onsdag 14 augusti 2019

Sagan om Grönland berättad av SVT och MSM!

Dagligen matas vi av SVT och MSM om klimatet och nu är det klimatkatastrof som gäller och då är bara nyheter som stödjer detta som är godkända. SVT påstår till och med att tsunamis beror på klimatkatastrofen. Dom kommer från jordbävningar, det borde till och med en 16-åring känna till!
Grönland har nu kommit upp på tapeten och ön skall bli grönt igen, eftersom isen smälter i en rasande fart.


SVD slog till med den stora trumman, när de hävdade att det fanns en risk, med att utlösa klimatnödläge.
”Juli månad var den varmaste någonsin, Grönlandsisen smälter rekordsnabbt och stora bränder rasar i Arktis. Tillgången på mat hotas, sjukdomar sprids till nya områden och själva våra livsbetingelser är under hot. ”


Danskarna(DMI) har i flera årtioenden haft en meteorologisk uppsikt över situationen på Grönland. Enligt DMI försvann det is med 200 kubikkilometer is per år under de senaste 10 åren. Med den hastigheten och utan ackumulering skulle det ta ca 12 000 år för isen att försvinna helt, eftersom det finns 2 400 000 km3 att ta av.
DMI kan bekræfte, at rekordmålinger på 2,7 og 4,7 grader målt på vejrstationen Summit inde på indlandsisen 1. og 2. august var misvisende."

"Observationer fra andre vejrstationer har vist, at temperaturen i stedet lå på minus to -2 grader. ”


Retoriken kring klimatet har under åren förändrats, så det är ganska uppenbart, att allt inte går enligt planerna som IPCC har stakat ut.

Det började med "växthuseffekten." Ett ord som är mycket laddat och det låter påskina att Jorden, kommer att förvandlas till ett supervarmt växthus med tropikvärme i Sverige och öken ända till Budapests breddgrader.

När växthuseffekten uteblev, trots alla "vetenskapliga bevis", byte man helt sonika retorik och började prata, om det lite mera moderata "globala uppvärmningen."
Nu ändrade man sitt påstående och nu var det inte längre aktuellt med tropiskt klimat i Sverige, men det kunde ändå bli betydligt varmare, 2-4 plusgrader.

Men inte heller den "globala uppvärmningen" infann sig, trots alla "vetenskapliga bevis" och för att inte se ut som kvacksalvare och charlataner, byte man nu sin retorik till "klimatförändring".

Frågan är inte om uppvärmning, utan bara om en förändring som naturligtvis, även kan betyda en nerkylning. Med påstående om klimatförändringar, kan man bättre passa in de normala variationerna i vädret, till klimatalarmismen.


Någon större klimatförändring har vi inte kunnat notera, trots "vetenskapliga konsensus" som skulle vara sista ordet i debatten.
Nu ”hårdlanserar SVT och MSM "extrema väderhändelser" som bevis för "vetenskapen." Det spelar nu ingen roll om solen gassar, det ösregnar eller stormar, allt är nu "extrema väderhändelser" som bevisar att Jorden, håller på att gå under.


SVT och MSM "glömde" bort den landmassa som ligger öster om Grönland. De verkar sakna allt vad källgranskning står för.
"July 28, 2019. Arctic air has plunged into ALL of transcontinental Russia this week, from east to west, north to south. In fact, average temperatures have been holding at least 8C below normal for vast swathes of the 17,125,200 km2 nation ALL MONTH. And, over the past few days, a large number of new all-time record-low temperatures were set in the Magadan region, located to the east of the country, in northeast Yakutia (Sakha Republic)". 

I själva verket har extrema väderhändelser minskat! Målet är uppnått. Många läser larmet om rekordvärmen, men ytterst få läser dementin. Det är så de arbetar, Stefan Löfven vet, att han kan ljuga hur mycket han vill, för ytterst få läser och lyssnar på de som avslöjar lögnerna.


Har domedagsprofeterna nått "the point of no return"? Hur ska Johan Rockström och Anders Wijkman utan att bli tillintetgjorda av folkopinionen kunna medge, att de har gått till överdrift med sina utspel? Greta kan man ha överseende med, då hon manipulerats av andra och bara är en statist som är hjärntvättad av sin mor!

Tim Ball förklarar här varför man valde koldioxiden.

"Human caused Global Warming - the biggest deception in history. In the 4th part of this presentation by Tim Ball, PhD, we look at where this deception started, why it is a deception and who is really driving the agenda."Fakta är att temperaturen i Arktis mellan 1920 till 1950 genomgick en värmeperiod liknande den som Arktis har genomgått de senaste decennierna. Detta är fakta.
SVT och MSM bedriver konstant "fake news", de ljuger och befinner sig vetenskapligt på samma nivå Greta som är totalt hjärntvättad. Hur kan någon tro, att Grönland håller på att smälta ner, för att de längs kusten har någon varm sommardag på sommaren?

Greta Thunberg och de svenska hjärntvättade politikerna som tror på lögnen om den farlig mänskliga orsakade global uppvärmning arbetar för den globala eliten medvetet eller omedvetet. Denna elit önskar ett postdemokratiskt samhälle som styrs av en teknokratisk och aristokratisk elit och är ”global uppvärmning/klimatförändringarna/klimatkrisen” är deras främsta verktyg, de använder för att genomdriva detta.
Malena Ernman skriver i sin bok "Scener från hjärtat" på sid 43:
"
Greta tillhörde det lilla fåtal som kunde se våra koldioxider med blotta ögat. Hon såg hur växthusgaserna strömmade ut från våra skorstenar, svävade uppåt med vindarna och förvandlade atmosfären till en gigantisk osynlig soptipp.”

Detta har ingenting med klimatet eller miljön att göra. Det har att göra med makt och att de skall kunna beskatta folket in på bara skinnet, för att finansiera massinvandringen.


Skyldiga till ”samtalsklimatets” förfall vilar tungt på många förvirrade journalister och den skadliga marxistfa(s)cistiska politiken. Dags att vända hela klimatsoppan ryggen och koncentrera oss på hur vi skall få ordning på moder Svea, som nu lider svårt under en tafatt, farlig och en oduglig JÖK-regering. Vi vet alla vem som är huvudansvarig.

1 kommentar:

  1. Mycket fär ingenting. Vad kostar Parisavtalet i pengar om Sverige ska bidra fullt ut till den utvecklingsfond på 100 miljarder dollar årligen som avtalet kräver? USA:s andel skulle ha varit 41 miljarder dollar. Läs mer....

    https://www.gd.se/artikel/insandare-parisavtalet-ar-varldshistoriens-dyraste-satt-att-astadkomma-nastan-ingenting

    SvaraRadera