tisdag 6 augusti 2019

När skall den sovande och korkade svensken inse, att invandringen ser till att hans pension minskar?

Gårdagens morgoneko, inklämt mellan Trumpkritik, Hongkongnytt och hällristningar fick lyssnarna besked om, en stor kostnadsbomb. Det är omfattningen av Äldreförsörjningsstöd(ÄFS) kostnader som ökar i mycket snabb takt. Den verkliga orsaken, nämns inte rakt ut, mer än att det är den åldrande befolkningen som är orsaken.

Erik Ferm, analytiker på Pensionsmyndigheten. ansvarig tjänsteman på Pensionsmyndigheten medger att:
”De som kommit till Sverige sent i livet” har inte hunnit tjäna ihop till någon garantipension och då får de istället ÄFS, för att nå skälig levnadsstandard (utöver bostadsbidrag). Den ekonomiska situationen är såklart ansträngd. ”
 
ÄFS tas från våra pensionsfonder. Ett beslut som Alliansen tog. Alliansen har för övrigt mycket på sitt samvete. De beviljade också invandrarna, nästan gratis tand- och sjukvård.
 
Erik Ferm säger, att det handlar framförallt om människor som kommit till Sverige sent i livet och inte har de fyrtio år i landet som krävs, för att få hel garantipension och som därför saknar en inkomst för en skälig levnadsnivå som i dag ligger på 5 700 kronor i månaden efter att boendet är betalt. Foliehatten undrar hur många fattigpensionär som har 5700 kronor i månaden, att röra sig med?

Det riktigt obehagliga är att de senaste årens massinvandring ännu inte slagit igenom, trots att man väl har ganska bra kunskap om arbetslösheten, inte minst bland invandrade kvinnor. Till detta kan nu också läggas JÖK-regeringens beslut om anhöriginvandring. Ett beslut som de tydligen tappat kontrollen över, hur många som kan komma. Glöm inte vilka som står bakom detta beslut. S, MP, C, KD, L och V.

Det korkade och sovande svenska folket som röstat fram dagens invandring, inser inte, att den dag de går i pension och får sin första utbetalning, kanske inte får mer än garantipension. I stort sett hela svenska folket som arbetat hela livet kommer att få leva på garantipension, om det kommer finnas några pensioner överhuvudtaget.

Det är märkligt, att en stor del av svenska folket inte förstår, sambandet med invandringen av 1.000.000 de senaste åren och att detta, kommer leda till extremt låga pensioner, det kommer bli som i Grekland, där vanliga människor som arbetat hela livet kommer få leva på svältgränsen och stå i olika soppkök för att få någon mat överhuvudtaget.
Svenska folket förstår inte problemet, eftersom makten främst har prioriterar invandrare med dålig eller ingen utbildning, många är dessutom analfabeter och ovanpå detta skall läggas mängden. De bidrar i stort sett med ingenting till pensionsfonderna. Det är klart att personer, med helt skild bakgrund och trossystem och världsbild är/blir ett problem i ett så utpräglat land som Sverige.


I Sverige förutsätts dessutom att båda kön arbetar som bidrar till välfärdssystemet. Ett system som varit så utbyggt och omhändertagande, att det kräver höga skatter och sina uppoffringar. Ingen förutom kanske makten är förvånad över, att det är välfärdssystemet som sedan lockar invandrarna hit.
Det är mycket fräckt att slå ner på svenskars omvårdnad av sina äldre, när man piskas ut i arbetslivet för att kunna leva och försörja sig. Bidragsdelen tar invandrarna, så fint hand om. Med sin kultur kan de fortsätta att leva precis som i hemlandet och få betalt för det. Dessutom kan de åka hem till det land, de flytt ifrån på semester!
I vilket annat land kan man göra detta? Senast det kom fram, var den ensamkommande afghanen från Iran som åkte hem till Iran innan rättegången mot ASAP. Foliehatten undrar, vem som betalade?

Många ekonomer har varnat för, att pensionssystemets kollaps, ovillkorligen hänger samman med massinvandringen.
Svenska AP fonderna var i slutet av 80-talet världens största fonder. 50 ggr större än Norska Olja fonden. Dessutom plundrade sossen Göran Persson systemet och lovade betala tillbaka, vad han tagit.

I samband med juggeinvasionen kollapsade ATP systemet. Janne Josefsson visade i Uppdrag granskning, hur många juggar lurade systemet. De flyttade tillbaka till Balkan efter pensioneringen, många äldre som dog, inrapporterades aldrig till myndigheterna. Anhöriga hämtade ut pensionen.
Det krävdes nämligen bara 15 år i systemet för att få full ATP. När MENA invandringen tog fart, infördes allt lägre pensioner och indexnedskrivningar, för att sedan dessutom införa pensionsbromsen.
Därefter har nu ÄFS införts, vi ska försörja hela tredje världens pensionärer, med det vi har jobbat ihop. I samband med det har regeringen genom olika kanaler förmedlat att 80 och 90-talister kan glömma pensionen helt.

Frågan är när folk ska förstå att allt som sker är helt avsiktligt?
Invandringen är främst ett massförstörelsevapen för eliten. Det kollapsar Sverige och det är de fullt medvetna om och det här är ett enkelt och bra sätt. När ska vi sluta acceptera att Rotschildfamiljen dikterar Wallenbergarna som i sin tur håller i tyglarna på regeringen? När ska vi sluta acceptera NGO´s skeppar över afrikaner från Afrika, för att sedan skickas till Sverige. Varför tar Sverige emot 10% av alla kvotflyktningar? Dessutom har regeringen höjt kvoten!
När ska vi börja lyssna på Viktor Orban som beskriver hur hela EU-paralamentet lyder under Rotschild-agenten Soros, med så kallade human "vänsterdrivna" NGOS?

Invandringen har varit en katastrof för Sverige allt sedan början av 70-talet och det har ledande politiker varit fullt medvetna om. Men sedan har starka starka krafter sett till, att den kunnat fortgå i det dolda. Nu håller den fullständigt på att ta över Sverige och det är avsiktligt.
Politikerna har sett till att de får sina pensioner.

2 kommentarer:

 1. Med PISA resultaten i åtanke är det väl i ärlighetens namn inte svårt att förstå att svensken inte hajar mycket.
  Att sedan jag klarade av en del "utbildning" säger väl även en del...

  SvaraRadera
 2. En detalj bara.
  Du tog upp en intressant sak som vi nog har noll koll på.
  "De flyttade hem"..
  Hur många av dessa är döda men pensionen hämtas fortfarande ut av de anhöriga?
  Har vi någon som helst koll på detta?
  Det sociala i Tensta krävde i juni 2001 att man för denna månad PERSONLIGEN skulle hämta sina bidrag på Tensta soc kontor.
  50% DÖK INTE UPP!
  Var de hemma på "semester" - eller bara döda??
  Ännu inte fått ett svar på detta.
  Fortsatte man bara att betala ut alla bidrag efter denna händelse som inget hänt?

  SvaraRadera