måndag 23 oktober 2017

Postnords nya slogan: Insha allah - om gud vill - får vi brev idag- om gud vill!

Man kan undra varför inte Postnord lanserar ett frimärke med en brinnande bil som motiv, det speglar bättre dagens Sverige!
Det är mycket olämpligt att ha ett frimärke som symboliserar Islam. Speciellt med tanke på alla brott och terrordåd som skett i Islams namn i Europa under 2017. Det har inte gått ett halvår sedan attentatet i Stockholm.
Egentligt är det otroligt provocerande med en moské, den religiösa byggnaden har absolut inget med Sverige att göra! Ett av frimärken är en iransk kupolbyggnaden och varför man valt en byggnad från Iran kan man verkligen fundera över. Den finns ingen annan förklaring än att den passar in iden politiska agendan som socialisterna har satt.

Utgåvan är en svit med fyra motiv av stark skandinavisk karaktär och sen från ingen stans på femte plats en utländsk byggnad som liknar en moské. Hur har man tänkt där?

Sverige kan design och alla val motiveras alltid och det finns både logik och form bakom alla stora designprojekt idag. Men inte denna gång. Mycket märkligt. Man kanske hade svårt att motivera utgivning och ville undvika debatt!  Detta är nog första gången som
man någonsin sett svensk design, bryta mönstret på en så seriös plats som frimärken.

Lars Lerin är en av våra främsta akvarellister genom tiderna och han är i världsklass. Till största delar har han målat motiv från Sverige och Norge med dov palett och många motiv är hus.

Europeiska och svenska moskéer är till stor del finansierade av diverse ISIS-stödjande Gulfstater. Moskéer är också stora rekryteringsbaser för Jihadister.
Faktum är att Qatar tillsammans med Saudiarabien och Kuwait är de största finansiärerna av salafism i Europa. Det tyska författningsskyddet har upprepade gånger varnat politikerna för den galopperande och välfinansierade salafismen i landet.

Skandinaviens största wahhabistiska/salafistiska moské i Malmö invigdes tidigare i år. Den nya moskéen Umm Al-Mu’minin Khadijah är uppkallad efter en av Muhammeds tretton hustrur. Hon utmärkte sig för ovanlig fanatism och därför anses hon som ett lämpligt föredöme för Malmös muslimer!
Moskéen invigdes av Qatars religionsminister Khalid Shaheen Al Ghanim, som också avslöjade att han donerat 30 miljoner till bygget. Moskéen rymmer 2.000 bedjande och är störst i
Skandinavien. I byggnaden finns även kurslokaler och bostäder.

Qatars emir äger också den inflytelserika TV-kanalen
Al-Jazeera, där Muslimska Brödraskapets andlige ledare Sheikh Yusuf al-Qaradawi är populär TV-predikant.
De senaste åren har Qatar satsat över
100 miljoner dollars på att bygga salafistiska moskéer runt om i Europa.

Man kan inte komma ifrån att Postnord med denna serie frimärken hyllar terrorn i Europa och utbyggnaden av moskéer i Sverige.

Postnord kan väl låta Lars Vilks göra Muhammed teckningar som frimärke! Allt för den konstnärliga friheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar