onsdag 27 december 2017

Magdalena Andersson vill ta revansch för sitt rasistiska uttalande och pratar nu om systematiskt folkmord!

Magdalena har fått besk kritik för sitt uttalande om att Sverige inte ska ta emot fler flyktingar, än vi klarar av att integrera.” Nu vill hon revanschera sig, efter sitt uttalande nyligen om integrationen som i somligas ögon hamnade för nära SD:s uppfattning.

I en intervju i SvD säger Magdalena Andersson att SD:s slutliga mål är inte bara att stoppa invandringen. Hon menar på, att SD har en ”slutlig lösning” som de inte talar så högt om för väljarkåren. Hon målar upp en bild av en ganska mörk slutlig lösning för människor som bor i Sverige, men som har en bakgrund utanför Sveriges gränser.

Magdalena borde inte vara så här vårdslös med uttryck, när hon attackerar SD. Begreppet "slutgiltig lösning" är rakt av från nazisterna retorik! Har hon läst för mycket om nazisterna och blivit hjärntvättad? Nu talar Magdalena om den slutliga lösningen och har någon någonsin hört någon från SD eller riksdagsmän i riksdagen, talat om ett systematisk folkmord? Uttalandet är desperat och tyder på kris inom S, precis som tillståndet i landet, vad gäller de hundratusentals invandrare som vi ska försörja.
Magdalena får införskaffa ett lexikon, så att hon bl. a. lär sig innebörden av ordet repatriering. Förstår inte heller varför det ska vara så kontroversiellt att ge invandrare möjligheten att återvända till sina ursprungsländer. Så fort många får PUT, åker de på semesterresor till det land de flytt ifrån!

Kan verkligen en politiker uttala sig som Magdalena gör? Detta är smutskastning, förtal och allmänt oacceptabelt beteende av en människa i maktposition. Det är snudd på kriminellt att uttala sig så! Magdalena verkar vara en lömsk och ondskefull person eller ….. som många antyder! Konspirationsteorier från ”Rödvinsmaggan.” Nyligen sa S i en artikel, att de vill se en god ton under valrörelsen och där kritiserades främst M som låter Hanif Bali hållas.

Magdalena erkänner först det totala misslyckandet med invandring och integration (röstfiske och spel för gallerierna) och sprider nu rena lögner och påhitt, för att minska antalet röster SD får och misskreditera dom.
Precis som Löfven i Skavlan. Säga vad man vill om Löfvén, men finns det någon man kan anklaga för demagogi, så är det väl denna person? Titta från 1:43. riktigt äckligt att föra politik på detta sätt. Jimmie får sedan inte en chans att komma till tals, då han sedan besöker Skavlan som också gått på Löfvens lögner 

En vanlig föreställning, kanske inte bland politiker, men i alla fall bland vanligt folk, är att SD har en dold endlösung agenda och kommer gå full nazi, så fort de får möjlighet. Detta är en helt orimlig tanke som faller på flera avgörande plan:
den svenska parlamentariska modellens konstruktion gör detta omöjligt helt enkelt, det skulle inte gå att åstadkomma något liknande under nuvarande förutsättningar. Men visst, ge förfallet som pågår i Sverige, några år till och försätt Sverige i ett läge liknande det som rådde i Tyskland under mellankrigstiden, så får vi se vad som kan hända. Vid ett sammanbrott av av den magnituden skulle även andra partier sluta upp bakom väldigt drastiska metoder. Avgörande är att inte låta det gå så långt, vilket S, MP och V, tycks helt obekymrade inför.

Vidare var
nazisterna helt öppna med vad de avsåg genomföra. Möjligen fanns där en och annan obildad tysk som blev överraskad av det brutala genomförandet av pogromerna, men allt stod att läsa i Mein Kampf och partimanifestet.

Det finns inga sådana tendenser skönjbara hos SD, det är hjärnspöken
hos Magdalena. Så urbota korkat! Börjar Magdalena på allvar tro att SD kan få 51% av rösterna? Stackars kvinna!

Sedan måste man vara medveten om, att sossarna har som strategi, att stämpla sina motståndare, så mycket som möjligt. Tidigare var det mot M och sossarna menade att M:s mål, var att suga ut folket och ge företagarna, så mycket makt som möjligt. Att säga så idag, vore enbart töntigt. Men S märker inte, att brunstämplingen av SD, också uppfattas som larvigt av allt fler.
Man blir blir så schizo av deras politik och så har S jobbat länge. Vi pratar om att partiet som kampanjade, både för och emot EU. Ingvar Carlsson ledde kampen för ja, Ulvskog ledde nejsidan. 10 år senare var det dags igen. Ja till Emu tyckte Anna Lindh, nej tyckte Pagrotsky. Nu kör Maggan restriktiv invandringspolitik och så kan Bjereld och Palm lalla om öppna gränser samtidigt.
Socialdemokraterna har
också ett stort inbördes problem. Inriktningar som SSU, S-kvinnor, Brödraskapet, rasifieringsgrupper, antirasistprojekt, hbt-q-rörlsen med flera hade man tidigare koll på. Utan partiet vore dessa betydelselösa. Men idag präglar de partiet som helhet. Det är inte SD:s immigrationspolitik som är extrem, det är de andra partiernas politik som är extrem jämfört med andra länder i norra Europa.

Om Magdalena säger att SD "egentligen" vill kasta ut alla invandrare, så kan väl SD kontra med säga att sossarna "egentligen" vill ha in en massa underbetalda invandrare, så att S i framtiden kan få fler röster. Bägge har lite sanning i sig, men är kanske inte respektive partis huvudmål precis.

Börjar låta som finansministern är orolig för Sveriges ekonomi nästa år, först erkänner hon att regeringens invandring är helt misslyckad, att invandrare ska söka sig till andra länder, sen har SD, en hemlig agenda. Vore det inte bättre om finansministern ägnar sig åt det hon ska göra, se till att Sveriges ekonomi växer, istället för komma med konstiga uttalanden?

3 kommentarer:

 1. Det nazisterna avsåg med sin "slutliga lösning" var ju att föra ut alla judar ur Tyskland. Madagaskar var planen först.
  Att de skulle dödas finns det inget som ens antyder. Inte ens i krypterad kommunikation till/från lägren.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Magda har kanske haft en liten tete-a-tete med Hr Panzergeneralen? Och helt tappat koncepterna?
  Eller måhända fått en korrigerande uppsträckning hos svetsarn?
  Nej, Magdalena, detta var ingen bra utläggning. Man bör, som en för henne säkert välkänd partiledare sade, "vara varsam med orden"
  Något större delen av (s) idag helt glömt bort..

  (kommentaren ovan min innehåller fö uppgifter direkt hämtade från en nazistisk förintelseförnekande desinformationssajt, "Metapedia")

  SvaraRadera