onsdag 6 december 2017

#Metoorevolutionen är som en ångvält – krossar allt som är i vägen!

Dagligen får vi nya avslöjanden om kränkningar av kvinnor. Inget fel i det, men när man avslöjar kränkningar som hänt för över 20 år sedan, börjar det bli lite för mycket! Det skadliga är kanske inte att man avslöjat några män med ”skrivklåda” på en tidningsredaktion, en kurdisk (underhållare) och en fransk överårig kulturprofil. Det är nog bristande logik som har att göra med, att feminister skaffat sig allt för negativa känslor angående män, att de inte kan tänka.

Problemet är att rörelsen riskerar att ”
förinta” och skuldbelägga hela det svenska kristna mansidealet. #Metoo tycks tro, att de skall kunna rädda både vår svenska feminism och den västerländska civilisationen. Det #Metoo är omedvetna om, är att att de stödjer det muslimska mansidealet, eftersom de inte hittills har avslöjat något från denna värld! Alldeles för många muslimska kvinnor lider av detta redan nu och värre lär det bli. #Metoo i Sverige handlar endast om att mörka invandrar sexvåldet. Vi hör inte minsta lilla ”pip” från #Metoo om detta!


Vi kan idag skörda frukterna av #Metoorevolutionen och frågan är om Sveriges utveckling mår, så speciellt bra av detta?
Vi kan konstatera att vi fått:
Folkdomstolar av personer, så fort någon nämns vid namn, av vem som helst, blir man omedelbart dömd skyldig, trots total avsaknad av bevis.
Man måste vara en galen människa om man tror att folkdomstol och skampåle är ett steg framåt för ett civiliserat samhälle. Att det skulle vara positivt att man struntar i rättssystemet och istället instiftar ett feministiskt system av "kvinnligt" baktaleri, elakt skvaller, utfrysning och mobbing. I takt med att samhället blir feminint, verkar dessa typiskt kvinnliga drag poppa upp som ogräs - men det får man givetvis inte kritisera, därför att alla former av samtidskritik nu också är förbjudet i detta samhälle som påstås vara tolerant, men ligger ungefär på samma nivå som Nordkorea och Saudiarabien i acceptansen av självkritik. Vidare kan man notera att vissa personer har hängts ut (alla vita män), medan andra personer, däribland kvinnor och personer med invandrarbakgrund inte gör det, så vi har nu en direkt rasistisk komponent i folkdomstolen. Detta känns förstås som ett väldigt progressivt och betryggande inslag, att både skvaller och politik avgör domen.
Avsaknad av gråzoner; du skickar sex-sms till någon kvinna du sedan har relation med och ditt ansikte står sida vid sida med Harvey Weinstein i kvällstidningarnas första sida. När folk hudflängs i social media begås sociala rättsmord. Det är ett genialiskt verktyg för extremfeminismen att terrorisera och skrämma vita män till resignation. #Metoo fungerar som #Jagärhär, båda kampanjerna siktar till att terrorisera, tysta och förnedra människor som inte är PK. I ett sjukt land som Sverige fungerar detta som en utmärkt metod, eftersom svensken är en totalt ryggradslös människoform som bara bryr sig om vad andra tycker om dom.


Ett tråkigt och deppigt samhälle som Sverige blir än mer deppig och män än mer stela och utan förmåga att ta initiativ. Iden att man inte får ragga på jobbet, gör att de 40% relationer som startar genom jobbet i princip, blir omöjliga att initieras. Världens ensammaste folk blir än ensammare, något som slår kvinnor hårdare än män.
Absurda idéer kring att patriarkatet eller någon slags "system" har något att göra med den uråldriga sexuella impulsen, ifall vi nu ska upphöra vara sexuella väsen förutom 02 på morgonen, då alla druckit sig till djurtillståndet. Detta kommer vara enda stunden, där flirtandet mellan könen kan inträffa, då är de knappt sig själva. Kvinnor kommer alltså knappt känna till deras sexpartners, olikt ifall de hade träffats på jobbet.

Kommer säkert kännas mycket säkrare för tjejer på så sätt, eller? För det är inte som om sexuella impulsen bara kommer försvinna, bara för att feministmoralister vill att alla ska sluta ha sex. Skulle gissa att våldtäkter fortsätter skjuta mot nya rekordnivåer nästa år.#MeToo i Sverige är onyanserad och osakligt. De problem som finns i Sverige handlar i grunden inte om problem med män – det handlar om problem med människor. Det handlar om egoism, maktmissbruk, politisk korrekthet och brist på saklighet och civilkurage. Här finns en massa egoister som också har synnerligen ömma tår. Saklig kritik och ifrågasättande får självgoda egoister att känna sig ”kränkta.” Självgodheten och egoismen omöjliggör i många fall också en meningsfull kommunikation, eftersom ”de kränkta” är oförmögna att se någon annan synvinkel än sin egen.

Enligt #Metoo är "alla kvinnor" offer för sexuella övergrepp och trakasserier enligt kampanjen, även om det i många fall bara handlar om, att de erbjudits inviter, de inte varit intresserade av. Att hälsa på en kvinna som inte finner dig het, är tydligen inte ens lågvattenmärket. I vilket fall är nu samtliga män inte bara skyldiga till att hålla tillbaka kvinnor från samtliga styrelserum, utan även samtliga inviter de inte varit intresserade av. Vita mäns fel, ja det är vita mäns fel...
Snart är det ändå juletid, så vi kanske skulle dra till med.
"Våldtäktsmän är vi allihopa allihopa allihopa
jag med och du med..."

Seriöst dock.
Är det någon som tror att en häxjakt med påföljande kollektiv skuld är bra för feminismen eller ens jämställdheten, så har de som tror detta, fått det hela om bakfoten. Män sitter inte som kvinnor - sociala mediekampanjen mot manspreading dras igång. Män pratar inte som kvinnor - sociala mediekampanjen mot mansplaining dras igång. Mäns sexualdrift fungerar inte som kvinnors - sociala mediekampanjen mot kåta mäns raggande dras igång.

Självklart är mycket som kommer fram i #Metoo legitimt, men omfattningen i Sverige visar att det finns bakomliggande problem av ett djupare slag. Dessa grundläggande problem behöver identifieras och lösas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar