lördag 16 december 2017

Flyktingar flyr från mångkulturen till ett land i kaos!

De som flyr. De som är ”riktiga” flyktingar. Vad flyr de från? Mångkulturen! Alla krig och konflikter som genererar flyktingströmmar i världen beror på etniska och religiösa motsättningar, d.v.s. mångkultur. Det är kärnpunkten i problematiken som våra politiker blundar för!
Den politiska eliten med sina kumpaner(MSM) har inga incitament att bromsa nuvarande utveckling. När ett politiskt parti begått ett "misstag" stoppar man huvudet i sanden och erkänner aldrig. Om man erkänner, kritiserar man aldrig den underliggande ideologin, om något sådant ens finns numera. De som tar över i nästa mandatperiod, kan alltid skylla skulden för dagens problem på föregående regering och deras politiska lösningar. Till slut vet man varken ut eller in, varför situationen är som den är eller hur det ska lösas. Man tänker kortsiktigt och förskönar det nutida läget.
När en politisk åtgärd misslyckas vänder man inte skeppet, utan försöker igen, med nytt omslag fast med samma premisser
(enkla jobb).
Sveriges elit är Sveriges elit därför att dom har "rätt värdegrund".
Hade dom inte propagerat för mångkultur hade dom blivit utbytta av andra journalister, komiker och programledare som är för mångkultur.

Vilka äger nästan all media i Sverige?
Familjen Bonnier. De sitter som en ryttare på en häst med två tyglar. Med tyglarna styr de vad svenska folket skall tycka! Den ena tygeln är DN och den andra är Expressen. Ännu tydligare om vi går några år tillbaka i tiden då DN marinerade svenska makthavare i mångkulturens förlovade sång, med falska Sandvikenrapporter. Samtidigt bedrev Expressen häxjakt på svenska invandringskritiker och tapetserad löpsedlarna med deras namn, bild och yrke som avskräckande exempel för oss andra. Några fick sina liv förstörda andra tog sina liv. Ska vi förlåta Bonniers för detta?
Vilka fjärrstyr Bonniers? Vet vi det, har vi svaret på vilka som har beordrat Peter Wolodarski att fylla DN med orkestrerade #
Metoo-kampanjer. MSM media spinner #Metoo för sjätte veckan om en gammal gråvit man sägs kränkt någon lättkränkt media personlighet på Grammisgalan 1998. Betet togs och de evigt arga feministerna och alt-right-light män bråkar på internet. Under tiden våldtogs 10 tonårstjejer av 100 barn födda på tidigt 90-tal.

Även den allmän
na opinionsbildningen fungerar så, att man från alla håll och kanter skildrar samma "verklighetsbild", om och om igen, tills Svensson inte vet något annat. Över 20 års tid märks inte detta som propaganda. Det är inte heller nödvändigtvis propaganda, snarare ett långsamt moraliskt förfall, delvis pådrivet av icke nämnbara globala aktörer.
Många under över de politiska partierna vänstersidan och MP som var i maskopi med M i uppgörelsen av massinvandring, man säger sig göra det för "människans skull!" Frågan är då om dom helt enkelt inte förstår att "invandrings högern" bara gör det för pengar? Eller så förstår dom det, men vill inte själva framstå som fullblods kapitalister (därav hävda andra motiv)? Att det skall rasera den svenska välfärden är hela poängen med invandringen.
Vänsterns och högerns intresse sammanfaller. Höger ville ha denna invandring just för att rasera den svenska välfärden, sänka löner, riva upp arbetsvillkor. Reinfeldt har varit helt öppen med detta. Han har rent av skrivit en bok(Det sovande folket) om det. Vänstern ville ha denna invandring för att få fler fattiga i landet för att kunna höja skatter och stöpa om om landet efter socialistisk modell, men framför allt – ett framtida valboskap!
Båda läger är så korkade, att dom trodde att dessa förändringar skulle kunna gå och styra och att det skulle just leda till deras vision. Men istället faller samhället okontrollerat och
Sverige är på väg att bli ett U-land om 15-20 år och en muslimsk stat om 30-40 år.

Men svensk
arna får skylla sig själva. Ingenstans har något någonsin fungerat när politiker (ofta helt utan utbildning) lagt sig i och försökt styra samhället
. Socialism är globalism. Det är liksom därför de sjunger "Internationalen" (istället för nationalsången) och globalt över hela världen, samtidigt som de marscherar under blodröda fanor. Att vara vänster är först och främst att vara globalist. Globalismen är socialismens utgångspunkt, kärna och enda ändamål. Internationalisten Olof Palme skapade massinvandringen i syfte att förinta svensk kultur som en del av Karl Marx "vetenskapliga" profetia om den oundvikliga kommunistiska framtidsutopin.
Det trygga Sverige kommer aldrig mera tillbaks, tacka politikerna för det för det är dom som skapat det här kaoset, genom att agera passivt och bara titta på. Politiker behöver sällan uppleva verkligheten.

Helt klart är massinvandringen ett kraftfullt verktyg på vägen mot Europas förenta stater. En ny invandringsvåg verkar vara på väg! Stefan Löfvén antydde något i den vägen, för någon vecka sedan i en intervju. Löfvén vill att övriga EU-länder skall tvingas att ta emot flyktingkvoter!
Gissa vilka som manipulerar fram flyktingströmmar och styr dem mot Europa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar