torsdag 14 december 2017

Julafton igen, Expo-Bengtsson uthängd för sexuella trakasserier och våldtäkt.

I Flamman hittar vi en artikel om Alexander Bengtsson där en rad kvinnor pekar ut Alex som skyldig till en lång rad sexuella övergrepp, trakasserier och våldtäkt!

På Facebook kommenterar Alex sin avgång med att rörelsen behöver en ordförande som är fullt frisk och har bättre möjligheter att driva organisationen vidare.
”Hej,
Igår meddelade jag Tillsammansskapets styrelse och personal att jag nu lämnar mitt uppdrag som förbundsordförande.
För snart fyra år sedan fick jag för första gången konstaterat för mig att jag har en kronisk och progressiv sjukdom. Efter en kort tid valde jag dock att förneka detta och fly undan detta faktum. Det är en del av sjukdomen. För snart två år sedan var det dags igen. Nu var jag dock någorlunda villig att erkänna sjukdomen för mig själv. Jag sökte hjälp. Och hjälp har jag fått. Det är jag oändligt tacksam för.”
 
Innan Alex Facebooksida stängdes ned skrev en kvinna en kommentar: ”Otroligt illa Alex att du skyller på en sjukdom istället för att berätta och be om ursäkt för vad du gjort. Jag har haft mina duster med dig men respekterat dig som person och det arbete du gjort. Men den respekten är borta nu!”
Alex skriver om ”kronisk och progressiv sjukdom” där en del av sjukdomen handlar om att ”förneka och fly undan som han haft sedan tidiga tonåren. Beskrivningen passar dåligt in på exempelvis cancer eller MS. Alkoholism eller annat beroende ligger då närmare till hands, även om det kanske inte helt passar in på beskrivningen kronisk och progressiv (fast det kan diskuteras). Kronisk och progressiv sjukdom.....kan väl bara vara en sak: marxism!

Om det verkliga skälet(vilket Flamman påstår) till att han slutar är anklagelser om sexuella trakasserier, våldtäkter och misshandel, så är det rätt fegt att försöka gömma sig bakom en sjukdom. Sexuella trakasserier och misshandel är inte en naturlig följd av någon sjukdom.


Vem minns inte Opinion live tidigare i höstas med denne Alex! Länk +20 min Han såg ut att vara i nån psykos, Ann Heberlein mosade Alex och man såg hatet i Alexs ögon, så det förvånar inte det minsta, att ännu en god vänsterflummare ertappas som sexistisk våldtäktsman. Det ligger i deras linje att dölja sin mörka sida genom att framställa sig som feminister. Tänk på  Lars Ohly, Fredrik Virtanen, Lotta Bromé, Soran Ismael och Eshan Fadakar, de har fallit en efter en.
Otroligt hur många "antirasister" som visar sig vara kvinnovåldsverkare. Även anföraren av de vänsterextrema i Göteborg i september har ju visat sig vara en en känd våldtäktsman med över tio kvinnoöverfall i bagaget. Länk!
Alexander Bengtsson är en känd vänsterdebattör. Det tycks som han har för avsikt att följa Soran Ismail och Ehsan Fadakar, på så sätt att inte kommentera anklagelserna som läggs fram. Förhoppningen är väl att undvika namnpublicering, samt att allt ska blåsa över så småningom, så att de kan återvända som om inget hade hänt. Tror inte att det är rätt metod, dels så känner alla i deras branscher nu till vad det handlar om och dels kan deras tystnad också tolkas som tysta medgivanden. Utan att göra upp med anklagelserna så kan de inte komma tillbaka, i vart fall inte på några framskjutna positioner.

De flesta har skrämts av dessa obehagliga vänsterfigurer som framstått som alldeles huvudlöst vettlösa. Och då kan man ju ibland få för sig att undra vilken typ av personligheter/karaktärer de bär på, för att kunna ha de åsikter de har, och säga de saker de säger. Nu har vi facit. Det är något tjall på dem helt enkelt. Störda är bara förnamnet.

Alexs eskapader är ytterligare ett exempel på hur vänsterfolk gömmer undan våldtäktsmän, när de ses som positiva för deras ideologi som är föga förvånande. De offrar gärna sina egna, för att ideologin inte ska ta skada, vilket ännu en gång visar att det enbart är makt, och inget annat, de är ute efter.

Neo-marxisters generella attityder mot dem de kallar "de förtryckta" (kvinnor och migranter) visar tydligt att de saknar respekt för dessa och att de då behandlar dem som mindre värda genom att våldtäkter och misshandel, är något som till och med en högskoleelev förstår. Det här problemet hade i ett friskt samhälle behandlats genom utbildning och media, men som det ser ut nu så är media och utbildning snarare anledningen till, att det får frodas och accepteras. Det gör lite ont att tänka på alla som blivit offer för den sortens indoktrinering.

Samtliga som tillber den kommunistiska läran lider uppenbarligen av svåra kognitiva brister då praktisk tillämpning av läran endast lett till realsocialistiska stater vars totalitära regimer förtryckt, förföljt och mördat sina egna medborgare varhelst empiriska fullskaleexperiment genomförts. Dessa totalitära regimer har även sett sig nödgade att med våld förhindra arbetarna att "rösta med fötterna" genom att lämna "arbetarparadisen". Med historiens facit i hand är det således vansinnigt att förfäkta den ondskefulla läran. Definitionen av galenskap är inte att göra om samma misstag om och om igen, det är att inte kunna skilja verklighet från fantasi. Vilket stämmer väl in på dagens så kallade Sverigevänner.
 
Den här hösten har varit mycket märklig med alla avslöjanden. Anmärkningsvärt är att det är så oerhört mycket vänsterprofiler bakom #Metoo avslöjanden. Normalt hatar nästan alla de masspsykoser som #Metoo, hittills har skapat med sin kampanj, men de har också levererat en massa skoj. Foliehatten kan riktigt tänka sig, hur manliga vänster dårar just nu sitter med ångest över, om de någon gång kan ha uppträtt grisigt på fyllan och undrar om de är den som står näst i tur. Det blir bättre och bättre, när en vänster dåre till som avslöjas som den hycklare han är. Hur stor andel av våldsverkarna mot kvinnor har inte varit vänster/antirasister? Resultatet av #Metoo tycks visa att "Sverigevänner" i betydligt högre utsträckning är "antirasister" inte bara värnar om köttbullar och dalahästar - utan också om varandra.
Nu har ju vänsteridéer visserligen varit dominerande länge medialt och politiskt. Så det är ju bättre för narcissisters och psykopaters karriärstege och sociala status att vara vänster. Men denna omfattning? Dags för ordentlig självrannsakan för vänstern.
Vi kan alltså konstatera att vänstermän är antingen cucks eller farliga våldtäktsmän. Med Alex får vi dock göra ett undantag, då han passar väl in på båda kategorierna.
För att få en bild av Alex, kan ni gå in på denna länk!
Det kan ju få en sten att gråta blod, fast först berättar han om hur han, föga förvånande valde bolsjevismen redan vid 13 års ålder.
"Jag har ägnat några veckor åt att åka runt i Sverige och hålla utbildningar för Vänsterpartiets distrikt. Partiet vars ungdomsförbund jag gick med i som trettonåring och lämnade när jag nyss fyllt 20 år. Även om det bara var sju år som jag var aktiv i Ung Vänster så var det i stort sett hela min tonårstid och mycket av den jag är idag, när jag nyss fyllt 30 år, har jag både att tacka och betacka Vänsterpartiet och dess ungdomsförbund för……..”


Hur som haver, förståeligt varför vänsterkvinnor dras till högermän, deras egna pojkar är trots allt riktiga svin.

1 kommentar:

 1. ..efter att ha följt länken om Alexander Bengtsson och läst..
  Vilken tokf-n.
  Han grät förstås han också när DDR packade ihop.
  Ett land där det under växthögsäsong (juli) bara finns ägg, potatis och blomkål att köpa i "grönsaksbutiken".
  Kommunism är ingen ideologi, det är en sjukdom...

  SvaraRadera