måndag 12 augusti 2019

Sverige bäst igen!

UNHCR har i en rapport kommit fram till att Sverige har tagit emot flest asylrelaterade migranter per capita i hela EU.
Totalt har Sverige, mellan 2009-2018 tagit emot per 1 000 invånare, 2,4 procent av Sveriges befolkning. Detta är fler än något annat EU-land per capita och inget annat EU-land har belastat sina skattebetalare så hårt som Sverige, för migrationsströmmarna 2009-2018.
 
Planerna på det nya mångkulturella Sverige började dras upp redan i slutet av 1960-talet. I mitten av 1970-talet röstades den nya grundlagen igenom, av samtliga partier. Den tog bort alla hinder för det mångkulturella massinvandringssamhället.
2015 hade både Sverige och Tyskland ändrat tillämpningen av Dublinreglerna och samtidigt stängde UNHCR flera flyktingläger. Sverige hade förberetts på vågen som skulle komma flera år i förväg, av bland annat Reinfeldt. Strax innan det satte igång på allvar i December 2014 slöts DÖ som utestängde SD från all makt.
 
Anstormningen till Sverige chockade tom Stefan Löfvén och man fick lägga migranter på madrasser på golvet. Chefen för MV 2015, Anders Danielsson upprepade varje gång han fick chansen, att det var inga som helst problem, utom för migranterna.
När man hade fått in några hundra tusen flyktingar skulle anhöriginvandringen fixa resten och det är precis det vi ser idag, efter det att riksdagen röstade igenom lättnader i reglerna. Anhöriginvandringen är mycket effektivare än flyktinginvandringen och märks mycket mindre. FN har planerat att 250 miljoner människor från Afrika och Mellanöstern skall komma till Europa innan 2050 och då kan gränsen mellan Europa och Afrika helt tas bort.
 
Det beviljas drygt 100 000 nya uppehållstillstånd om året de senaste 10 åren. Merparten av dessa är migranter från Afrika och de muslimska länderna i MENA. De påstår att de flyr från Islam, men vill inte avstå från sin tro, när de får stanna.
Sverige gav 132 696 migranter uppehållstillstånd 2018. Där 11 olika poster "asylsökande" i olika kategorier uppgick till: 25 114 personer, så även om "asyl" sökande minskar, så ger vi ändå över 100.000 uppehållstillstånd varje år. Asyl och anhöriga är två av ca 50 olika migrationsposter man kan söka uppehållstillstånd på. Så det 50 olika sätt att söka uppehållstillstånd i Sverige. Antingen räknar man allt eller inget. Man kan inte bara ta en eller två poster och titta på dem. Makten påstår att asylsökande minskar, men ändå ger vi över 130.000 uppehållstillstånd 2018. Det är bara en lek med ord, att använda olika begrepp.

Före 1990 låg sysselsättningsgraden över 83 %, nu är vi ca 2 miljoner fler och sysselsättningsgraden är 69,6 %, färre betalar skatt och fler lever på skatterna, Sverige går kräftgång med sin migration.
 
Migranter som är inskrivna vid SFI eller har låtsasjobb / instegs-jobb, som är inne i asylprocessen räknas inte som arbetslösa. Så vi bör nog lägga till minst 1 miljon migranter och deras anhöriga som är i behov av försörjningsstöd. Men om dessa korrekta siffror berättar inte varken PK- mediernas journalister eller 7-klöverns politiker. Sanningen döljs.

Idag har vi facit. Mellan år 2015-2018 beviljades cirka 530 000 uppehållstillstånd. Fram till och med år 2021 kommer ytterligare cirka 300 000 uppehållstillstånd beviljas. Majoriteten av dessa hitresta kommer inom överskådlig tid försörjas via offentliga bidrag, d.v.s. försörjas via våra skattemedel.

Förhållandevis många har dömts för brott och kommer att begå/dömas för brott.
En stor del är fanatiska islamister som vill ta över vårt land. 7-klöverns asyl- och invandrings-politik kostar (med alla kringverksamheter) totalt cirka 365 miljarder kr per år. Svenska myndigheter har inte längre kontroll över hela Sverige. Det finns cirka 60 No-Go-zoner och dessutom 200 andra farliga områden på väg att bli No-Go-zoner. Där bestämmer ofta fanatiska islamister eller kriminella migranter.

30-40 procent av våra kommuner tvingas idag låna pengar till vanliga löpande utgifter.
Göteborg alarmerade om, för någon dag sedan, att de kommer att gå back, en miljard!
Kommunerna kommer att räddas av staten. Det kommer att ske till vilka kostnader som helst. Det är staten som med sitt lagtvingade bosättningssystem som efter 2 år försvinner som är ansvariga för kommunernas ekonomiska kris. Ett uppvaknande är, etablissemangets värsta mardröm.
 
Klart att andra länder inte tror på Sverige längre. Om några år har vi här massfattigdom och extremt hård grov kriminalitet. Detta är ett resultat av 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik.
Ytterst få är riktiga ”flyktingar” och alla är i stort sett ekonomiska migranter som vill få en bättre tillvaro.
Hela vårt lands ekonomi och existens riskeras p.g.a. 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik. Svenskar som röstar på något av 7-klöverns partier, måste inte förstå, vad det handlar om.
Det sjuka är, att den djupa ekonomiska kris som Sverige nu går in i, kommer att användas som ett vapen för att fortsätta lura den svenska befolkningen, precis som "klimathotet" använts för att dölja de verkliga problemen.

Nu kommer media att pumpa folket fullt av 7-klöverpartiernas olika lösningar på den ekonomiska krisen och ca 80% av befolkningen kommer att fortsätta, att välja sida mellan partierna som egentligen är ett och samma.
Sverige har samma utveckling på sin BNP-per capita som Sudan. DI har tidigare påpekat att svensk valuta i stort sett är värdelös. Det fortsatta scenariot är givet. Regeringen tillsätter en utredning om läget samtidigt som situationen förvärras än mer varvid den utredning man tillsatte inte längre utreder det man var åsatt att göra.

Media kommer att så långt det går att rapportera väldigt lite. När så görs skruvar man förstås till det. Redan nu har vänstern försökt påtala att vi inte kan fortsätta att ha samma standard som förut. Som om det vore vår livsstil som orsakat systemkris och lågkonjunktur. Folkets fel in i det längsta.
Det mycket märkliga är, att de personer som röstat på socialdemokraterna, inte ser socialdemokraterna har förstört samhället. Inte ens de så kallade borgerliga partierna ser det, utan har kapitulerat för länge sedan.

1 kommentar:

  1. En plats på topplistan som vi gott kunnat vara utan - för svenska folkets bästa!

    SvaraRadera