tisdag 5 december 2017

Morgan censurens mästare!

Sveriges sosseregeringar har haft monopol på att ge folket information ända fram till slutet på 1980-talet och alla stora mediebolag tycker alltid likadant som den styrande makten. Idag när internet finns i telefonen och man kan få information på annat sätt, något som makten verkligen hatar, att man inte får deras information istället. Makten kallar denna information på nätet, för hat media eller rasistisk media.. Sossarna vill stänga ner Lexbase, för där kan man se vilka brott som begås av vilka människor i Sverige.
Lexbase databas startade 2014 och den baseras på offentliga handlingar. Redan från starten fick den massiv kritik för att hänga ut brottslingar och publicera känsliga uppgifter. Nu lägger regeringen fram ett lagförslag som bland annat ska kunna förbjuda liknande söktjänster.
Om lagförslaget går igenom blir det möjligt, att på en webbsida i vissa fall förbjuda tjänster där man kan söka och
sammanställa uppgifter om till exempel politiska åsikter, religion, hudfärg, uppgifter om hälsa och sexuell läggning eller domar i brottmål. Förslaget är ren censur och inget annat. Det Morgan och sossarna inte riktigt har förstått, att Lexbase är en del av den svenska offentlighet och sekretesslagen. Men ska Morgan ge sig på den, är han ute på tunn is. Det parti som ger sig på yttrandefriheten i Sverige, kommer gräva sin egen grav.

Det som är anmärkningsvärt, är att regeringen inte förbjuder sidor som Merinfo, Eniro, Ratsit, Allabolag etc. Där vanliga hederliga människors data blottas för hela internet, så kriminella och andra nättroll kan få till sig information om privatpersoner och företag. Dessa sidor är värre än Lexbase och är helt unikt för Sverige. Inte ens Nordkorea hänger ut sina medborgare som Sverige tillåter Merinfo att göra. Varför stryper inte sossarna dessa?

Arbetsgivare använder Lexbase för att kontrollera arbetstagare vid nyanställningar och anser att Lexbase är bra. Tittar vi på brottsstatistiken är sannolikheten att man återfaller i brott, ganska hög. Inom tre år återfaller 29% i brott, har man suttit på anstalt är det 40%. Majoriteterna på svenska fängelser är invandrare från MENA eller Afrika. De flesta företag anställer inte dömda våldtäktsmän. Det gör det svårt för en arbetsgivare om basen tas bort, tillit är viktigt på en arbetsplats. Det finns en ”Återfall statistik från kriminalvården! Det gör naturligtvis skillnad på vilken karaktär brottet haft och vilka omständigheter.
Vem bryr sig
egentligen om grannen har kört för fort eller gjort andra mindre trafikföreteelser? De enda som har drabbats av Lexbase är typ mördare, pedofiler och andra tyngre brottslingar som kunde hålla sig gömde och leva som vanligt på en ny ort.

Morgan är en maktpolitiker av sämsta sort. Hans åsikter strider mot svensk kultur sedan urminnes tider, han är emot frihet och för inskränkningar i yttrandefrihet, censur och förföljelse av oliktänkande. Morgan är en katastrof, liksom hela sjuklövern, men så länge det sovande folket fortsätter att sova, så kan politikerna fortsätta att koncentrera makten till sig själva. Politikerna slår sig för bröstet över att Sverige har den äldsta tryckfrihetslagen i världen, men inskränkningarna i yttrandefriheten genom hets mot folkgrupp-lagstiftningen är man tyst om. Det är en skam att vi inte kan ha minst lika långtgående yttrandefrihet som USA.

M
organ är rolig eller rättare sagt en parodi på en justitieminister som inte på minsta sätt döljer sina åsikter:
han smyger inte direkt med att vilja dölja brottslighet som kommer med MENA-invandring.
han jämför SD med Nordiska Motståndsrörelsen(NMR).
han twittrar "nazistmarsch" när Polen firar sin självständighetsdag.
han anser att går man ut och stoltserar över sin nationalitet, då är man "nazist."

Undrar om det kan vara så, att det är jobbigt för Morgan, att se sina korrupta politikerkollegor och fackpampars namn på Lexbase? Om man håller sig i skinnet och inte blir dömd igen, så försvinner uppgifterna efter 5 år på Lexbase!

Med lagförslaget vill Morgan inskränka medborgarnas möjlighet att efterforska personer i olika register, men inte för journalister. Varför ska Expo ha en särställning än övriga medborgare? Så länge Expos researchgrupps databas finns kvar som kartlägger politiska åsikter, där MSM(Expressen) kan beställa det Expo via olagligt hackande, om vad personer kommenterat anonymt eller liknande, ska Lexbase vara kvar. Lexbase gallrar sina domar och slänger ut dem efter 5 år men Acta Picatus eller vad de heter där stannar de för gott och de gallras aldrig. AP är Aschberg och polare.
Frågan är varför "journalister" fortfarande skall ha rätten att sammanställa, lagra och publicera allt om vanliga privatpersoner, men privatpersoner inte ska ha någon rätt att granska brottslingar, journalister och andra makthavare. För det är vad det här handlar om. Det handlar om att den vanliga människan fick en liten chans att bedriva samma verksamhet som dem. Nu vill man ta ifrån dem den, och göra "journalisten" ensam om det privilegiet igen.
Att myndigheter som polis m.m. kan göra det, är en annan sak. Journalister är ingen myndighet. Att agera granskare av samhället bör varje medborgare ha rätt till. Idag är skyddet för den enskildes personliga integritet, ett stort skämt i Sverige. Systemet med personnummer. Att luska ut vilket personnummer någon har med udda namn, är inte svårt och vips kan man få tillgång, till alla möjliga uppgifter om denna person.
Egentligen borde Morgan äga sin kraft på att lägga ett lagförslag på ett klart bättre integritetsskydd för medborgaren, vi är inte statens ”egendom”. Vad som är offentlig handling om den enskilde bör begränsas och inte förbjuda viss publiceringar på nätet. Har inte Löfven redan föreslagit eller infört att typ riksdags och regeringsmedlemmar har någon sorts skyddad identitet? Att man inte kan begära ut vad som helst om dessa? Varför bara denna eliten och inte oss andra?
Man avser alltså ändra i grundlagen om yttrandefrihet och tryckfrihetsförordningen, men bara för vanliga människor och för alternativmedia. Tillstånd kommer ges godtyckligt. Medan man är igång tycker Foliehatten att Morgan skall skriva om grundlagen, så även Sverige kan göra som Finland och förbjuda organisationer som uttalat är, ett eget hot mot demokratin(vi har några i Sverige).
Det är underbart att Morgan på detta sätt visar precis hur oviktigt det är med "allas lika värde" och att "följa regler". Staten gör precis som den vill. Morgan ska hålla fingrarna väck från yttrandefriheten. Han är livrädd för sanningen, men vi är fler som vill läsa just sanningen. Sagovalserna kan vi läsa i Aftonblaskan, DN, Sydsvenskan eller annan skattefinansierad blaska.

Åsiktsförtrycket i Sverige och Norden accelererar väldigt snabbt just nu. Banker slänger ut oppositionella, grundlagsskyddade demonstrationer stoppas, i Finland förbjuds
motståndsrörelsen som organisation. Nu riskerar åsiktsfriheten på internet bli än mer inskränkt. Människor vågar inte tala högt om vad de tänker och tycker av rädsla för repressalier.
Åsiktsfriheten är död. Yttrandefriheten är död. Det fria samhället finns inte längre.
Åsiktsfriheten är mycket märklig i Sverige och man har sätt gränser för att vara PK och den som bryter mot den anses vara suspekt eller rasist!
Varför får vi demonstrera för mångkultur men inte emot?
Varför får vi demonstrera för globalism, men inte nationalism?
Vem har bestämt vad vi får tycka?
Varför får vi demonstrera för massinvandring men inte emot?
Varför är det mer värt i Sverige att vara invandrare än svensk?
Varför får förespråkare för illegala från Afghanistan tillgång till massmedia och maktens korridorer?
Varför
får svenska pensionärer sämre pension, än de som invandrat hit?
Lexbase har kommenterat TT:s felaktigheter i ett pressmeddelande:
I samband med att regeringen föreslår förändringar i Tryckfrihetsförordningen respektive Yttrandefrihetsgrundlagen, rapporterar media, bl.a. Nyhetsbyrån TT, att förändringarna innebär ett förbud för sajter som Lexbase. Det är emellertid inte en korrekt beskrivning av innebörden i förslaget. Lexbase kommer att kunna fortsätta att publicera domar online. Däremot innebär förslaget att allmänheten, d.v.s. gemene man, förbjuds att använda sajter som Lexbase. Rätten att på ett lätt sätt via Lexbase ta del av dessa offentliga handlingar kommer, om förslaget antas, förbehållas s.k. professionella aktörer, t.ex. jurister, journalister och olika bolag.”
 
Med Lexbase kommentar är syftet glasklart - regeringen vill inte att folket ska få veta vad som sker i samhället. Särskilt viktigt att folket inte får veta sanningen om invandringens baksidor. Om Lexbase förbjuds att existera, så finns det heller ingenting som hindrar att tjänsten dyker upp i ett annat land. Blir nästa steg då, att förhindra domstolarna att ge ut domar?
Edit: Foliehatten undrar varför inte Domstolsverket själva utvecklar en gratistjänst för medborgarna, där man kan se alla domar. Det kanske hade kostat några miljoner av de tiotusentals dito, vi lagt på mindre viktiga saker de senaste åren.

2 kommentarer:

 1. ..och varför tror du att Morgan J hamnat på den plats han är nu????
  Har är bara en torped åt övriga s-amffian, de som står bakon svetsarn.
  Vad man än anser om regeringen, det är INTE svetsar-leffe som styr!

  SvaraRadera
 2. För att byta ämne.
  Den svenska öppenheten är unik!
  Försök bara att hitta ett vanligt telefonnummer i andra länder. Nästan omöjligt.
  Bolagsinfo - än värre..
  Detta är något vi SKA slå vakt om.

  SvaraRadera