tisdag 13 augusti 2019

Sverige är högervridet och orsaken är ryska troll!

New York Times(NYT) försöker i en stort uppslagen artikel, komma fram till bevis, att Sverige blivit högervridet och invandrarfientligt på grund av, att ryska internettroll kapat sociala medier. Många journalister i USA har, liksom i Sverige, under de senare åren, förflyttat sig allt längre vänster ut. Med vänster avses postmarxistisk identitetspolitik. Detta gäller tyvärr även NYT. NYT står nära demokraterna, så det hade varit ännu roligare, om de istället hade tittat på demokraternas historia, deras inställning till slaveri på 1800-talet.

Sverige och övriga Skandinavien har av många amerikanska vänstersympatisörer, länge utmålats som en utopi. Men de börjar nu så smått uppfatta att befolkningen här, inte tycks dela den bilden och tvärtom vänder sig mot detta. Det var inte den postmarxistiska identitetspolitiken som så många en gång stödde, utan sossarnas folkhemsbygge. Men det är inte denna S, V och MP driver idag. De som driver en sådan politik idag är snarare SD. Medborgarna har nog egentligen inte ändrat sig så mycket politiskt, det är snarare politikerna, vägledda av media, som ändrat sig. Väljarna söker nu istället nya partiet och ny media som bättre speglar de åsikter, de hela tiden haft.

En teori som NYT framför, är att det var ryska journalister som provocerat fram bråken i Rinkeby, men det är mest gammal skåpmat om hur ryssarna ligger bakom allt ont i Sverige. NYT var också en av de tidningar som mycket aktivt deltog i kampanjen om ryssarnas påverkan i den senaste presidentvalet och Trumps inblandning.

Det som är mycket märkligt hos redaktionen på NYT, att de inte för sina liv kan tänka sig, att svenskarna kan tänka själva?
Det figurerar en massa åsikter och uppgifter både här och där.. Jobbade inte ryssarna under 70 år, för att göra Sverige mer "vänstervridet?" Plötsligt har ryssen ändrat riktning 180 grader, jämfört med gamla CCCP!
Faktum är att makten och militären i Sverige alltid har inbillat det svenska folket, att ryssen påverkar oss alltid, skall anfalla oss och Putin målas upp som "skurk", är bara imbecillt. Ryssen dög inte som kommunist, nu duger ryssen inte heller som medlem av "högerpartiet?"

Kan det vara så enkelt att politiskt sett har "vi" inte problem med ryssars så kallade "ståndpunkt", utan "vi ogillar ryssar" helt enkelt oavsett och skyller våra tillkortakommanden på Putins Ryssland? Se bara på alla vinklade reportage från Ryssland om det kommande valet. Det roliga i sammanhanget är, att Sverige är totalt vänstervridet! Inte ens självutnämnda "högerpartier" som M och KD kan väl kvala in som faktisk höger, bara för att de själva hävdar det, ungefär som både DDR och Nordkorea kallar/kallade sig "demokratiska". "Högervridet", vi skyddar fortfarande landsförrädare som spionerat åt STASI.
I en internationell jämförelse har Sverige inte något högerparti ö.h.t. (i riksdagen). Vi har nog snarare partier från extremvänstern till mittenpartier.

Foliehatten tyckte det var roligt när folk till vänster här i Sverige, för några år sedan hyllade Barack Obama och demokraterna till skyarna och sågade Fredrik Reinfeldt och Alliansen vid fotknölarna, trots att de egentligen låg ganska nära varandra.

Plötsligt är det inte araber och afrikaner som begår majoriteten av våldsbrotten i vårt land, utan i stället ryska troll som är maskerade som sådana? Där ser man. Man lär sig något nytt varje dag. Tack massmedia! Logiken är som bortblåst. PK-media börjar bli desperata, det blev ingen mångkulturell utopi och framgångssaga i Sverige.
Foliehatten funderar om inte artikeln är ett beställningsjobb från den svenska JÖK-regeringen. Sverigebilden fick sig en rejäl törn, med A$AP och crew historien.


Artikelförfattaren fokuserar på SD:s mörka historia, men nämner inget om socialdemokraternas mörka historia. Tänk vilken "tillfällighet" att de "råkade missa" just det. Tänk om NYT hade kartlagt socialdemokraternas mörka historia i ett nyhetsklipp, det hade skapat en fullständig jordbävning i PK-Sverige. Anders Lindberg hade svimmat på toaletten, där han satt ner och pissade och läste artikeln.
NYT har nog gjort en ideologisk mega stor kullerbytta, när man kallar Sverige högervridet, när det ser ut som det gör? Sossar och miljötalibaner i regeringen. I det närmaste vidöppna gränser, med generösare bidrag för invandrare från tredje världen, än för landets etniska befolkning. En lag om HMF som ej kan tillämpas till förmån mot ursprungsbefolkningen. Om man tycker att den etniskt svenska befolkningen blivit mer kritisk till invandringen, så kanske det beror på hur invandringen påverkat landet? Frågan är vilka den etniska svenska befolkningen anser bär ansvaret för detta? NYT artikel är ren idioti. Artikeln bevisar att NYT, är en tidning full av lögner. Syftet är att hjärntvätta amerikanerna, till att älska kommunism och diktatur och Islam. Riktigt roande blir det när man tänker på att de flesta amerikaner, speciellt Trumpanhängarna, på allvar tror att Ryssland är kommunistiskt. Men å andra sidan, har de redan visat, att de inte förstår ett dugg av vänster-högerskalan, eftersom dom tror demokraterna är vänstersocialister.

Undrar om det har att göra med förvirringen om Sverige i presidentvalskampanjen. Bernie Sanders (sovjetkommunisten som firade sitt bröllop i sitt idealland Sovjet på 1970-talet) har sagt att han ser Sverige som en förebild för sin politik. Han har mötts med argument om att Sverige inte alls är mer vänster än andra västländer, att skolor och vårdcentraler är privata. Det verkar svårt för dem att förstå att något kan vara privat i driften men offentligt upphandlat och skattefinansierat. De obildade lögnarna på NYT försöker väl hitta en förklaring till varför de hört att Sverige är höger, och skyller självklart på ryssarna, precis samma psyksjukdom som de som alltid skyller allting på judarna lider av. När 99.99% av alla hjärnceller dött så finns det bara en enda neuronkoppling kvar inuti kraniet.
Demokraterna av idag står långt till vänster om VPK. De går nu till val på att förbjuda all sjukvård och skapa gigantiska statliga sjukhus i sovjetisk stil med mångåriga vårdköer och ständig brist på medicin och utrustning. De vill förbjuda all utbildning och ersätta det med en statlig sovjetisk enhetsskola som inte förmedlar någon kunskap utan bara politisk hatpropaganda. Demokraterna vill förbjuda alla flygplan, bygga om alla byggnader, utrota korna, öppna gränserna för alla i hela världen som ska få gratis sjukvård, gratis skola och ett statligt jobb med garanterad minimilön med pengar som som ska tryckas upp av FED. Så jo, Demokraterna går till val på stalinistisk sovjetkommunism och med klimatpanik mycket värre än Miljöpartiets. Och alla kandidater står för denna politik, i ett socialistiskt parti är ju all debatt förbjuden och bara en åsikt är tillåten.

Kan det vara så att Sverige är vänstervridet och högervridet på samma gång? Hälften är lite åt vänster och hälften är lite åt höger. Därför var det svårt att få till en regering.
En gång i tiden gick Foliehatten en utbildning som många ansåg drog till sig folk från vänster. Men egentligen hade hälften sympatier till höger.  Nu blev det svårt. Rött och blått på samma gång. Hur ska man då tänka? 

Mycket läsvärd granskning i skriver Annie Lööf på twitter:
”om hur Sverige är i fokus för en global högerextrem desinformationskampanj, om hur alternativmedier får stöd från olika internationella nätverk för att sprida en negativ och falsk bild av Sverige”
Bild på Mattias Karlsson under(se länk)!

Foliehatten anser att Annie Lööf är Sverige märkligaste och farligaste politiker! Stefan Löfvén tycks ha delgett Lööf samma knep som han själv ”kör” med. Strutsmentaliteten. Ner med huvudet i sanden och hoppas att det blåser vidare. Varför förneka problemen som finns? Blir det bättre då? Politiker som blundar för verkligheten vill inte, att problemen ska åtgärdas. Detta är inget som helst problem för Annie Lööf att det skjuts, kvinnor gruppvåldtas, sprängningar, bilbränder och listan kan göras ännu längre med de problem som finns. Den dagen dom själv blir drabbade, då blir det annat ljud i pipan. Skulle Lööf bli gruppvåldtagen av ett gäng ensamkommande, Ygeman misshandlad och knivskuren, Strandhäll skjuten av en förlupen kula vid en gängskjutning, då kommer vi att höra det. Så länge skiten inte påverkar dom direkt fysiskt, så skiter dom totalt i det. Vi ska leva med problemen, men dom ska gå fria från det.

Saxat från det Godasamhället: ”Att nationer gått under till följd av att våldsamma despoter förtryckt sina folk känner vi alla till. Men att en nation hållits som gisslan av en narcissistisk, rödhårig småbarnsmamma måste vara unikt. Denna bisarra situation verkar dock vara på god väg att besegla Sveriges öde.”
 
Helt otroligt vad en artikel om ryska troll kan få igång Sverige, vänsterpolitiker går i spinn, twittrar om högerproblem och DN anklagar flera s.k. hatsajter vara beroende av Ryssland.
Det är frapperande att den politiska ledningen i Sverige, är både blind och döv för vad som händer dagligen i Sverige och att dessutom förneka det skriftligen i media är sensationellt! Det bevisar att Sverige styrs av galningar som lever i sin egen bubbla!

1 kommentar:


  1. Hahaha , anders lindberg sitter o pissar ,,, jaaa det tror jag med hatten

    SvaraRadera