lördag 31 augusti 2019

Barnfamiljer flyr från kaoset och skjutningar i Malmö!

Emma fick nog av bilbränder och skottlossning som blev en vardag.  Emma:Jag och min familj kan inte leva där!”

Foliehatten anser att det är en ganska bra artikel som på ett förtjänstfullt sätt beskriver hur ”White flight” ser ut i verkligheten. Aftonbladet har vidare valt ut ett synnerligen lämpligt intervjuobjekt i form av Emma som lämnar sitt Malmö efter 18 års boende. Duktiga och präktiga Emma har alltid "stått upp för Malmö" och tycker det är "hemskt" att själv behöva vara del av en ”White flight” processen, till slut har till och med regimlojala Emma fick nog, när deras barn skolval nekades och barnet hänvisades till en särdeles mångkulturell ghettoskola.
Droppen var när hennes äldsta barn skulle börja i förskoleklass. De fick inget av sina önskade val, utan placerades på en av ”Malmös” mest ökända kaosskolor.

Emma Zetterholm visar en karta med svarta prickar. Prickarna är dödsskjutningar. Skolan ligger precis mitt i, där det varit flest mord. Då sa vi nej, här ska vårt barn inte gå, säger hon.
Det finns inget effektivare sätt för politikerna att trigga fram White flight, än att ge sig på barnen. PK- skadade föräldrar som Emma, verkar tydligen kunna stå ut med ganska mycket mångkultur för egen del, men lyckligtvis för hennes barn, fanns tydligen någon inre försvars- och överlevnads instink som kickade in, när barnets säkerhet utmanades på detta demonstrativt tydliga sätt.
Foliehatten har noterat att orden ”mångkultur eller invandring”, inte
förekommer i artikeln? Det är lugnt Afabladet, alla förstår ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar