lördag 31 augusti 2019

Nu börjar det även ”jäsa” bland mycket missnöjda sossepolitiker med den katastrofala invandringspolitiken!

För några dagar sedan försökte M och tuffe Uffe visa sin handlingskraft, genom att i grunden kopiera ett förslag rakt av som KD-ledaren Ebba Busch Thor krävde tidigare i somras. Ebba krävde, att asylmottagandet skulle pressas ner till samma nivå som i våra nordiska grannländer. Både KD:s och M:s förslag, gick ut på, att volymerna skall gå ner till mellan 5 000 och 8 000 asylsökande per år. Men det är långt ifrån tillräckligt, för att Sverige ska komma ner på en nordisk genomsnittsnivå. Med tanke på den stora diasporan i Sverige - i sig en stark pull-faktor - är frågan om det ens är genomförbart. Någon politik för att uppfylla målet presenterades inte. Det märkliga hände sedan, att Ebba och KD röstade för regeringens förslag, om i princip fri invandring.

En märklig detalj ser vi i M:s förslag. Ett nej är ett nej och då måste man lämna Sverige, inpräntar M gång på gång. Fast om samma person med utvisningsbeslut hängande över sig, kan presentera ett jobberbjudande är det öppna famnen igen.
Den som är konspiratoriskt lagd inser, att det kan handla om en svart marknad som M, på detta sätt stödjer. Det är inte seriöst. M borde gå in i de migrationspolitiska samtalen nästa vecka med en heltäckande agenda. Allt som utgör starka pull-effekter till Sverige bör ses över, såsom möjligheten till spårbyte, den vidöppna arbetskraftsinvandringen till lågkvalificerade yrken, avsaknaden av en lista över säkra länder med mera.

Varför M och KD inte började i en annan ände och omprövar den gamla alliansreformen om arbetskraftsinvandring från 2008, är märkligt. Fakta är, att Sverige är ensamt i västvärlden, att med öppna armar, att ta emot lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa. En pizza eller kebabrestaurang, kan sälja uppehållstillstånd till personer i MENA, genom att erbjuda anställningar. Efter fyra år kan hela familjen få permanent uppehållstillstånd i Sverige.
Det svenska systemet är medvetet uppbyggt, så att det ska gå att fuska och mygla så mycket som möjligt
och ingen bryr sig att kontrollera sanningshalten. Syftet är, att få hit och behålla så mycket invandrare som möjligt. Kanske har delar av borgerligheten insett, att billig kebab, pizza och subventionerad städhjälp inte väger upp nackdelarna, med att ha mängder av billig arbetskraft från Afrika och Mellanöstern i Sverige.

Svenskarna har insett, att en växande del av nysvenskarna hellre ägnar sig åt att råna deras barn på kläder och Iphone, sälja knark och kaosa loss i största allmänhet, istället för att ta låglönejobb eller driva restaurangverksamhet.

Moderaterna anordnade i början av veckan, ett seminarium där forskaren Henrik Emilsson konstaterade krasst, att idén om, att integrationspolitiska åtgärder ska lösa problemen, är inget annat än bedrägeri. Den avgörande faktorn för en lyckad integration är dels storleken på immigrationen, dels vilka som invandrar(utbildade som direkt kan gå in i ett arbete och inte analfabeter). Kort sagt är en reformerad migrationspolitik nyckeln till en lyckad integration.
Man får väl hoppas, att det börjar byggas upp en press mot riksdagen, att de börjar göra något, åt det totala invandringshaveri som Sverige har blivit utsatt för, av deras politik.
 
Expressen har gjort en undersökning bland 678 förtroendevalda socialdemokrater runt om i landet, och det enda som är tydligt är
krav på mer pengar åt alla. Det handlar om krav på höjda skatter, fler skatter, lån och ökad statsskuld. Deras krav är som att hälla "varmt kiss" i JÖKregeringens byxor.
Flera sossepampar ser, att det finns ljus i mörkret och åtgärder måste genomföras omgående, om inte flera kommuner skall gå samma väg som Filipstad och Hässleholm. Men inga konkreta lösningar hur detta skall gå till, glömde sossepamparna att berätta.

”Uppgörelsen mellan S,MP, C och L blev mycket olycklig för S i denna fråga. MP och C har nu för mycket makt i frågan. Vi har så många olösta problem att en stram flyktingpolitik måste ligga fast. S måste få övriga partier i uppgörelsen att använda sunt förnuft för hela landets bästa.”
KSO sosse: ”MP och C har fått för stort inflytande. Mer traditionell socialdemokratisk migrationspolitik.”
Göran Dahlström, kommunalråd i Katrineholm går ett steg längre:
”Socialdemokraterna i Danmark har varit sju-åtta år före oss i sina resonemang. När vi nu börjar vakna upp och ser konsekvenserna av politiken som bedrivits är problemen redan stora. Vi måste våga tala klartext.”

Undersökningen i Expressen visar, att det jäser rejält inom S på kommunnivå, när tunga politiker går ut och säger offentligt, att man hellre samarbetar med M och deras nya tuffa linje, än med de andra JÖK-partierna. Det finns ett uppdämt missnöje inom S, inte bara med migrationspolitiken, utan även med andra delar av JÖK:en. Hur många sossar tror du, tycker det är läge för skattesänkningar(värnskatten) för de rika, nu när vi är på väg in i en lågkonjunktur med gigantiska integrationsproblem? Det skulle inte förvåna Foliehatten, om det går snabbt nu, när det börjat mullra i leden. För Löfven kan det bli en politisk överlevnadsfråga, att välja rätt sida.

Anna Dahlberg, Expressen: ”Sent omsider har politiken nu slutat förneka problemen. Moderaterna föreslog under torsdagen ett tak på asylinvandringen, som de vill minska med 70 procent, till en nivå i paritet med våra grannländer.
För kommuner som Filipstad är det en klen tröst, och det kommer krävas mer akuta åtgärder. Men det är ett steg i rätt riktning, ja i själva verket en förutsättning för att vi ska ha en chans att integrera alla de nya svenskar som kommit till landet på senare år."

Den PK-skribent som fortfarande i detta nådens år 2019 fortfarande skriver om "integration" som en mirakelkur mot den inneboende dysfunktionaliteten hos mångkulturen känns ungefär lika relevant som de "miljonhövdade etniska utanförskapsenklaverna i Sverige" eller sossepolitikern i Filipstad som på allvar föreslår förtidspensionering av all mångkultur över 40, då dessa aldrig kommer att bli aktuella för jobb på den svenska arbetsmarknaden, så att slutnotan för förvaringskostnaden inte landar hos Filipstad.

Om detta är det "bästa" den massinvandringskritiska delen av MSM har att komma med 2019, så är goda råd dyra. Det måste, helt enkelt måste, finnas någon hugad skribent i PK-Sverige som vill nischa in sitt varumärke och ta plats på scenen som den enda som vågar tala klarspråk och dödförklara såväl mångkulturen som integrations återvändsgränden och ta det där ordet som börjar på "R" i sin mun. Vem blir först att lämna ankdammen?

1 kommentar:

  1. Mer välfärd behövs! Det har ju Karin Stjernfeldt Jammeh sagt. Alla som säljer kokain och drar in 160 000 kr svart per vecka kommer ju att ompröva sina livsbeslut och glatt ta ett jobb i kassan på 7 Eleven när de får höra att det nu erbjuda ABF-kurser i hur man gör gubbar i papper maché. Allt annat är rysk påverkan, Marcus. Det vet du väl?

    SvaraRadera