måndag 18 december 2017

Vi har alldeles för länge tagit för lätt på integrationsproblemen anser Stefan Löfvén!

Vi har alldeles för länge tagit för lätt på integrationsproblemen, men nu måste nyanlända i högre grad in på arbetsmarknaden.
Vi har en brottslighet som är skrämmande och fullständigt oacceptabel. Den ska vi få bukt med, sade han och talade om att samhällsgemenskapen utmanas av ökad otrygghet.”
Dessa ord får vi höra från Sveriges statsminister Stefan Löfvén!
Hur kan man tro att rättvisa, jämlikhet och jobb är nyckelorden för att förebygga brott. Tror man på detta - lever man i en rejäl bubbla!
Inte vi, utan ni - politiker - har varit alldeles alldeles för naiva. Och svaret blir att folket, inte kommer rösta på er längre.
Varför Löfven, likt Drottning Margareta av Danmark, talar om sig själv som "vi" är sanslöst. Det är klart, Löfvén företräder en feministisk regering och då måste han självklart uttala sig så!

Det Löfvén inte vill eller kan prata om, är den bistra sanningen, att vi har över 1 000 000 importerade bidragstagare(ökar varje år som i år med över 70.000) som svenska folket kommer tvingas försörja livet ut. Det finns inga integrationsåtgärder i världen som kan ändra detta utfall. Hade Löfvén varit ärlig, hade han sagt att det är så läget ser ut! Löfvén är både för feg och för inkompetent för att leda Sverige. Vem som helst kan räkna ut, att snart kommer folkströmmarna gå åt andra hållet när Löfvèn & Co kört Sveriges ekonomi och grundtrygghet på gator och torg i botten.

Historiskt har Sverige varit ett utvandrarland och inte ett land med invandring. Det är det historiska normalläget för oss och det är förmodligen det, vi kommer att återgå till.
Inget annat land i världen, har så fräckt och elakt gett bort så stora delar av sitt land och dess invånares tillgångar, till så många lågutbildade utlänningar. Elakast såklart emot svensk arbetarklass som inget har att sätta emot. De har inget parti, lobbygrupper eller någon intressegrupp att luta sig emot!
Varför tänker inte politikerna på kommande generationer? Barnen har inget att säga till om och man borde försöka att tänka sig hur det kommer att se ut i Sverige, om 30 år, 50 år och 100 år. Sverige har genom hårt arbete och utbildning i flera generationer, fått bort fattigdomen från Sverige och när vi nästan har lyckats, börjar man importera fattigdom från världens fattigaste länder utan några som helst begränsningar.

Man tappar fullständigt andan när man hör Löfvén: ”Vi har tagit för lätt på integrationsproblemen!” Regeringen Löfven och sjuklövern borde få Nobelpriset för världsrekord i hyckleri genom tiderna och en Oscar för teatraliska floskler...
Löfvens budskap till svenska flickor och kvinnor: "Acceptera aldrig att din frihet begränsas. Lagen är på din sida. Hela samhället är på din sida." Samtidigt i Malmö: Polisen uppmanar kvinnor att inte gå ut i mörkret ensamma!

Svenska folket har alltid velat minska invandringen. Politikerna, understödda av MSM och diverse aktivister, har dock nästan hela tiden ökat den. Och så säger Löfven att vi har tagit för lätt på integrationsproblemen. Herregud –
kan han tänka?
Löfven, svenska folket har varit emot din och dina företrädares invandringspolitik, därför att vi har förutsett de enorma integrationsproblem som måste komma.
Men politikerna vet vems fel integrationsproblemen är. För politikerna har nämligen ett valspråk: Vi politiker tar hit invandrarna. Ni, svenska folket, integrerar dem.
Så om integrationen inte funkar, så är det svenska folkets fel!

Löfvén stod för ett år sedan och ljög svenska folket rakt upp när han påstod att massinvandring aldrig kommer innebära lönedumpning? Speciellt med tanke på att nästan alla migranter är högutbildade!
I DN säger Löfvén: ”Se inte de som kommer till Sverige som en homogen grupp med låg utbildning som måste ha enkla jobb. Titta på vilka individerna är. Vi har läkare, sjuksköterskor, ingenjörer, lärare. Sedan har vi några som har en låg utbildning och har blivit till åren men det är en ganska liten grupp.”
 
Hade marknaden haft behov av outbildad arbetskraft som vare sig kan språket eller förstår sig på ett modernt samhälle, hade de givetvis anställt. Hur medborgare utanför regeringskansliet är medskyldiga till denna katastrof, är såklart obegripligt. Och att plötsligt ansvarsbördan ska delas även på den majoritet svenskar med normal tankeförmåga, är än mer obegripligt. Det enda som är fascinerande, fast skrämmande, är att vi får uppleva detta nationella haveri under vår livstid - i realtid!

Löfv
én är troligtvis västvärldens mest naiva regeringschef. Foliehatten skulle vilja påstå att t.o.m. kungen, är betydligt smartare. Tillsammans hade de två varit en svensk variant ” dum, dummare”. Fast utan kameror och regissör.

Löfvéns ord ekar väldigt tomma, så länge inga åtgärder görs. Vad har skett med de 80 000 utvisningarna? Vad har skett med bergen av brottsutredningar som invandringen orsakat? Ingenting och avskrivningar. Det är fint att Lölfvén erkänner felen, men det vore bättre om han uppgick,hans regim, om och om igen, visat sig vara fullkomligt naiva och inkompetenta. Idag kan man inte lita på några politiker i sjuklövern. Åkesson är den ende som inte behöver ljuga, för att få fram sitt budskap.

Hoppas att alla är införstådda med, att regeringen sitter på en massa statistik och information från de svenska myndigheterna som vi vanliga medborgare inte får del av, utöver all den information vi (och därmed givetvis de) redan sitter på. All den informationen finns endast ett telefonsamtal eller mail borta för Löfven. Nog har de genomfört politiken med öppna ögon och medvetna om konsekvenserna. `

Man undrar varför?


Det är inte heller något annat som förändras förutom retoriken, när man känner att de gamla lögnerna inte riktigt går hem längre. Den förda politiken förblir tämligen densamma. De obildade migranter man har lockat hit, kommer att fortsätta att flöda in i landet, den allt mer krisande svenska sjukvården kommer att fortsätta att erbjuda förtur och gratis vård till alla andra utom svenska skattebetalarna, de man påstod skulle bli utvisade blir inte det, laglösheten kommer fortsätta att sprida sig, den svenska polisen kommer fortsätta att implodera, utan att Löfv
én eller regeringen kommer att göra det allra minsta för att ändra utvecklingen. Men de flesta svenskar verkar ha svårt för att skilja på ord och handling.

1 kommentar:

 1. Svetsarn använder pluralis majestatis.
  "Vi hava i nåder beslutat.. " = Jag har bestämt att..
  Vad han säger är alltså:
  "jag har alldeles för länge tagit för lätt på integrationsproblemen"
  Då blir det helt förståeligt!

  SvaraRadera