tisdag 19 december 2017

Stenkastarna och ”slungmannen” i Göteborg uthängda!

Expressen nydanar språkbruket. Nu finns "slungmannen" inskrivit i media som ett gångbart ord. Expressen av alla tidningar hänger ut stenkastarna i Göteborg med namn och bilder! Abdiwale Mohamed Abdulle, Hussein Ahmed, Immanuel Etcheverry Malan, Falah Fahed, Jasmin Hidanovic, Simon Berhane Misgna, Gibou Njie, John Andersson, Michael Åkesson (han är ökänd snubbe i Stockholms vänsterautonoma grupper samt inom fotbollsscenen )!
För övrigt har de flesta av de som dömdes, diverse domar på sig sedan tidigare. En koll i belastningsregistret visar att de dömts för: rån, stöld, utpressning, narkotikabrott m.m listan kan bli hur lång som helt på de brott de begått. En samling ”goda” gossar!
De flesta av huvudpersonerna kommer från Somalia! Vem kan egentligen vara förvånad? Men det är så ”känsligt” att prata om detta i PK-media. Precis som när det gäller stenkastningen mot ambulanser, brandkår och räddningspersonal i Rinkeby och Tensta i Stockholm, under de senaste åren är de flesta av stenkastarna (överlägset flest t.o.m. - enligt uppgifter av polisen) är somalier!

För övrigt kunde Expressen gott ha informerat om att "stenslungaren" Hussen Ahmed redan i januari fick avslag på sin asylansökan. Han fick hjälp med överklagan av sin Gode man som också råkar vara gränsskyddschef på Tullverket i Göteborg.
Är det meningen, att vi ska ha förtroende för och med skattemedel avlöna en gränsskyddschef och en rektor som är beredda att skriftligen intyga att de anser Hussein utsaga om sin ålder är sant? Sedan kan man fundera, om det är så lämpligt att den kvinnliga gränsskyddschefens fritidssysselsättning, står i direkt motsats till vad hon förväntas göra på jobbet. Är inte det här någon form av tjänstefel
Hussein Ahmed har uppgett att han är 17 år gammal, men tingsrätten gör bedömningen att han är åtminstone 18 år, efter att åklagaren lagt fram åldersundersökningar. Hussein Ahmed har redan sedan tidigare ett utvisningsbeslut mot sig från Migrationsverket och fått avslag på överklagandet
Det finns ju flera anmärkningsvärda aspekter i detta. Vad har det till exempel kostat oss, att denne uppenbara åldersbedragare fick förbli i landet efter avslaget på asylansökan i januari? Migrationsverket uppger i alla fall i ett yttrande, daterat den 28 november, att man inte ser några hinder mot verkställighet av utvisningsbeslutet enligt utlänningslagen.
Att en person som befinner sig illegalt i landet med ett tidigare utvisningsbeslut får vandra fritt, och begå brott utan att tvångsutvisas, är väl mer är märkligt, änd
å är man inte förvånad. Knappast första gången och lär definitivt inte vara sista.

Enligt uppgift är Johan Andersson "Humlegårdsmannen" och dömd för våldtäkt och tiotalet överfall på kvinnor. Våldtäktsmannen är inte heller han etnisk svensk (även om han pratar skånska). Har bytt namn vid några tillfällen och har sekretessbelagda uppgifter - att någon i den situationen ställer sig och kastar sten mot polisen får väl betraktas som aningen anmärkningsvärt...

Lite förvånad är att artikeln om uthängningen inte släpps tillsammans med en ledare. Brukar ju alla sådana här gräs skridande tilltag göra. Det kan var en medveten strategi!
De finns bara två orsaker till detta, antingen så har Expressen tagit till sunt förnuft eller så ger de oss ett hundben för att blidka oss för stunden. Det var inte en dag för sent att de gör det. Hoppas bara att de fortsätter att göra det även i framtiden! Expressen börjar väl inse, att den alternativa median ökar i popularitet och MSM sjunker, när Expressen inte hänger ut någon, men alternativ media gör det. Detta är ett tydligt trendbrott. Sensationellt faktiskt! Har vi någonsin kunnat ta del av en uthängning i PK-media där gärningsmän kastat sten på polis? De som kastat sten på polis tidigare har hyllats av våra svenska journalister.

I spåren av #Metoo, ser vi en ny trend med att hänga ut folk och nu vill Expressen, överglänsa andra tidningar. De flesta vill vara bäst på något och Expressen är inget undantag. Med all säkerhet är det den rådande debatten om medias mörkande som fått Expressen att flyttar fram sina gränser.
I SR P1 har Nordegren och Epstein till och med, helt öppet rakt ut i etern erkänt, att MSM dolt sanningen för folket och att de tror på, att rapportera sanning från och med nu, oavsett om det kan öka på rasismen, för att motsatsen gynnar rasism mer.
Kanske har vi börjat se lite ljus, genom PK-murens sprickor
eller om de ljuger och nu försöker tvätta rent sina namn, inför historiens dom, över hur MSM hjärntvättat ett helt folk, en hel västvärld, en hel kultur.

Efter Löfvéns jultal har det gått upp för flertalet journalister, att situationen inte längre går att dölja/mörka, förklara bort eller mobba bort. Den senaste veckans grova och råa gruppvåldtäkt i Malmö, knivmordet i gymnasiet i Stockholm, palestinier som ropar att de ska mörda judar, attacken mot synagogan har öppnat ögonen på den tidigare totalt ”blinde” Svensson som yrvaket undrar – vad händer!

Svensson har nu fått ”g
rönt ljus politiskt” av självaste Löfvén som själv har konstaterat, att man ”missbedömt” situationen och att det förekommer ”problem” av olika magnitud och orsaker. Löfvén utlovar lag och ordning. Moderaterna kräver likaså lag och ordning. De enda som kämpar emot är MP och V.

Den senaste veckans händelser har skapat en folklig opinion, där allt fler gör sina röster hörda och visar sitt totala missnöje med hur samhället förändrats.Den folkliga opinionen har också insett, att ett antal av extremvänsterns största mobbare inom media, har tystas av #Metoo.
Tydligen har också SVT drabbats av vad som hänt, för igår kväll nämnde man på Aktuellt att invandrare är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Helt klart ser vi en ny strategi från etablerad media. I vilket syfte kan diskuteras, men Foliehatten välkomnar det. Alla steg mot ärlig nyhetsrapportering välkomnas. Bra för demokratin.

1 kommentar:

  1. Stämmer!
    Bra för demokratin.
    Men man kan inte multiplicera med 0...
    Ty visst är demokratin i nuvarande sverige nära noll.

    SvaraRadera