måndag 25 december 2017

Julskinka är ett måste till jul för alla svenskar – hemtjänstpersonal anser annat!

De som beskådat Almedalskulturen med ryggdunkningar, rosé vin och svågerpolitik är inte alls förvånad, att det bäddade för att MSM, svek sitt uppdrag. MSM valde att agera åsiktspoliser, istället för att granska makten. Om de granskat makten hade de sett svenskar som protesterat som blivit av med försörjning, vänner och familjemedlemmar som vände ryggen. De har stigmatiserats och hånats som varnande exempel, för att skrämma befolkningen till tystnad. Svenskar mördas, våldtas, misshandlas, rånas och diskrimineras i sitt eget land, men de förväntas tiga, betala skatt och arbeta tills de inte orkar mer.

Nu håller locket att flyga av och vad kommer att hända när locket verkligen flyger av, kan man sia om! För det kommer det att göra, för eller senare. Inte så svårt att gissa. Krav på repatriering för bidragsturister som ljugit om att de är flyktingar. Kejsaren ska beskådas, ingående, varje enda hårstrå! Lögnerna ska upp i ljuset, och ansvariga politiker borde ställas till svars. Att politikerna kommer att ställas till svars kan vi drömma om, mer än att de kan röstas bort i kommande val!

I den sekulära staten Sverige baserad på kristen grund, är det år 2017 självklart att Islams religiösa tabu trumfar äldre svenskars rätt att äta julskinka.
Eva Castberger, Liberalerna i Trollhättan skriver i en insändare:
Bakgrunden är att en äldre kvinna, som betalar för att få hemtjänst, hade gjort en matlista på varor, som en ur personalen skulle inhandla. På listan stod tre varor som innehöll griskött. Allt inhandlades utom just dessa tre varor och det var med just förklaringen att den anställde vägrar att befatta sig med något som har med griskött att göra av religiösa skäl."
Eva skriver att hon blev ganska illa berörd av den debatt som följde. I sitt svar kunde kommunen inte nog betona hur viktigt det är att inte diskriminera någon på grund av dennes religiösa tro. Vilket ju är helt självklart att ingen har rätt att göra.
Men frågan här handlar ju inte om vilken religiös tro en anställd har, det handlar ju klart och tydligt om den anställdes skyldighet att utföra de arbetsuppgifter som ingår i arbetet och som den anställde får betalt för att utföra. Inte ett ord sades heller om den diskriminering den äldre utsattes för när hon förvägrades att få den mat inhandlad som hon önska
de. Att Sverige begåvats med politiker  utan någon som helst ryggrad är detta ett bra exempel på! Att överhuvudtaget gå in att försvara ett sådant handlande är inget annat än en skandal. I Trollhättan styr S, V och MP. Går man in på deras hemsida är det en
närbild på man som lyssnar intensivt. Texten "Vi lyssnar på dig!" Undrar vem de lyssnar på? Inte är det svenskarna i alla fall. För övrigt borde muslimen avskeds omgående!


Den beskrivna historien från hemtjänsten är inte unik, olika varianter där muslimer kräver att alla andra och samhället måste anpassa sig till Islam blir allt vanligare.
Vivian Franzen,
NyDemokrati sa 1993: "Hur länge dröjer det innan våra svenska barn ska vända ansiktet mot Mecka?" Angående den då förda invandrarpolitiken. Det var uppenbarligen bildligt och inte nödvändigtvis bokstavligt menat.

Det tog inte mer än 10 år innan kraven på att det svenska samhället skulle "vända sig mot Mecka", dvs anpassa sig till Islam. På område efter område krävs allt mer "respekt" för Islam. Franzen fick troligen långt mer rätt än hon då kunde föreställa sig. Ännu en gång, verkligheten överträffar dikten.

Svensken är som den berömda grodan, det börjar bitvis bli het, men så farligt är det väl inte. Visst var Franzen en verklighetsfrämmande tok?
Dessutom har överheten bestämt att Islam
ska vara en del av det nya Sverige, med vad det innebär. Svenska folket får nu ”skörda” politikernas dröm som blivit ett helvete för folket!

1 kommentar:

 1. "I sitt svar kunde kommunen inte nog betona hur viktigt det är att inte diskriminera någon på grund av dennes religiösa tro."
  Frågan är alltså om "religiös tro" trumfar åligganden i arbetet?
  Kan jag anse att "religiös tro" är en privatsak och att den inte ska spillas över på andra?
  I dagens Sverige är det nog inte så.
  Vi låter ju frivilligt (både frivilligt och av de goda påtvingat) islam ta över vårt samhälles kultur och inofficiella regler.
  Ska vi agera på detta vis blir ju muslimer oanställningsbara i allt större utsträckning?
  Det var längesen jag har i VIVO-butiken i Rimkeby men de hade inget griskött överhuvudtaget till salu..

  SvaraRadera