförflytta barnen/ungdomarna i förvaren. Vidrigt och så omänskligt. #vistårinteut #låtdeungastanna
I den statsfinansierad vänstertidningen ETC har flera artiklar publicerats med massa påstående och rena lögner:
”Vi måste nu försöka stoppa utvisningarna från Göteborg. Migrationsverket leker katt och råtta med att om förflytta barnen/ungdomarna i förvaren. Vidrigt och så omänskligt. De dödas både på grund av sitt ursprung och sin religion. Hazarer är shiamuslimer och majoriteten människor i Afghanistan, inklusive talibanerna, är sunnimuslimer. Fruktansvärda hatbrott utförs dagligen mot hazarer överallt i Afghanistan. De anses smutsiga och otrogna och många dödas på öppen gata. Det görs heller ingen skillnad på vuxna eller barn – alla faller offer för våldet .”

Sanningen är att det finns 6 miljoner hazarer i Afghanistan och de utgör cirka 20% av befolkningen. Alla dessa påståenden om mord på öppen gata är långt ifrån sanningen.

Migrationsverket skriver på sin hemsida:
"Hazaristan en mycket lugn och trygg del av Afghanistan som under många år varit en mycket lugn del av landet,
enligt FN så har det dött eller skadats 22 stycken i år i en population på nästan 2 miljoner, inga alarmerande siffror. Daikunid och Bamyan är minst drabbat av våld enligt MiV. Ta gärna en titt på kartan för att få en uppfattning om hur stor del av landet som anses vara tryggt.

Sverige har öppnat ett mottagningscentrum i Kabul och de skriver:
”De allra flesta utvisade afghaner möts av sina familjer, vårt mottagningscenter i Kabul står tomt.”

Det finns inte ett enda exempel på att någon utvisad hazar verkligen har blivit dödad. Många känner också till vilka "sanningar" som flödar mellan afghanernas FB-konton. Det är sorgligt att dom tror på detta dödshot själva. Fast än mer sorgligt är, att dessa ”tanter” hetsar dom och skrämmer upp dom, än mer. Kanske till en egen självvald död. Och det var väl ändå aldrig deras syfte.
Amnesty kunde i alla fall få fram
ett exempel på en man från Norge som dödas. Så klart måste ”tanterna” ha några fall att visa upp som understödjer deras påståenden, att alla som utvisas "deporteras till döden". Annars blir ju påståendet ganska löjeväckande.

Vänsterflummare pratar om klasskillnad och fattigdom. Det dessa vänsterflummare kan fundera över, vad är anledningen till att så många unga invandrarkillar i förorterna skjuter ihjäl varandra. Det flummarna inte vill inse är, att en hel del av dessa killar drar in pengar på försäljning av knark som skulle få många vanliga Svenssons att höja på ögonbrynen, om de fick se svart på vitt vad dessa faktiskt drar in.

Planet skall avgå 22.00 ikväll och innan dess kan det verkligen spåra ur. Foliehatten hittade följande intressanta upplysning på FB:Det diskuteras nu flitigt på Soldiers Of Odins FB-sida om bland annat att åka ut till Landvetter och ge #Vistårinteut stryk, så att de kan heta #Menvifårstryk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar