söndag 17 december 2017

"I Sverige talar man svenska och här gäller svenska lagar"

Ulf Kristerssons jultal innehöll dessa ord. Bara tio(tio) månader innan valet, så kommer detta utspel. Detta är i princip ett skolboksexempel på valfläsk. Nu när "högervindarna" blåser, eftersom folk är trötta på massinvandring, så passar detta uttalande perfekt för att locka det dumma röstboskapet! Den dag(får vi inte hoppas)vänstervindarna blåser igen, hade Ulf nog ändrat budskapet till: "Sverige står för mångkultur igen.”

Det är egentligen helt fantastiskt att något så pass uppenbart överhuvudtaget måste sägas. Kommer det han sagt, att leda till något konkret eller är det bara tomma ord? Att han ens behöver påpeka detta känns ”knäppt ”bara det. Allt vad Ulf påpekade borde ju vara självklart för varje icke PK-skadad svensk! Bara för tre(3) år sedan hade Ulfs tal brunstämplats direkt av ett enigt politiskt etablissemang och MSM. Ulf hade jämförts med Himmler och alla hade krävt hans huvud på en påle. Om Åkesson hade sagt exakt samma sak idag, så skulle han hängts ut som rasist och främlingsfientlighet i MSM! Ulf glömde nämna i sitt tal, att i Sverige är det svensk kultur som råder och inga gruppvåldtäkter av svenska kvinnor!

Han säger ju rätt saker, men kan man lita på honom? Och spelar det någon roll, när han ändå måste jämka med dom andra radikaliserade partierna? Det är bra att han säger så, men det intressanta är om dom personer budskapet är riktat till, verkligen kommer att nås av den informationen och därmed ta till sig den och ändra sig.
 

Hur skall Ulfs budskap nå ut till målgruppen Mohammed som kom till Sverige för ett år sedan som knappast läser Expressen? Om talet skall få någon effekt för Mohammed, måste det översättas till det språk som han talar. Enklast gör man det med att det skickas ut som flygblad i brevlådorna till bostäderna i No-Go-zonerna. Det är trots allt dom personerna som måste få budskapet och inte Svenne eller Lisa på Södermalm. Men låter inte Ulfs tal lite rasistiskt? Kan man tolka vad han säger i mindre förtäckta ord: "åk hem om ni inte kan anpassa er". Det är väldigt likt SD retorik, när den är som hårdast. Skall han verkligen neka invandrarna deras kulturer? Hedersmord, könsstympningar, religiös fanatism o.s.v. Vad vore Sverige utan det?
Egentligen varför skall man inte kunna ställa kravet, att om man ska få stanna kvar i Sverige och även bli svensk medborgare, så ska man kunna prata, läsa och skriva svenska. Foliehatten har i ett tidigare inlägg fått en kommentar av en sjukvårdsanställd, att personer som bott i Sverige i trettio(30) år, inte kan svenska utan behöver en tolk, för att gör sig förstod med sjukvårdspersonalen. Vad säger man?

Ulfs tal innehåller två lögner och faktafel i samma bisats. Moderaterna har alltid skrutit med att det talas över 100 språk i Sverige. Det Ulf inte nämnde var att hemspråksundervisning och den skattebetalda tolkbranschen ger många invandrare jobb.
Hur Ulf kan prata om att svenska lagar måste respekteras är inget annat än hyckleri. Det är inte så många är sedan Ulf satt som minister i alliansregeringen och då upphörde verkligen lagarna att gälla . Moderaterna utsåg hans kollega hårfrisörskan Beatrice Ask till justitieminister, fastän hon helt saknade juridisk utbildning och erfarenhet. Det värsta förakt man kan visa rättsväsendet och det fick, så klart konsekvenser. Uppenbarligen vill inte en enda domare eller åklagare eller advokat eller polis eller akademisk jurist bli medlem hos Moderaterna.

Bara för några år sedan förespråkade Ulf, att Sveriges gränser skulle tas bort helt och hållet, för att göra det möjligt med 100% fri invandring från hela världen. Det är exakt det tänk som fanns med Reinfelts generation, med syftet att förstöra våran välfärd för andras vinning. Resultatet ser vi framför våra ögon.

Tror du en sådan människa med en mer extrem invandringspolitik än galningarna i MP går att lita på? Självklart inte. Antingen är han otroligt ointelligent och lättmanipulerad, eller ännu en politiker som vill ta död på Sverige, för andras intressen än folkets. Båda ger i detta fallet samma resultat i slutändan.

Självklart är detta rent skitsnack för att vinna tillbaka röster från SD, inget av det Moderaterna presenterar är något de genuint står för, allt handlar nu om att ta död på SD en gång för alla och behålla all makt inom de etablerade storpartierna, dessa människor anser att det är farligare att låta SD få mer makt, än att låta sossarna styra. Inte farligare för landet, farligare för de själva och deras egen fullständigt korrupta makt, vilket går föra folkets vilja i deras ögon.

Är det inte så att Ulf ”lovar runt men håller tunt?”
Ulf
har redan lovat "lösa Sveriges problem": "I Sverige arbetar man", "i Sverige talar man svenska", samt "i Sverige gäller svenska lagar". "Han har också poängterat, att man har en skyldighet att verkligen försöka komma in i samhället som ny i landet.”
Därför borde man inte kunna leva år efter år på bidrag, utan att göra sitt yttersta för att också lära sig svenska, så att man också kan få ett jobb. Den flathet som Sverige visar imponerar inte på någon, allra minst på de som är nya här, säger Ulf!

Vem litar på M? Sist var det öppna era hjärtan, och vad hände sedan? Hur ska Alliansen komma överens när C är inne på en helt annan linje, nej röstfisket har börjat. Den dag Ulf omsätter sitt tal i konkret politik och vrider upp armen bakom ryggen på Annie Lööf och tvingar henne stå bakom nya hårda tag mot muslimerna så kommer folk att tro honom. Fram till dess så ser de flesta hans budskap som varm luft.

1 kommentar:

  1. Bra skivet..
    Kort sammanfattning: "Talk is cheap"
    (m) är helt rökta för min del. ALDRG (m) igen.
    Någonsin.

    SvaraRadera