torsdag 22 augusti 2019

Hos moderaterna går det inte att kritisera en ”halvgud!”

r man in på M:s Facebooksida, är det riktigt skrämmande! Man kan helt klart få en vision om, att man hamnat i Nordkorea, de har också fria val! Det är ett klart bevis för, att M går i globalisternas fotspår! "Våga inte kritisera en partikollega som är M:s heliga ko." Carl Bildt är halvgud hos M och får icke ifrågasättas. Vad säger detta? Vad är svensk politik på väg?

Hanif twittrar nåt som inte faller UK i smaken. Hanif blir kallad till möte, blir av med några uppdrag i riksdagen och så twitter-förbud på det. Ett tag i alla fall. Sedan börjar allt om igen, med twitter och hela köret, precis som vanligt. Ska verkligen bli kul att se vilka uppdrag, de ska ta ifrån honom nästa gång. Det enda uppdrag han har kvar nu, är att trycka på den där knappen, enligt partiledarens order. Detta uppdrag kan de inte ta ifrån honom! Han borde ha mycket tid nu att twittra, förlåt facebooka.

Hanif på FB: ”Jag ber Carl Bildt om ursäkt för hur jag formulerade mig!” Han backar med andra ord, inte om sak kritiken, utan endast om hur han formulerade sig. Det kommer vara pudeln som leder Hanif Bali ut ur politiken. M kommer att se till, att Hanif kommer plocka pudel-bajs i 3 år.. sedan baj baj, om det inte händer något drastiskt. UK får sparken! Det är det enda som kan rädda M!
 
Frågan är väl vart Kristersson är på väg? Det som är märkligt, att sårade känslor, ”god ton” är viktigare, än det fria ordet och sanningen. De som lämnat M ser vilken vek halvfigur UK är. Det är lågt i tak inom M. Det är bara en tidsfråga innan partiet imploderar.
Det var länge sedan M som parti, visste vilken fot de ska stå på. Splittrat är bara förnamnet. Snart rämnar hela partiet under sin svaga ledare. Det finns ingen framtid för de gamla moderaterna.
Det så kallade "nya moderaterna" är inget nytt. Det är knappt någon skillnad mellan S och M, helt ärligt. Det behövs en riktigt stark höger i Sverige och Hanif Bali, har fört den talan som M borde stå för.

Vill
UK leda ett M som är 5-7%. Det är vad som gäller om tänkande människor som Hanif Bali & Co försvinner från partiet. Partisekreteraren Gunnar Strömmer indikerar att Bildt/Reinfeldt eran fortsätter. Dessutom har Tobias Billström visat sig vara, än mer pro globalist än förr. Han var OK fram till det, han kläckte ur sig sanningen om invandringens volymer. Då blev hånad och offentligt tillrättavisad av Fredrik Reinfeldt. Sedan dess har han varit partiledningens lydige tjänare. Nu är Tobias ledande bland de moderata toppar som offentligt gisslar Hanif Bali. M ligger riktigt illa till. Märkligt att de är så korkade att de inte fattar att Hanif Bali är deras enda möjliga framtid. Och den sabbar de medvetet. Idioter.
Bo Lundgren om tidigare moderatledaren sammanfattar Kristersson(måste alla titta på och höra).
 

Bildt har som den globalist han är, sedan 1990 talet drivit en pro-muslimsk agenda. Ledarsidorna: ”Carl Bildt är i internationella kretsar känd för att driva Turkiets intressen sedan lång tid tillbaka. Bildt gav EU:s dåvarande president Herman von Rompuy kritik redan 2010 för att den senare inte nämnde Turkiet vid ett tal om EU:s utvidgning. Att prata om EU: utvidgning och inte nämna Turkiet i ett tal är lite märkligt och reser en del frågor” Vid tidpunkten hade förhandlingar med Turkiet pågått i fem år men Turkiet hade endast klarat av att klara av en av de 35 punkter av anpassning som krävdes för ett medlemskap.”

Dessutom har Hanif Bali rätt. Carl Bildt är inte vidare omtyckt i stora delar av världen och det får han tacka sin utrikespolitik för. Som representant för FN i f.d. Jugoslavien fanns det intresse från flera håll, att fånga in Bildt och göra processen kort. Den allmänna åsikten var, att han svek och var en klant. Han klampade in som en elefant i en porslinsaffär. I samband men Lundin oil affären, gjorde han Sverige till fiende, hos flera afrikanska länder. Dessutom irriterade/retade han upp, både USA och Ryssland i Georgien krigen. Bara det är en bedrift.

M själva kritiserade Bildt för hans aktiviteter i samband med
de fängslade svenska medborgarna i Etiopien. Som lök på laxen köpte Bildt ett lyxboende i Kroatien som han fick korn på som FN anställd. Gissningsvis för rätt pengar. Att han dessutom numera är avlönad av en amerikansk storbank, liksom Reinfeldt, torde vara ett ytterligare bevis på, att Hanif Banif har rätt.

I Sverige är Carl Bildt mest känd som mannen bakom 500 %-räntan (tillsammans med Bengt Dennis och Ann Wibble). Det är inte begåvningsreserven vi pratar om.

1 kommentar:

  1. Utöver den lysande beskrivningen av en "mid sized dog" skriver;

    http://projektsanning.com/2019/08/22/bali-gate-hur-manga-syltryggar-behover-svensk-politik/

    SvaraRadera