tisdag 27 augusti 2019

Morgan Johansson regeringens jakthund!

Morgan Johansson skall nu jaga mamma-mördaren till världens ände. Inga resurser sparas. Morgan J gör dock framsteg. Kallar dessa människor för odjur. Sossen Morgan pratar om "odjur" som "har ingenting i vårt samhälle att göra." Högerextrema ord från en man som förespråkar massinvandring och vägrar utvisa våldtäktsmän. Högerextrema ord från en man som är högerextrem, är i alla fall ärligt.
Det är nu Annie Lööf ska utropa: ”Men hur uttrycker du dig!”
Ett brutalt mord på en mamma är helt oacceptabelt. Oacceptabelt. Får Foliehatten, bli statsråd nu?

Morgan är vilt påhejad av hängivne socialdemokraten Gustav som på FB skriver: ”Sverige har aldrig varit tryggare. När jag ser mig omkring, så ser jag bara svenskar. När jag tittar i min omgivning så har vi det bra.”

Foliehatten måste säga, att det känns väldigt mycket som ministerstyre. Vad exakt gör just det här brottet såpass värre, att han ger order om att hela Sveriges polisstyrka ska jaga vederbörande till världens ände? Det sista gör, att om polisens resurser inte räcker till, ska militären jaga den här personen i andra länder t.o.m., till det inte finns några länder kvar att jaga i. Känns ganska extremt. Medan batongpatrullen jagar detta svin, vem patrullerar min gata? Men det kanske är mest för, att försöka få bort det faktum, att det är han och hans parti som ställt till med ”skiten.”

Så trevligt att Morgan vill göra något åt denna/dessa mördare. Men vad är det med just detta fallet som gör att han engagerar sig? Det har skjutits och mördats hejvilt i Sverige tidigare och han har inte gjort något som ger ett synligt resultat. Vad Morgan Johansson säger är irrelevant och han är en hycklare. Han ville tidigare jaga folk som klagar på den ökade brottsligheten på nätet.
 
Konstigt att Morgan alltid twittrar om hur sossarna ska ta tag i saker efter att en tragedi inträffat. Hur har det gått med de 80 000 illegala som skulle utvisas efter terrordådet? Är de uppe i 5 utvisningar nu? Det kanske lades ner, efter att en förvirrad skoltjej vägrade sätta sig ner, på afghanutvisningsplanet.

Tafatta svenska korrupta politiker, de har tappat bort våldsmonopolet som är hela grunden, för vad en stat är. Polisen ”skiter” på sig om de får larm om gängkriminalitet. Polisen tror, att ”dårarna” kan kasta en granat genom rutan, när de sitter och spelar bingolotto på fredagskvällen. Ska sjuksköterskor kunna välja att inte abortera, så måste vi poliser kunna välja, att inte ta itu med gängkriminaliteten! De få poliser som vågar, blir nedplockade av sina fega chefer och fega rättsväsende. Sverige har gått ifrån ett land till ett icke fungerande MENA-land/krigszon på 20 år, måste fan va någon form av rekord. Elaka ord av Foliehatten, men kanske sanna!

Man får i alla fall hoppas på, att politiker som Morgan inte hinner fly, när inbördeskriget börjar i Sverige. Foliehatten kommer inte att lyfta ett ögonbryn, när nästa politiker skjuts i det här landet. De har alla jobbat hårt och envist för, att få den här samhällsutvecklingen. Ett rimligare scenario vore, att ett gäng svear, beväpnade med högafflar och liar, jagade jubelidioten och ynkryggen Morgan Johansson till världens ände. Vilken sällsynt menlös och patetisk floskelmaskin. Det gäller väl i.o.f.s,, för så gott som alla sjuklöverpolitiker.

Morgan och resten av s-gänget kommer inte göra något alls som de gjort tidigare. Nu måste de börja säga att de ”SKA” göra saker. Men det är skillnad mellan att säga saker och göra saker. Vilket är tydligt med Löfven, Morgan, Dan Eliasson etc.
Personligen vill Foliehatten citera f.d. polis Dan Eliasson ”Vad har dessa unga inte varit med om, vilka traumatiska ärr bär dom inte inom sig? Vi måste hjälpa dessa förvirrade själar!” 
 
Bryr sig Stefan Löfven och Morgan mer om en gängkriminells fru, än en mor och son som mördades på ett IKEA, av en invandrare som aldrig borde släppts in i landet från första början? Efter IKEA-morden kom ingen officiell kommentar från dem.

Foliehatten undrar om svenska folket glömt att det var sossen Dan Eliasson som fick poliserna att börja hoppa strömhopp från myndigheten. Innan hade han blev rikspolischef, hade han även lyckats med att krascha både Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Nu jobbar han som bäst på med att krascha MSB.
Sedan har vi ju stjärnan Ygeman som betalade för att slarva bort landets statshemligheter till kommunisterna via Transportstyrelsen och Fortifikationsverket. Med sossar vid makten behöver man inga yttre fiender!
 
Idag gick de flesta partiledare ut i media och låtsades vara ledsna och beklagade resultatet av sin egen politik och de ”rapade” upp samma vanliga refräng ”mer pengar och mer poliser.” Ingen av dem vågade att nämna det laddade ordet. Ordet som är orsaken till skjutningar och våldtäkter i Sverige. Istället för att bekämpa utvecklingen och skapa trygghet, så gör man saken ännu värre, genom att öka invandringen ännu mer.

Man får inte glömma bort att dagens ministrar är en konsekvens av det svenska folkets röstande och politiska vilja.
6 partier i riksdagen är överens om att invandringen från världens ändar ska fortsätta. Studerar man valet 2018, så är det ingen tvekan om, att en stor majoritet av svenskarna vill ha mer av samma. Vilket de ideligen får. 

Alla dessa krokodiltårar i media, när något händer,
är inget värda. Det är enbart en charad. Marschen över stupet ska fortsätta. Alla som är ansvariga för detta har mycket blod på sina händer. Och det kommer mera Morgan! Regeringens jakthund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar