onsdag 11 oktober 2017

Statsminister Löfven skröt under riksdagsdebatten att han är "en enkel svetsare".

Faktum är att han aldrig slutförde sin svetsutbildning och det därför är tveksamt, om han någonsin tillhört denna yrkesgrupp. Med tanke på Löfvéns uppträdande och hånleende, hade han behövt gå en kurs i uppfostran, så att han gör skäl för namnet: Statsminister!
Riksdagsdebatten var en fortsättning på söndagens partiledardebatt eller ”vuxenmobbningen” som har fortsätter för fullt, från alla håll och kanter.
Oavsett vad som var SVT:s skäl, att välja bort migrationspolitiken eller integrationspolitiken som ett enskilt ämne, kom frågan att ändå att dominera debatten, eftersom den äter sig in i allt, från socialförsäkringsfrågor och ekonomi, till lag och ordning.
Frågan om invandring och asyl kastar sin skugga över varje enskild fråga.
Regeringens återkommande svar på allt är "mer resurser."
Den avgörande frågan är inte hur resurserna ska omfördelas i ett läge, när behovet är skriande, utan hur resurser skall skapas. Alla partier som avser att gå till val på en god och sammanhållen välfärd behöver bli bättre på att besvara den frågan. Vem som helst och nu menar Foliehatten, att vem som helst kunde ha ersatt samtliga i den cirkus som det svenska folket tvingades genomlida i debatten. Men denna gång var det som om deltagarnas trovärdighet gick ut på att avbryta och attackera talaren som förde ordet. Till och med Nigel Farage hade blivit nedsablad, av den av Agendas riggade tillställning. Den som inte uppfattar det riggade upplägget skall inte ens ha röstratt.

Jonas Sjöstedt framstår alltmer som en hatisk, elak, flinande, falsk och ondskefull person. Han använder sig av personangrepp istället för att diskutera sakfrågor. Mattias Karlsson borde ha kollat upp fakta, innan han sände sitt "berömda" tweet i affekt. Det är mänskligt att göra så, men som politiker på toppnivå i ett stort parti, måste man tänka först, innan man handlar. Han har tydligen insett sitt misstag och tagit bort inlägget. Man kan inte sjunka lägre än Sjöstedt, genom att utnyttja detta, med sin billiga teateruppvisning, där han som en papegoja upprepat kräver att Jimmie ska be om ursäkt till en afghansk välfärdsturist och kravmaskin, för något han inte gjort. Jimmie försöker hålla en anständig ton i debatten och är värd all heder för detta. Synd också att Ebba också spårade ur och inte kunde visa normal hyfs.

Inför valet nästa år kan vi sammanfatta följande: En Allians på ena sidan och miljö/vänsterpartier på andra sidan och ett parti som ingen vill ha, att göra med=SD.
Den s.k. sjuklövern har mer eller mindre erkänt att Sverige har stora problem i samhället. De kallar detta för utmaningar.
Problemen är direkt, eller indirekt, relaterade till den utomeuropeiska invandringen. Sjuklövern vägrar att erkänna någon egen skuld utan menar att det är "polisen som är underfinansierad!"
Utbildar man fler poliser är problemet löst!

Bara för något år sedan fick vi ständigt höra, att invandrarna skulle "rädda pensionerna och att de var högutbildade."
All
a problem ska lösas genom att ”kasta” pengar på problemen, si eller så många miljarder på den eller den myndigheten eller organisationen. Ygeman lovade att 80.000 skulle utvisas och hittills har bara något hundratal utvisats. Idag hör vi inte ett enda om utvisningar eller att antalet flyktingar skall minska. Faktum är att krigen i både Irak och Syrien är över och Migrationsverket betraktar Afghanistan som ett säkert land. Denna fråga om utvisningar och minskat antal flyktingar måste upp på agendan. Moderaterna har inför stämman om några dagar lagt ett förslag, att Sverige endast skall ta emot kvotflyktingar.

7 klövern vill ha låglönejobb och sossarna vill "utbilda" bort problemen. Alliansen menar och tror att Mohammed i förorten kommer välja bort gängkriminalitet, om han får chansen att plocka sly för 50:- i timmen och miljö/vänsterpartierna menar att Mohammed skall "utbildas" och bli en skötsam svensk. Det är oklart hur detta ska ske, än mindre hur förutsättningarna för denna episka utbildningsinsats skall uppstå i invandrarförorterna.

Alliansen har skjutit mitt i prick på sossarnas ruttna satsning på trainee-jobb och usla resultat för att få nyanlända (som Alliansen själva bjöd in med öppna armar) i arbete samtidigt som deras egen enorma satsning med etableringslotsar för nyanlända, var ett komiskt fiasko av Guds nåde, med utbredd korruption och misstankar om terroristrekrytering bland lotsarna...

Gemensam nämnare för de bägge fiaskona, förutom att det handlade om satsningar på "integration!" Att
MP har varit inblandad i bägge fiaskona.

Sjuklöverpartier
na förnekar kategoriskt att de förslag som de lägger, är delar av eller hela, SD:s verklighetsbeskrivning av ett Sverige som håller på att gå sönder med importerad gängbrottslighet, våldtäktskultur och enorma påfrestningar på sjukvård, skola och bidragssystem, har de inte kopierat av SD.
När man har sett och lyssnat på de två senaste debatterna inser man:
Att
de tar inget som helst ansvar.
Att se har inga konkreta förslag som kommer ändra något, mer än högst marginellt och de vägrar att tala om utvisningar och repatriering.
Inte ens SD gör det, även om SD är de mest verklighetsnära av en samling verklighetsfrånvända maktgalningar, så vill ingen samarbeta med dem och även någon samarbetade med dem, så är deras förslag bara marginellt mindre lama än
sjuklöverns.
Arma Sverige – vilka politiker vi har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar