torsdag 21 december 2017

Annie Lööf sitter i en rävsax!

Regeringens förslag om de ”ensamkommandes” amnesti, för de som anmäler sig till gymnasieutbildning, skall genom riksdagen och alla partier utom Centern har tagit ställning. Centern har nu avgörandet om förslaget, skall gå igenom eller fällas!

Mycket står på spel för Centern! Annie står i valet och kvalet samarbetar hon med regeringen är det tack och hej med Alliansen och att bli statsminister. Ett ja, kan också innebära ett stort röstbortfall. Annie är nu ställd mot väggen och det är upp till bevis för henne och Centern! Sent ska syndaren vakna eller ett uppvaknande under galgen. Det var inte länge sedan Lööf propagerade för helt fri invandring. Hur trovärdiga är C som "hårding" i immigrationspolitiken? Ungefär lika trovärdiga som deras "humana" och "fiiiina" PK-kamrater i S, MP, V och L - noll trovärdighet.
Centern försöker nu vinna tid och påpekar flera brister i förslaget. Det som särskilt upprör Lööf och Jönsson( är att vuxna som ljugit om sin ålder kommer att omfattas av de nya reglerna.
I SvD
skriver de: ”I dess nuvarande form är förslaget fullt av hål och brister. Många frågor är fortfarande obesvarade. Bland annat sätts en godtycklig tidsgräns vid 24 november 2015 för vem som ska omfattas av de nya reglerna. Förslaget innehåller samtidigt en avgränsningsproblematik, där vuxna människor som medvetet ljugit om sin ålder får samma fördelar som de som var minderåriga när de kom. Dessutom ska de styras in i gymnasiestudier istället för att kunna ta erbjudna arbeten och försörja sig själva. Det är inte rätt.”
I SR, Studio 1, diskuterades Centerns utspel. Johanna Jönsson säger att regeringen bara kommit med ett pressmeddelande, inte något genomarbetat förslag.

Självklart är det ett problem när folk fuskar och fifflar till sig saker de inte har rätt till. Att folk som ljugit om sin ålder, ska få en andra chans är ett stort problem med regeringens förslag, att man uppmuntrar folk till att ljuga. Folk som talat sanning och sagt sin riktiga ålder påverkas inte. Men med tanke att lögner är det regeringen lever på, är det ju inte förvånande. Förutom allt annat, så är det inte rätt mot de vanliga gymnasieeleverna, att män som är 20-40 år gamla ska tryckas in i vanliga gymnasieklasser för tonåringar. Vad gör det inte för dynamiken i klasserna? För både killarna och tjejerna?

Det tär på de offentliga resurserna och bidrar till att de som verkligen behöver hjälp, blir utan eller får begränsat stöd. Foliehatten ger inte mycket för Lööfs krokodiltårar, då detta problem varit uppenbart sedan länge, men nonchalerats och förminskats av hennes eget parti och större delen av det övriga etablissemanget. I ett sunt rättssäkert land, hade fuskarna fastnat i kontrollfunktioner, betraktats som kriminella och vägrats uppehållstillstånd för länge sedan. Det finns en anledning till, att så många av de ensamkommande tagit sig till just Sverige.

Lööf spelar spelet att Alliansen fortfarande är ett alternativ och tar utåt avstånd från rödgröna och håller möjligheterna öppna. Vinner de rödgröna går hon direkt över till rödgröna, vinner Alliansen kräver hon posten som statsminister. Egentligen säger Annie, bara det som hon tror att andra vill höra.

Först när hon gjort avbön och bett Staffan Danielsson offentligt om ursäkt, kan man ens börja tänka sig att tro henne. Staffan Danielsson har stängs av från riksdagsgruppens möten när frågor som berör invandringen debatteras. Anledningen uppges vara att han uttryckt sig för invandringskritiskt i den politiska debatten. ”Chockad, ledsen, upprörd”, skriver
Staffan på sin blogg. Den utlösande faktorn för avstängningen var, enligt honom själv, att han fick en inbjudan från SVT Aktuellt att debattera åldersbestämning av ensamkommande flyktingbarn. Debatten blev aldrig av, men att han överhuvudtaget övervägde att uttala sig i den politiskt känsliga frågan, där han kräver ålderstest av flyktingbarnen, retade uppenbarligen upp partiledningen och Annie Lööf. Redan 2012 skrev Staffan i DN: ”unga män över 18 år skall inte behandlas som barn! Skäms Centern!” Staffan borde bli Centerns migrationspolitiske talesperson, istället för den hysteriska Johanna Jönsson (hon ger folk samma känsla som MP:s Maria Ferm).

Vad gjorde
Alliansen för att motverka åldersfuskande? Alliansen styrde Sverige i åtta år. Kämpade C mot åldersfusk och vidhöll vikten av medicinska ålderstester, kompletterat med djupgående utredningar och ett avslag innebär utvisning? Alla minns det käbbel om Lööf som ansåg, att Sverige kan ta emot uppemot 40 miljoner nyanlända som kan jobba med att servera fika i kommunhusen runt om i Sverige.
Foliehatten tror att Annies prat om 40 miljoner nyanlända har att göra med att hon blev duperad av Bilderberggruppen… manipulerad helt enkelt… löften från dessa om att man vill se henne som Sveriges nya statsminister och backa upp henne. Med hennes EGO ...så förstår alla, att det betet var fett. Allt har sitt pris.
Kanske börjar Annie så smått börja vakna ur sin 100 åriga PK sömn! Vi har genom deras tidigare migrationspolitik ett kraftigt överskott på unga män i landet. Högre överskott än Kina per capita. Resultat ett våldsammare samhälle, än vad vi haft i modern tid, inte minst för unga kvinnor som troligen inte kommer att ha den frihet de tidigare haft i det här landet. Råa gruppvåldtäkter är bl.a. facit av en fullständigt oansvarig migrationspolitik.

Foliehatten tror att Annies "kritik" mot förslaget är ett utspel för att efter lite krumbuktande, ska hon få sossarna att göra några oväsentliga justeringar. Då kan Annie hävda, att hon visst inte köpte förslaget rakt av, utan påverkade och förbättrade det hela och att hon fortfarande tillhör Alliansen som huvudalternativ. Efter valet kan hon dock säkert liera sig med högstbjudande för att "ta ansvar för landet". Egentligen räcker det med att läsa vilka uttalanden Annie gjort om invandring de senaste åren, för att veta var hon egentligen står i denna fråga.

Alla som följer dagens politik i Sverige ser att vi bjuds på löpande lyteskomik, av de där politikerna. Först sossarna som menar att "vi" varit naiva och att "vi" inte tagit saker på allvar, sedan Annie som tydligen först nu insett, att barn ljuger om sin ålder och så Liberalerna som uppenbarligen inte hade någon aning om, att judehat fanns hos andra än vita nazister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar