lördag 10 augusti 2019

Dag efter dag, vecka efter vecka hjärntvättar SVT och TV4 det svenska folket om klimatproblem!

Foliehatten är trött, att dag efter dag, vecka efter vecka, få höra SVT och TV4 rapportera, om "klimatproblemen." Det är knappast någon slump att nyhetsrapporteringen i det "fria och oberoende" SVT har precis den här inriktningen med tanke på partisympatierna hos SVT-anställda och säkert med påbud från makten.
 
Om vi tittar lite på utländska media, verkar vi vara mycket ensamma om detta tonläge. Vi har sänkt våra utsläpp. En kines släpper ut dubbelt så mycket som en svensk. Vi ligger redan i botten av utsläppsligan. Inrikesflyget, står för en procent av våra utsläpp. Det finns inget självändamål, att vara oberoende av fossila bränslen, men det kommer att ta tid att elektrifiera hela fordonsflottan. Kommunaltrafik-avgift i hela landet? Vad kommer det att kosta? Får hela landet täta turer eller ...? Hur mycket kommer det att sänk utsläppen! Inte ett skit.
Det lilla landet vid polcirkeln, kan inte göra något åt klimatet, det handlar om att skuldbelägga medborgarna, för allt möjligt som handlar om klimatet, för att kunna beskatta oss ännu hårdare.
Dessutom är klimathysterin ett effektivt sätt att flytta fokus från de problem som vi faktiskt har och inte har en möjlighet, att göra något åt.
 
Att offentlig media tappat omdömet och all rim och reson, tyder på exceptionell desperation och att man inte har alla hästar i stallet, för att uttrycka det milt. Etablissemanget har helt tappat kontrollen över samhällsutvecklingen, över informationsflödet och socialismen sjunger på sin sista vers. Det finns helt klart en korrelation med detta och klimatalarmismen. Marknadsföringen av Klimat-AFA-Greta, ett barn med vissa diagnoser, är ett ypperligt exempel på denna desperation från etablissemangets sida.
Det är mycket obehagligt, att jämt och ständigt få höra, att man ska känna skam för snart allting enligt PK-Media. Skam för att man flyger, Flygskam. Skam för att man äter kött, Köttskam. Skam för att alla människor i världen som det är synd som inte får komma till Sverige. För någon dag sedan yrade SVT-journalisten Erika Bjerström om bondeskam. Bönder ska alltså känna skam, för allt det arbete som krävs för att driva lantbruk.

Det är ett vidrigt äckligt moraliserande, förkunnat som de själva tycker, av ett bättre vetande klientel som kallas journalister som är övertygade om, sin egen storhet. Dom avlägsnar sig alltmer från vanligt knegande folk och Erich Honecker i gamla DDR, skulle blivit rejält avundsjuk på, hur den objektiva statstelevision hjärntvättar folket.
Det är också ett bevis på att staten och den statskontrollerade median är väldigt effektiv i Sverige. De har varit väldigt framgångsrika med att kontrollera vilken information och vilka nyheter som människor skall matas med. De är så ensidigt inriktade på, vad som för tillfället är "rätt åsikter", för att låta fakta störa. När de istället, borde propagera för en utbyggnad av kärnkraften och familjeplanering med inriktning på en begränsning av befolkningsökningen.

De stora nyhetsblocken SVT Rapport och Aktuellt, TV4 - de kör klimatlarm efter klimatlarm, varenda dag, i varenda sändning. Budskapet gnuggas in, målmedvetet. Foliehatten är nästan förvånad över att det "bara" är 48% av svenska folket som har gått på det, enligt den undersökning som EU-portalen har gjort. Vi är utan konkurrens bäst i Europa. I övrig Europa är det endast 22% som tycker att klimatet är viktigast! I Sverige intervjuades 1015 personer! Det säger ganska mycket om undersökningen!

Den största klimatfaran för världen är överbefolkningen! I Afrika och Mellan-östern som producerar mängder av barn, födda till sjukdom och svält! Maten och vatten räcker till som är bristvaror. Det vore då lämpligare att FN, UNHCR, Röda Korset och Rädda barnen istället för tiggeri om hjälp för svältande barn, insåg att världen inte kan försörja alla, utan barnbegränsning via preventivmedel, är det mest humanitära!
 
I Sverige har epitetet "klimatförnekare" blivit det nya "rasist" som modeord, att kasta på meningsmotståndare, när dom inte tycker som du gör. När "rasist" nu slutligen har blivit så urvattnat, att det i praktiken kan betyda allting och ingenting, så måste ju ett nytt värdeladdat ord uppfinnas som trumf i debattspelet. Vad är då bättre en att använda ett naivt bokstavsbarn som slagträ i debatten?
Det värsta med klimathysterin är att vänstern får onödig anledning, att skatta oss till döds. Detta bekräftar mångas misstankar om, att vi har Europas mest hjärntvättade befolkning som helt har slutat använda hjärnans viktigaste egenskaper d.v.s. logiskt självtänkande.

De så kallade "oberoendende" journalisterna på SVT, TV4 och framförallt DN, bedriver en klimathysterisk agenda som saknar all form av sunt förnuft, sans och balans. Det är inte bara i Sverige som barn och vuxna hjärntvättas i, att tro att det existerar en farlig människoskapt global uppvärmning, när vad vi talar om är vanligt väder. En av de mest absurda åsiktsryttarna återfinns till exempel på DN:s kultursida, om någon orkar läsa detta babbel?
 
Hur kan en nation låta sig påverkas av sinesjuka personer på det här sättet? Vanliga sunda människor i Sverige inser, att detta är helt uppåt väggarna, men ingen gör något åt detta.
För några dagar sedan, kunde man på nyheterna få höra att S 
"står upp för demokratin”, anser att de två största hoten i Sverige är dels det påstådda klimathotet och dels att allt för många röstar fel. Nu har SSU förslagit att åldringar, ska få äta vegetarisk kost två dagar i veckan, alltså ännu sämre kost. Det är klart, åldringarna kommer inte att leva så länge, de är inte produktiva längre och är dessutom enligt SSU, en belastning för klimatet.
I gårdagens Rapport slog de alla rekord med fake news. Vi fick höra att metangas är farligare än koldioxid! Det är tvärt emot vad WWF skriver:
”All boskapsuppfödning innebär utsläpp av metangas som bidrar till växthuseffekten. Ny forskning tyder på att utsläppen kompenseras i betade gräsmarker. Genom upptag av koldioxid i växterna och lagring av kol i marken blir nettoeffekten ändå positiv i naturbetesmarkerna och växthuseffekten minskar. Permanenta gräsmarker som inte plöjs har visat sig ha kol sänkande förmåga i paritet med skogsmarkerna.”

Om AFA-Greta med resten av alarmisterna med Lövin och Rockström i spetsen, har rätt, så är vi alla döda inom 10 år. De som lever får se. Det skrevs alarmerande rapporter redan för 40 år och inget har hänt. Folk lever fortfarande.
Att man som förälder överhuvudtaget låter sitt barn genomgå detta (påtvingade/frivilliga?) trauma. är för egen del totalt obegripligt. Men när man vet vilken moder hon har så försvinner dessa förvånings moment. Malena Ernman har själv inte direkt påvisat något bevis på normalt och sunt beteende, snarare ett rabiat sådant. Att använda sin dotter till detta och låta henne känna otrygghet och ångest, då har man fullständigt misslyckats med sin roll som förälder.
Malena påstår att Greta har bra syn och kan se gaser i luften. I normala fall så brukar upphovet till att kunna se osynliga partiklar/gaser som koldioxid vara bruk av diverse hallucinogena substanser och inte räknas som en "superkraft".
Skulle Foliehatten påstå, att han såg gaser i luften, så skulle han knappast hyllas som någon form av klimatguru, utan snarare få ta blod/urinprov med regelbundenhet. Har lilla Greta tittat på de vetenskapliga borr-kärnorna från Grönlands isen, där kan man se klimatsvängningarna?

För alla som tror på SVT och TV4 och kanske vill sätta sig in i vad klimatet handlar om, finns "Falskt alarm av Gösta Petterson" och det är gratis på Internet.
Gösta är f.d. professor i biokemi i Lund och han har efter pensioneringen börjat titta på "klimatkrisen". Han om någon förstår kolcykeln i naturen. Han menar att IPCC:s påstående, att koldioxid orsakar klimatförändringar bara är en teori bland flera andra, en teori som dessutom är väldigt svag.
Författaren menar att vi t.o.m. kan överväga att bränna mer kol eftersom koldioxid gör jorden grönare och ger människor mer mat. Om vi skulle satsa på att minska koldioxiden kan vi få större problem med svält.
Växter lever av koldioxid men är på svältgränsen när det gäller koldioxid. Bara några få grässorter som majs klarar lägre nivåer av koldioxid.
Petterson analyserar i detalj begrepp som växthuseffekt (som han tycker det finns svaga argument för) och olika förklaringar till uppvärmningen som troligen skett under 1900-talet. Summan av kardemumman är att koldioxidutsläpp av människor är en osannolika förklaring.
Så "klimatkrisen" har nu fått ungefär samma funktion som djävulspredikningarna på 14-1500 talet. Ett framtida katastrofscenario legitimerar den nuvarande eliten och stärker dess makt. Avvikande uppfattningar kommer att leda till katastrof.
Precis som på 1400-talet krävs en del personliga offer för att visa att det är allvar. Då brände man häxor levande -- idag skapar vi elbrist och flygskam. Några blir också socialt hudflängda som "klimatförnekare".
Så detta har inget med vetenskap att göra, utan handlar om makt. IPCC är inte en vetenskaplig organisation utan är politiskt styrd. Det finns horder av seniora forskare som har en annan syn. Gösta Petterson är ett exempel.

Sommarvädret som vi hittills har haft i år,  skulle vi haft förra året, när det var valår, då hade antagligen miljötalibanerna åkt ut. Det är mycket märkligt att ett parti som precis klarat 4% spärren, skall styra klimatpolitiken, mot svenska folkets vilja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar