lördag 3 augusti 2019

Äntligen är farsen över i Stockholm!

Dags att summera ASAP Rocky rättegången efter hans frisläppande. Vår blivande JO förhandstippade jänkarna om utgången, vilket gjorde, att ett schweiziskt privatjet (Flightreider24), Falcon 7X  "top of the line" och kan jämföras med Gulfstream, kom till Stockholm, så att ASAP med sällskap kunde lämna Sverige inom 2 tim. Kostnaden för ett privatjet i den klassen är ca: 10.000 USD per flygtimme. Måste ha varit Hotell Grands snabbaste utcheckning. De har också för några timmar sedan landat i LAX.

CNN läckte ut brevet från Robert C. O'Brien som bl.a angav " the US government wanted to "resolve this case as soon as possible to avoid potentially negative consequences to the US-Swedish bilateral relationship", vilket kunde ha blivit visum skärpning via Homeland security för inresande "svenskar."

Nu känner hela världen till, att i Stockholm driver massa kriminella ensamkommande från Afghanistan runt mitt i huvudstaden och jävlas med såväl världsartister som kvinnor, barn, åldringar, vanligt hyggligt folk... alla. Ungdomar blir rånade på kläder i förorterna. Igår kunde vi läsa på FB, där en pappa var förtvivlad över att hans son helt oprovoserat, hade blivit påhoppad av 8 afghaner och blivit helt sönderslagen. Bilderna var inte roliga att se. Vår värdelösa polis och ännu sämre politiker låter det bara fortgå. De är totalt handlingsförlamade.

Sverige har ett rättsväsende som en hel värld hånskrattar åt. Samtidigt utmynnar denna fars i historiens största utredning för ett gatuslagsmål. Man utför ett förundersökningsprotokoll på 500 sidor. GW Persson anser detta vara polishistoriens största till det ringa brottet. Man skickar ”fyra” poliser för att förhöra ett stjärnvittne som sedan tar tillbaka allt i rättegången, vilket medför att åklagaren får blodstörtning.
Åklagaren gör bort sig och resultatet blir, vad alla normalbegåvade sade från början. Man har inte rätt att freda sig, när Lööf/Löfvéns nya gunstlingar, de kriminella afghanbarnen, löper amok på gator och torg. Tusentals våldtäkter, rån, misshandelsfall etc. ligger på hög och kommer aldrig utredas. ,
Den obegåvade Löfven, Sveriges rättsväsende, svensk idiotmedia som stenhårt backat åtalet samt massa genomkorkade jurister som gullat med de afghanska ligisterna står med dumstruten.

Sverige bör snarast ansöka om att bli tvångsförvaltade. Snart inte en siffra rätt nånstans.
 
Nödvärnslagen framstår idag som mycket otidsenligt och bör genast reformeras.
Nödvärn är enligt brottsbalken (BrB) en ansvarsfrihetsgrund. Förmildrande omständighet, är den grund enligt BrB som en domstol kan åberopa vid utdömandet av ett lägre straff.
24 kap. Om allmänna grunder för ansvarsfrihet
1 § En gärning som någon begår i nödvärn utgör brott endast om den med hänsyn till angreppets beskaffenhet, det angripnas betydelse och omständigheterna i övrigt är uppenbart oförsvarlig. ..
.
29 kap. Om straffmätning och påföljdseftergift ...
3 § Som förmildrande omständigheter vid bedömningen av straffvärdet ska, vid sidan av vad som är föreskrivet för vissa fall, särskilt beaktas


1. om brottet föranletts av någon annans uppenbart kränkande beteende,
2. om den tilltalade till följd av en allvarlig psykisk störning haft nedsatt förmåga att inse gärningens innebörd eller att anpassa sitt handlande efter en sådan insikt eller annars till följd av en psykisk störning, sinnesrörelse eller av någon annan orsak haft nedsatt förmåga att kontrollera sitt handlande,
3. om den tilltalades handlande stått i samband med hans eller hennes bristande utveckling, erfarenhet eller omdömesförmåga,
4. om brottet föranletts av stark mänsklig medkänsla, eller
5. om gärningen, utan att vara fri från ansvar, är sådan som avses i 24 kap. Om det är påkallat med hänsyn till brottets straffvärde, får dömas till lindrigare straff än vad som är föreskrivet för brottet. Lag (2010:370).”


Signalen som nu istället kommer att sändas ut, är att det är OK att trakassera, förfölja och vara hotful mot enskilda och grupper av människor. Är det så, att man med våld vill försvara sig eller försöka lära den galna människan en läxa, så åker du i fängelse och "offret" får ett skadestånd. Nu blir dessa personer alltmer fredade och våra egna rättigheter, att sätta gränser eller försvara oss ännu mer begränsade. Man kan alltid hoppas, att politiker i kostym och slips, får känna på maktlösheten, då dom står där och försöker ringa polis. Men det är klart, dom har redan flyttat till bättre områden och går inte omkring bland afghaner.

Du får inte fysiskt försvara dig mot verbalt hot. Du får inte ens fysiskt försvara dig mot person, när det utförts fysiska attacker på ditt boende. Så länge du själv eller någon annan inte är under direkt hot och föremål för pågående eller påbörjad attack så gäller inte nödvärnsrätten.
Nu vill ingen tillbaka till ett samhälle där folk tar lagen i egna händer, men då krävs det att staten gör det istället. Helt klart borde afghanerna blivit åtalade för trakasserier.

Brottsoffret var ingen duvunge precis! Här kan man se denna gymnasieafghanens meritlista som Annie Lööf och Stefan Löfvén ömmar för.
Det är samma skrot och korn som knivdödat Helga, 89 i ett soprum i Norsjö. Samma skrot och korn som gruppvåldtar, säljer knark och mördar den pensionerade läraren Ingrid Guldbrandsen i Kil. Samma skrot och korn som utsätter 14-åriga flickor för sexuella övergrepp på konfirmationsläger. Och så vidare, och så vidare.

Mustafa Jafari, målsägaren som har anmält Asap Rock är dömd (minst) fyra gånger.
Här är fakta från Sveriges domstolar:

Mustafa Jafari, medborgare i Afghanistan, har haft personnummer 20000274-1230 som verkar vara ett samordningsnummer och har nu 20000214-2636. Uppges i ett yttrande ha kommit till Sverige som ensamkommande 150108. Flyttade som 6-åring med familjen från Afghanistan till Iran. Påstod sig ha varit tvungen att fly på grund av hot mot sin person. Mustafa uppgav sig vilja bli polis och skrevs in på gymnasium i Tyresö.

Svea Hovrätt 2016-07-05 Mål nr: B 4587-16 Citat: Mustafa Jafari och Mortez Ashar har tillsammans och i samförstånd med annan beväpnat sig med knivar för att skada målsäganden. Därefter hart de sökt upp målsäganden och utfört följande våld mot honom.
Mustafa Jafari har skallat målsäganden i ansiktet. Mustafa Jafari har försökt att hugga eller sticka målsäganden på kroppen med en kniv. Det fanns fara för brottets ‘fullbordan eller sådan fara varit utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter, Mustafa Jafari har huggit eller stuckit målsäganden i armen med en kniv. Mustafa Jafari har slagit målsäganden i ansiktet. Mustafa Jafari har slagit eller sparkat målsäganden på benet. Mortez Ashar har sparkat målsäganden på ryggen. Annan har sparkat målsäganden på kroppen. Målsäganden fick ont och skärskada. Brottet ska rubriceras som grovt eftersom Mustafa Jafari visat särskild hänsynslöshet genom att en kniv användes. Mustafa Jafari begick gärningen med uppsåt. Det hände den 22 december 2015 vid Vårbergstoppen i Skärholmen, Stockholm.

2018-05-25 – Ringa narkotikabrott – Solna TR B 3666-18
2017-11-23 Ringa narkotikabrott – Stockholms TR B 14680-17
2016-05-09 – Åtalades för grov misshandel, dömdes för misshandel – Södertörns TR B 16838-15. (hovrätten fastställde)
2016-02-18 Åtalades för stöld, dömdes för snatteri – Stockholms TR B 2805-16
2016-07-05 Svea hovrätt B 4587-16, se ovan. Dömd för misshandel. Straff: Ungdomstjänst 30 timmar.
Även den andre afghanen som var inblandad i ASAP, Dawod Hosseini, är kriminell. Han finns under 7 avsnitt i belastningsregistret och även han lever på bidrag.
 
Hur som helst, så är denna händelse 100% negativ för Sverige som land, med tanke på det katastrofalt misslyckade mångkulturella projektet och dom inblandade afghanerna, vilket gigantiskt fail att göra en stor sak av detta.
Hade vi haft en fungerande migrationspolitik i detta land, så hade denna incident aldrig inträffat.  Hade vi dessutom haft ett rättsväsende som värnade landet och dess medborgare istället för feta "paychecks" från staten, så skulle vi ha en helt annat situation i landet. Det ligger i advokatsamfundets intresse, att få ut så mycket som möjligt.  Bara ett enskilt rättsfall som detta, skulle kunna finansiera flera sjuksköterskor, på ett större sjukhus. Eller flera sjukgymnaster på äldreboende.
Dom kommer den 14 augusti.

4 kommentarer:

 1. Törs jag föreslå någon extra barnmorska på Danderyd?
  Tycks ju enligt DN behövas...

  SvaraRadera
 2. Ja, håller med, varför inte fyra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är ju egoist!
   Därför hade det ju bara behövts en barnmorska.
   Med tanke på Wien 1840 talet är ju förlossning utom sjukhus säkrare.
   Ur vissa aspekter.
   Med tanke på resistenta bakterier även i dagens läge.
   Jag lyfter på hatten i vördnad för Semmelweiss!

   Radera
 3. Fy vad du är stygg och oförskämd mot vår eminenta regering!
  Folkvald dessutom! (iaf nästan..)
  De har en IQ på säkert långt över 100.
  Tillsammans...

  SvaraRadera