fredag 8 december 2017

Är det inte du som är katastrofen Margot Wallström?

I onsdags beslutade Trump under stor uppmärksamhet att uppdra åt sitt utrikesdepartement att se över möjligheten att flytta USA:s ambassad i Israel från Tel Aviv till Jerusalem.


Wallström kallade detta för: ”Katastrof!”

Det största problemet med att bedriva utrikespolitik som Margot gör, är att det inte finns något bakom. Det finns ingen parlamentarisk majoritet bakom hennes beslut eller uttalanden. Sveriges utrikespolitik ska bedrivas pragmatiskt och långsiktigt. Inte med en massa känslosamma utspel, för sina egna höga hästar. Margot har under sin tid som utrikesminister sabbat Sveriges relationer till Israel, arabstaterna, USA och Ryssland! Kanske Sveriges oskickligaste minister genom tiderna och inget mindre än en katastrof för Sverige!
Wallström kritiserade Israel vid upprepade tillfällen den israeliska polisens oskadliggörande av palestinska terrorister under pågående terrordåd för "utomrättsliga avrättningar" och sedan inte stå upp för uttalandet är rena idiotin. Wallström har ännu inte kallat brittiskt eller franskt polisarbete som också lett till skjutningar av terrorister något sådant. Margot har dubbla måttstockar. En för Israel och en för andra länder. Som en direkt följd av Sveriges agerande är Margot inte välkommen till Israel i officiell diplomatisk kapacitet.

Det går alldeles utmärkt att kritisera Israel, men gör det smart. Så vinner du. Gör du det korkat, som Margot gör, så blir det fel. Det värsta är, att hon inte stod för sina uttalande utan försökte bortförklara dom.

Samma med Saudi
arabien, Palestina och Väst Sahara. Inkonsekvent handlande...och sedan inte kunna stå för vad man gör. Det om något är väldigt dåligt. När det gäller Västsahara så var det Sveriges offer, för att kunna skicka hem de arabiska gangsterbarnen, ingen erkänner det, men rätt uppenbart.


Margot, Mona och Anna var Ingvars flickor. Dessa tre skolades att ta över. Anna blev mördad. Om inte det hänt hade hon blivit vår första kvinnliga statsminister. Mona köpte Toblerone och efter det spårade hon ur totalt.
Margot däremot klarade sig länge utan missöden. Hon o
ch Göran funkade inte ihop, så blev det karantän i EU och FN. Göran insåg nog tidigt hennes begränsningar. EU var ett enkelt sätt att köpa ut henne. Hon såg till att samla miljoner i kassakistan och inte betala skatt i Sverige.
Lindh var den enda av de tre som hade intellektuell kapacitet, Sahlin visade sig vara en praktnolla och Wallström är en lika stor nolla som Sahlin, hennes spår ute i världen är noll och intet, ett knappnålshuvud bland andra.


Margot är ett sänke för S och hennes förtroende är kört i botten, S kärnväljare dör undan eller går till SD, S är ett parti i fritt fall.
Margots skattemoral = 0. Hon såg till att betala så lite skatt som möjligt(någon %) på sina uppdrag i EU.  Leif Östling blev uthängd av sossarna för att han skattade i Holland när han bodde där. Margots trixande av skatten är inget annat än hyckleri av sossarna!
Wallström är inte speciellt populär längre och det med all rätt.
Hennes inkompetens vilket kunde anas men egentligen inte ledas i bevis, så länge hon höll sig utomlands, har på
knappa 3 år blivit plågsamt tydlig för allt fler väljare.

Tyvärr är hon för sent ute. Dagens populistiska väljare letar fel o
ch nu har de hittat felet, vilket innebär att man kan hata henne med.
Så det är väldigt kluvet just nu om Margot. Bland yngre väljare är hon satan själv, fram till nästa satan dyker upp. Men bland sossarnas kärnväljare är hon Moder Theresa.

Nä, Margot bör sluta dricka och koncentrera sig på att företräda Sverige, än sina egna idéer. De är nämligen inte samma. Från säker källa, så kan man rapportera att Margot redan i sin ungdom, då hon stod i kiosken i Kåge utanför Skellefteå, var en arrogant och egenkär person. Hon var även en besserwisser och skulle alltid tala om att hon visst hade rätt och andra fel.


Den feministiska regeringen i allmänhet och Wallström i synnerhet fortsätter att fira triumfer utomlands: först in röstandet av Saudiarabien i FN:s kvinnoråd och sedan en intervju där Wallström på knagglig engelska försöker förklara vad regeringen står för och samtidigt helt missar att den egyptiska journalisten kallar SKMA (Kommittén mot antisemtism) för högerextrema:
En bit in i intervjun i samband med frågor om inhemsk kritik mot Wallströms uttalanden om Israel kommer Aljazeera-journalisten Ahmed Mansour med påståendet att Kommittén
mot Antisemitism (SKMA) leder den högerextrema lobbyn i Sverige. Han hävdar också att denna kommitté ska ha krävt Wallströms avgång. Han frågar Wallström hur denna påstått SKMA-ledda ”högerextrema lobby” har inflytande på Wallströms regering. Wallström väljer varken att dementera påståendet eller att bekräfta det.
Vem är då denne Mansour som levererar fake news? Jo han är en mycket kontroversiell egyptisk journalist och författare som intervjuat ledarskapet i terrororganisationer som Hamas och Al Nusra-fronten. Mansour har även anklagats för att sympatisera med det egyptiska muslimska brödraskapet och en del analytiker påstår att han till och med kan vara medlem i den i Egypten illegala organisationen. När Hamas sände flertalet raketer in i Israel som nådde Tel Aviv glorifierade han dessa Hamas terrorattacker mot israeler.


Kanske ser vi nu sista spiken i kistan Margot, när det för cirka en vecka sedan avslöjades att den feministiska regeringens ambitioner om att säkra en plats i FN:s säkerhetsråd tycks ha stått över allt, så även svensk grundlag.
UD och USA representationen använde i över ett års tid ett parallellt datasystem och kunde på så vis undanhålla 900 dokument med information om regeringens kampanj för allmänheten. Kort vill man smyga med handlingar och klassa dem som arbetsmaterial. När media äntligen för en gångs skull gjorde sitt jobb och börja ställa frågor – vips diariefördes de samma dag i systemet!

Det känns lite som att Margot blivit till en snöboll i en nedförsbacke och att denna gång vore det bra om snöbollen trillade utför stupet! Men som vanligt hittar väl sossarna någon syndabock(som avgår med bra vederlag) för att rädda den självgoda Margot!
Vi får hoppas att svenskarna vaknar ur sin dvala och röstar bort Sveriges genom tiderna sämsta regering och inkompetenta Margot
!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar