torsdag 28 december 2017

Galna invandrarsjukan går inte att bota hos svenska politiker!

Hyckleriet hos svenska politiker har inga gränser. Man ljuger för väljarna helt ogenerat och rakt av utan skrupler. God hjälp har man av MSM som publicerar fejkade undersökningar, för att legalisera den galna invandrarsjukan! Politikerna påstår att man stramat åt invandringen. Tvärtom har asylinvandringen ökat med 50 % under det tredje kvartalet i år (SvD 18/12). Som om detta inte räcker flyger man dessutom in 5000 kvotflyktingar!
Att det saknas pengar, att man fördärvar välfärden för svenska folket spelar ingen roll. Massinvandringen ska till varje pris fortsätta.

Den liberala skribenten i Kristianstadsbladet Carolin Dahlman sätter tummen rakt i ögat på alla politiker med symptom på den galna invandrarsjukan, när hon skriver:
”Att generöst bjuda in fler till det välfärdssystem som vi svenskar har betalat in till och förlitar oss på för vår trygghet är inte godhet i mina ögon. Det är att minska individens – skattebetalarnas – frihet. Att med tvång ta från en och ge till en annan är inte godhet. Det är som att sjunga karaoke och skrävla om att man själv skrivit låten.”
Det är de anhöriga till de som anlände under året 2015 som nu börjar droppa in. Muhammed, Ahmed, Ali och Khaled har nyss köpt flygbiljetter(eller på bekostnad av staten) åt sina fruar, barn och kusiner. Och dom har ofta många fruar, barn och kusiner. Och de senare har.... ja ingen närmare prognos behövs, vi förstår ju alla hur det blir under kommande år. Sverige tar nästan uteslutande emot muslimer, säkert är 99% asylanter muslimer, å då företrädesvis män med en horribel kvinnosyn. Dessa ”icke feministiska” värderingarna masker dom så länge dessa män är i minoritet, men titta bara på alla islamistiska länder! Där alla kvinnorna diskrimineras våldsamt. Nu överbefolkar man Sverige med en mindre stads befolkning (50.000) per år.
 
Den svenska regeringen har fått i sig någon slags medicin mot den galna invandrarsjukan, för nu kommer det ena efter det andra märkliga uttalande från sosseministrar. Först gick Ylva Johansson överraskande ut i en debattartikel i Sydsvenskan, att nyanlända ska lära sig svenska värderingar. Ylvas utspel är troligen, att S förstår, att det finns ett problem, dels en anpassning mot SD, men ”lösningen” är befängd. Inte ändrar man på folks fundamentala värdegrund med en ytlig kort ”utbildning”. Alltså mer dimridåer, frågan är om sossarna ens förstår detta. 

Ann Heberlein är lite mer fyndig:
”Och det hände sig vid den tiden att det från Statsminister Stefan Löfven utgick ett påbud att hela Sverige skulle värdegrundas. Detta ska bli den första utbildningen i svenska värderingar, ity makten såg att svenska värderingar finns och makten såg att dessa svenska värderingar äro goda, detta hände sig i nådens år 2017 och bringerskan av det glada budskapet var Ylva Johansson.”

Ylva åtföljdes av Magdalena Andersson precis innan jul, när hon förvånade alla, med att i DN säga: ”att Sverige inte ska ta emot fler flyktingar, än vi klarar av att integrera. Asylsökande uppmanades att söka sig till andra länder.” Bara några dagar senare efter besk kritik för uttalandet, hoppar Magdalena på SD och säger att de har en slutlig lösning. Nazisterna hade också en slutgiltig lösning!

När man ser dessa bägge uttalanden från henne funderar man på om detta är på riktigt eller ser hon i sin ekonomiska spåkula, att Sverige är på väg utför stupet?
Magdalena hade kanske tagit intryck från media, där hon kunde läsa om riksdagens utredningstjänsts publikation från 2016 om asylinvandrares deltagande på arbetsmarknaden eller Joakim P Jonassons rapport om etnisk profil på de som dömts för våldtäkter 2012-2016 eller skolverkets rapport där etnisk profil, på de som lämnar grundskolan med ofullständiga betyg. Som om hon verkligen förstått vilka konsekvenser asylinvandringen får för vårt land.

Det som nu både Ylva och Magdalena tar upp har varit tabu att upp av PK-folket. De som gjort detta har fått höra att det är ”farligt lik extremhögerretorik och SD-retorik rakt av” eller ”en flirt med främlingsfientliga krafter.” SSU:s ordförande i Stockholm menade att det var att straffa och diskriminera nyanlända. TV4 visade den 23 december ett inslag, om ett syriskt par som gift sig och skall åka till Syrien på bröllopsresa! Man häpnar – är detta par verkligen flyktingar?
Ironin är skrattretande. Så fort sossarna börjar bekymra sig över volymer då passar det plötsligt för SVT, att rapportera om det. Vi som förstått hur situationen ser ut, har känt till att Sverige sannerligen inte strypt någon invandring, det är rent ut sagt ”bullshit” att Sverige lagt sig på mininivå, när det gäller invandring. Politikerna får helt oemotsagda uttala sig i media om, att vi har ett mottagande på absolut EU:s miniminivå. På absolut lägstanivå delade vi ut 100.000 gånger fler uppehållstillstånd per capita än tex Litauen, Ungern eller Polen. Danmark beviljade mellan 2-3000 PUT!

Den stora skillnaden mellan tidigare invandrare och nutida invandrare är att de tidigare sliter och gör vad de kan, för att komma in i systemet, lära sig språket m.m.
Nya invandrare kommer hit och ställer krav, trots att de ofta inte har laglig rätt att befinna sig i landet! Trots att sossarna vet att asylinvandring är totalt vettlöst, så gör vi inte som Australien, Qatar eller Japan och avskaffar den. Varför? Det finns ingen annan anledning än, utan asylinvandrarnas och de anhörigas röster, så vore socialismen i Sverige död.

Under 2015 kom 163 000 flyktingar till Sverige. Historiskt är det bara 1994 och 2016 som kan mäta sig med denna nivå. I februari annonserade regeringen att ca 50% skulle utvisas. Under 2016 beviljades drygt 60 000 uppehållstillstånd och mellan 55-60000 beviljades uppehållstillstånd 2017 (decembersiffrorna är ännu inte klara). Även om det just nu ser ut som om det kommer att minska något, så kommer tiotusentals nya flyktingar att få uppehållstillstånd. Anhöriginvandringen har inte minskat och det är just detta som är den största invandringen till Sverige. Så länge vi har subventionerade anställningar i Sverige, kommer anhöriginvandringen inte att minska.

Politiker, media och statligt godkända debattörer är införstådda med att man inte diskuterar statistik kopplat till flyktinginvandringen. Det är snart val. Istället monterar man i tysthet ner välfärden och man hittar på sagor om att pensionssystemet måste göras om för att "vi lever längre", samtidigt som man ignorerar skenande brottslighet och vårdköer där människor får vänta i veckor eller månader för att träffa specialister. Vi ska aldrig glömma vad denna och föregående regering gjort för landet.

När vår finansminister nu, efter flera decennier av misslyckad flyktinginvandring, formellt erkänner att detta inte längre är hållbart och rekommenderar världens flyktingar att ta sig någon annanstans - är det då inte besynnerligt att vi fyller på med en medelstor stad varje år utan en nykter debatt om vad som ska ske, med alla dessa och en diskussion om volymer?

Det svenska politiker inte inser, är att de är satta/valda att styra Sverige och de har på inget sätt ansvar för hela världens flyktingströmmar. Sverige är ett litet land som knappast kan vara den enda "fristaden", om det inte vore för våra generösa bidrag. Dessutom är det inte riktigt så, att Sverige endast tar emot människor som "verkligen behöver fly", vilket inte minst den afghanska strömmen av barn visade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar