fredag 30 augusti 2019

”Sväng it” säger moderaterna om invandringen!

Igår presenterade moderaterna ett förslag på migrationsområdet. Partiet vill se mellan 5 000 och 8 000 asylsökande, en rejäl minskning.
Efter UG:s avslöjande program om invandringen, har allvaret trängt sig på och det går inte, att flasha med de "rätta" åsikterna längre och förvänta sig ryggdunkningar. En viss förstämning börjar göra sig påmind i landet. Men det lär dröja innan det riktiga klarspråket kan talas. Som att använda det förbjudna ordet "asylstopp". Då är det måhända långt lidet. Så långt lidet, att det inte längre spelar någon roll.

Moderaternas migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard: "Vi måste ner på en betydligt lägre nivå. Runt 5 000 till 8 000 per år, vilket är en minskning på 70 procent."
En annan punkt handlar om medborgarskap. M vill förlänga tiden för att kunna bli svensk medborgare samt se krav på kunskaper i svenska och hur det svenska samhället fungerar: ”Det måste också bli möjligt att i enlighet med folkrätten återkalla medborgarskap vid terroristbrottslighet samt då medborgarskapet har beviljats till följd av mutor eller oriktiga uppgifter.”
Detta kräver att berörda myndigheter och tjänstemän utreder om det förekommit oriktiga uppgifter. Att detta skulle hända känns väldigt avlägset. Om myndigheterna inte ens undersöker Özz Nujens terrorfinansiering och svarta affärer, på grund av [orsaker] så lär ingen jävel gräva i gamla felaktigt beviljade medborgarskap heller.
Legalistiskt pappersvändande kan aldrig bli annat än ett marginellt fenomen och en del av en mycket större politik. Taget för sig självt, är det fortfarande ett troskyldigt sätt att få det att fungera.
"Om vi bara kan utvisa den där imamen eller våldtäktsmannen, så får den stora massan välfungerande, hyggliga invandrare en ärlig chans att komma in i det svenska samhället!"
Det är ett sätt att dölja stora, sannolikt olösliga utmaningar med mindre problem.
Ett taktik, utan strategi.

M vill också ha ett stramt regelverk vad gäller familjeåterförening samt att tillfälliga uppehållstillstånd som huvudregel ska beviljas till skyddsbehövande. För sent påkomme
t - För liten begränsning!

Sverige har under ett antal år, tagit emot t
jugofalt mer, jämfört med våra grannländer, så skulle ett tvärstopp, under kommande tio år möjligtvis kunna ge en andhämtning.
Det handlar inte om "5000 invandrare" totalt. Asylsökande är bara en kategori invandrare. År 2018 så utgjorde asylsökande endast 19% av de beviljade uppehållstillstånden: Om man skärskådar begreppen PK-människorna använder, använder de ett bedrägligt nyspråk, för att vilseleda massorna och dölja verkliga förhållanden.

Förslaget innebär bland annat ett stramt volymmål, krav på försörjning samt ett uppvärderade av det svenska medborgarskapet. Vad som menas med det sista är
ingen riktigt på det klara med. När M pratar om nivåer som övriga Skandinavien, blir man rörd. Tyvärr besitter dessa politiker noll trovärdighet och detta kommer 25 år för sent. Inte ett ord om repatriering? Då är ju det hela fullständigt meningslöst.Vi kan minska på invandringen med 99%, men landet skulle ändå gå under, eftersom vi har släppt in för alldeles för många. 
 
Moderaterna har noll trovärdighet i migrationsfrågan. Om de menar allvar, kan de börja med att fördöma Reinfeldt och hans politik. Sedan måste de börja samtala med SD, en politik de nu kopierar. Kristersson ska öppet be Åkesson om ursäkt, för alla fördömanden av SD.

Lita aldrig på en moderat. De översta skikten i M jublade när Reinfeldt talade om, "att öppna era hjärtan." Sedan har man konsekvent röstat mot SD:s förslag i samma riktning under alla år. ¨ Dessutom är det en märklig omständighet, att man kommer fram till samma siffror som Ebba gjorde, före hon röstade för mer fri invandring, anhöriga och särskilt ömmande fall.

Det är ett litet steg i rätt riktning. Men samtidigt så vet M, att asylinvandringen minskar i alla fall och i stället ersätts av anhöriginvandring. Så egentligen är det, mer ett slag i luften, för att lugna väljarna som vanligt. Men visst det är bättre än ingenting. Löjligt att ens försöka, när man sitter i knät med de rödgröna. Moderaterna är bara "snackepåsar". Det har de bevisat flera gånger. Hade de samarbetat med SD, så hade det hänt något. De bara måste börja samarbeta med SD och KD, för att detta ska bli något sånär trovärdigt. 

Jimmie Åkesson uppmärksammar förslaget på twitter:
"Moderaterna presenterar idag sina ingångsvärden inför den migrationspolitiska utredning som startar nästa vecka. Jag konstaterar att M tar stora steg i rätt riktning, men deras ambitionsnivå är för låg givet dagens dramatiska situation. Deras förslag kommer minst tio år för sent."

Även regeringen ratar nu M-planen, men av helt andra skäl. När nya konflikter och krig i världen uppstår "måste" Sverige fortsätta ta emot asylinvandrare. Då kan man inte ha en gräns.
Migrationsminister Morgan Johansson till Ekot:” Syrienkriget går ju mot sitt slut, men det kan ju komma upp andra oroligheter och då måste vi vara beredda att hjälpa till i de delarna, så det är väldigt svårt att sätta upp den typen av målsättningar.”
Miljöpartiets migrationspolitiska talesperson Rasmus Ling sågar M:s volymmål. Enligt honom innebär förslaget ”att Sverige kommer bli som mest repressivt mot invandrare när behovet av skydd för människor är som allra störst.”

Både S och MP sågar M:s förslag om volymminskningar. De vill fortfarande ha öppna gränser och mer kaos och fler bidragstagare i Sverige. UG:s inslag tycks bara ha passerat förbi dem. I dag på morgonen meddelade C, att man stödjer regeringens förslag om ändring av utjämningssystemet. Det betyder att de kommuner som fortfarande klarar sig någorlunda, kommer att få det ännu svårare.
Det är regeringens politik som ställt till det för kommunerna och de vill inte ta det ekonomiska ansvaret för sin egen politik, utan de vill plundra ännu mer, av de kommuner som har någonting kvar.

Foliehatten hoppas innerligt att väljarna inte sväljer detta med hull och hår. M har inte så mycket att välja på, än att försöka lura svenska folket igen. Foliehatten tror att detta är ett spel för galleriet och att de inte törs stå upp för detta uttalande i praktiken
C och L har visat färg och vart de står, men M kommer att fortsätta vela
med ”öppna era hjärtan, stäng gränsen, öppna er hjärtan, stäng gränsen öppna igen!”

Det var under M:s regeringstid som portarna öppnades och guldklimparna strömmade in. Det var under M:s regeringstid som gängvåldet och gruppvåldtäkterna i förorterna eskalerade. Det var under M:s regeringstid migrationspakten med MP slöts, med det uttalade syftet att straffa sverigedemokratiska väljare.

Ulf Kristersson medverkade på årets Bilderbergmöte.
Skulle gissa att det är på Bilderberggruppens möte som åtstramningen har stämts av. Han kan ha förväntas fått instruktioner om hur den fortsatta bastardiseringen och radikalliberaliseringen av Sverige ska fortsätta om han blir statsminister.  Vi har pådyvlats så många menaiter som Bilderberggruppen, anser behövs. Sen får skillnaderna i nativitet göra resten av jobbet.

M är och kommer förbli ett konformistiskt och ryggradslöst kappvändarparti som likt en slagen hund böjer sig för massmedias krav på fortsatt folkmord och välkomnande av terrorister och kriminella.

Tror många missar poängen. Detta är ett essentiellt schack-drag, M måste göra för att närma sig SD tillräckligt mycket, för att kunna få SD:s stöd till regeringsunderlag.
När detta väl händer kommer sossarnas tid vid makten få ett permanent slut. De kommer gå samma öde till mötes som sina europeiska systerpartier. Dock inte en dag före M får SD:s stöd, vilket de idag tog ett viktigt kliv mot att få. De kommer tappa en del Reinfeldt-moderater på vägen, men det är oundvikligt.

Ska bli väldigt spännande att se ett Sverige utan en vänster med övertag. Det har liksom inte hänt på riktigt sedan början av 1900-talet. Bildt var bakbunden och knuten till katastrof-raketen Westerberg och Reinfeldt var en slags höger-lätt-öl som aldrig gjorde några ändringar i en väl behövd konservativ riktning av rädsla att förlora sina vänster-lagda mittenväljare.
Regeringen efter valet -22 kan bli den första höger-regering i modern tid som faktiskt inte måste kompromissa mot vänsterliberala partier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar