onsdag 6 december 2017

Rinkeby är ett bra bevis för katastrofinvandringen!

Nu skördar vi frukterna av den totalt misslyckade invandringen till Sverige. Vi har områden som liknar krigszoner och människor som bor där, är inte alls intresserade av att integrera sig utan lever och har kvar den kultur som de kommer ifrån.
Enligt DN är Rinkeby Europas med mest rån- och inbrottsdrabbade område. Rinkeby och Tensta är också drivmotorn i den svarta ekonomi och det finns massor med pengar hemma hos folk. För några år sedan var det ett bankfacksrån i Södertälje. Enligt polisen var det ”rena rama julafton” för rånarna, det hör liksom till kulturen, att invandrare har mycket guld , pengar och annat  förvarade i bankfacken. Pengar gör mest nytta om de är hemliga. Men de är då också lättare att sno.  Lägg också till att det även i perioder förvaras narkotika och stöldgods i lägenheterna. Invandrarna kommer från en korrupt kultur där man inte litar på någon, speciellt då de tror att alla är som de själva.

För att komma till rätta med brottsligheten har Moderaterna lagt ett förslag i riksdagen: ”Sätt in militärpolis i förorten!”
Motionen till Riksdagen handlar om att sätta in militärpolis mot de kriminella gängen i utsatta områden. I Stockholm pekas Rinkeby, Tensta, Husby och Hallunda/Norsborg ut.
Sosse adeln i form av ex-minister Ygeman tycker inte man ska "dramatisera" läget i Rinkeby. När skall denna man inse allvaret i någonting. Han vänder sig emot bilden av Rinkeby som en krigszon! Ygeman: ”för där finns hundratals aktiva poliser och en ny polisstation håller på att byggas!” Under de senaste två-tre åren har vi ”begåvats” med märkliga uttalanden från denna man. Han ser alltid halvsömnig ut och Foliehatten undrar när han skall vakna ur sin dvala! Själva improviserar sosse koryféerna fram scen efter scen i farsen de en gång startade, men som ingen vet eller ser ett slut på.
Det Ygeman inte ser vad som händer och sker, gör däremot till viss del, chefsåklagare Lisa Tamm. Undrar när hon ger upp?
I Studio Ett anser
hon att situationen är så allvarlig i Stockholmsförorten Rinkeby och hon likställer den med en krigszon och argumenterar för metoder som Colombia använde för avväpning av Farc-gerillan. Hon menar också att idéer kan också hämtas från andra konfliktlösningar, för att lösa problemen.

Undrar om inte Lisa är ute och "seglar" rejält när hon nämner Farc-gerillan? Farc gerillan demobiliserades, lämnade in sina vapen och placerades i tältläger. Där väntar de nu på att få tillgång till civila papper som bankkonton och ID. De har också blivit lovade att få  basic socialbidrag, medan de söker jobb eller pluggar till en yrkesutbildning. Men det är inte lätt och regeringen infriar inte alla löften. Dessutom finns det en first front som har gömt sig i djungeln och vägrar.
Varför skulle killarna i Rinkeby lämna in sina vapen? Sen flytta till tältläger kanske? I skogen? Dessutom har de redan ID kort, bankkonton och en utbildning i någonting(får vi hoppas). Polisen i Sverige bombar inte killarnas hem och ingen blir skickad till USA:s fängelse som straff. Vad skulle motivera herrarna i Rinkeby att lägga ner?

Kanske löfte om total amnesti och straffrihet för alla brott. Förstahandskontrakt på stora och fina lägenheter till var och en i byn. Fina politiska jobb med makt åt klanhövdingen som är ledare!

Foliehatten funderar på om inte problemet är, att Sverige aldrig tidigare haft så många välutbildade med eftergymnasial utbildning, samtidigt som så många outbildade utan genomförd gymnasial utbildning leder landet. I riksdag och i regering. Det är inget annat en paradox som borde leda till eftertanke. Och kanske debatt.
Antingen är utbildning överskattat eller också är våra valda ledare överskattade
och totalt blinda och handlingsförlamade.

Lisa Tamm, som från årsskiftet tillträder som chef för Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet som arbetar mot den organiserade brottsligheten i Sverige.
Hon säger att invandrarna tar med sig hemländernas rättsvårdande kultur och skapar förödelse i ett samhälle utan förmåga att möta den importerade brottsligheten. Lisa säger vidare att problemen med kriminaliteten skulle minska markant om personer med invandrarbakgrund integrerades och uppfostrades i enlighet med de normer och värderingar som råder i majoritetssamhället. Lisa förespråkar alltså assimilation fast hon kallar det integration.
Lisa har kanske inte riktigt förstått problematiken som avslöjades på ett brutalt sätt när SVT Forum sände från demokratiforum Järva i Rinkeby, men även i Rinkebyskolan. Man diskuterade krishantering vid dödligt våld och hur våldet i förorterna ska motverkas. När det var dags för publiken att ställa frågor reste sig en ung muslimsk afrikansk kvinna upp och anklagade "vita" svenska dagisfröknar för att vara rasister. Den muslimska kvinnan påpekade att hon mycket hellre stannar hemma med sina barn i två år än låter svenskar ta hand om dem. Andra i publiken svarade med applåder och jubelrop.
Carina Rennermalm är före detta rektor för Rinkebyskolan och tycker sig se tendenser till ökat hedersförtryck i Järvaområdet. Exempelvis genom att fler barn i förskoleålder bär hijab.
Carina: ”Jag har också haft många föräldrar som direkt har kommit till mig och sagt att de inte väljer skolan här för att de inte tror på de värderingar som de kallar svenska värderingar.”
Detta är skrämmande vad som händer i Rinkeby och andra No-Go-Zoner. Ingen vågar säga det alla vet! Om Sverige överhuvudtaget skall ha en chans att ”rensa” upp dessa kriminella zoner är enda sättet, att börja kasta ut kriminella individer på löpande band, för att komma åt detta. Detta kommer givetvis inte ske, så det kommer att fortlöpa till den punkten, där det blir nödvändigt med paramilitära aktioner och massarresteringar, för att städa upp. Oerhört sorgligt att Sverige fallet så här djupt. Agera nu! Om 20 år kommer kostnaden och lidandet bli flera magnituder värre.


I Dagens Juridiks program "Veckans juridik" diskuterar olika representanter från rättsväsendet plus en journalist hur det ser ut i vissa förorter och i rättssystemet.
Titeln är "eget rättssystem, våldskapital och hederskultur - det parallella samhället växer i förorterna." Väldigt sevärt
och det sätter fingret på ett problem som Sverige aldrig kommer att kunna lösa, än med brutala metoder!

I en av kommentarerna kan vi se problemet i ett nötskal:
”Fråga: Varför har konungariket Sverige begåvats med dessa parallella samhällen?
Svar: Därför att Riksdagens styrande sjuklöverblock de facto vill det av föga logiska, grumliga anledningar! Sjuklövern har nämligen sett det som sin främsta uppgift att bejaka och försvara den destruktiva massinvandringspolitiken och den grundlagsskyddade ideologiska villfarelsen – ”Multikulti”, vilka båda befrämjat uppkomsten och ökningen av parallella samhällen på bekostnad av den fina gamla nationella enheten. Europas sedan 1500-talet äldsta nationalstat – konungariket Sverige – raseras därför nu av de EU-vurmande, globalistiska, oikofobiska sjuklöverpolitikerna.
Med grundlagsändringen 2010, som klubbades igenom enhälligt av riksdagens sjuklöverblock (endast riksdagens SD-block röstade emot) fick grundlagens multikultiparagraf i Regeringsformen kap 1 § 2 en kraftfullare och mer proaktiv innebörd genom att ersätta ’bör’ med ’ska’, så att den nya lydelsen blir:
"Samiska folkets och etniska, språkliga och religiösa minoriteters möjligheter att behålla och utveckla ett eget kultur- och samfundsliv ska främjas."
Samtidigt ute i Europa dödförklarade Storbritanniens Cameron, Frankrikes Sarkozy och Tysklands Merkel "multikulti." De parallella samhällenas stöttepelare är mer eller mindre (enligt svensk lag) grovt kriminella invandrare, som har mycket litet till övers för svensk kultur och folkgruppen svenskar. Och det är med dessa som våra oikofobiska sjuklöverpolitiker alltför länge och alltför mycket har gullat med, i tron att massinvandring av lågutbildade ska vara gynnsam för svensk välfärd och svenska pensioner.”
Och vi har inte ens börjat se konsekvenserna från asylvågen 2015. Detta som vi ser nu, är skapat av människor som antingen är födda här eller personer som invandrat för 10-15 år sedan. Vänta bara ett par år till innan asylvågen 2015, visar sina riktiga konsekvenser. Desto längre man väntar med att ta tillbaka dessa områden med kraft, desto blodigare/stökigare kommer det bli sen.

Hur utlandet ser på Sverige beskrivs i ett reportage i Daily Mail, där den brittiska kändiskolumnisten Katie Hopkins skriver om sin skräckresa till Sverige!
Hon ville bilda sig en egen uppfattning om situationen i Sverige. Sverige har fått mycket negativ press i utlandet efter alla upplopp och Trumps uttalanden!
Hon blev kallad:
"Din vita hora! Katie beskriver det grova invandrarvåldet, hur kvinnor inte längre vågar gå ut ensamma och hur de svenska medierna medvetet censurerar alla problemen och hon är fullkomligt förfärad över, vad som hänt med Sverige!
"Jag kan verkligen inte fatta att detta är Sverige på 2000-talet", sammanfattar hon.

När skall våra svenska riksdagspolitiker komma till samma insikt och verkligen ta itu med problemen? Problemlösningen har hittills varit, att man lägger mer pengar i ett projekt och tror att det skall få effekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar