fredag 9 augusti 2019

Hur många röster kommer socialdemokraterna att tappa om två islamistiska partier ställer upp i valet 2022?

Till valet 2018, försökte det islamistiska partiet Jasin Group delta, men fick avslag p.g.a att vissa handlingar saknades i ansökan. Valmyndigheten säger, att de kan ansöka igen till nästa val 2022. Jasin är koranens 36:e sura och kallas ”Hjärtat av Koranen.” Ya-sin är en fritt översatt en mycket mycket allvarlig betydelse för att ena muslimer mot de otrogna (icke muslimer).

Ledarsidorna skriver:Ett nytt parti, än så länge utan namn, låg i korten. Och att det kommer att innebära en ”game-changer” i svensk politik redan 2022 bör stå bortom allt tvivel. Redan från första dagen kommer det nya parti som den förre centerpartisten Mikail Yüksel nu grundar ha kapat åt sig ett initiativ inte bara i den exilturkiska diasporan utan även internt inom den islamistiska sfären med ett religio-politiskt parti som mycket väl kan ha ett etno-turkiskt raster ovanpå.”
De ska tydligen hållas en "lanseringskonferens" 22 september 2019.  Detta ska faktiskt bli intressant att följa. Hoppas bara att partinamnet inte är något arabiskt nonsens som ingen icke-arab förstår, utan tydligt och direkt med "Islam" eller "muslim" i namnet. En duva ska tydligen vara partisymbol, PK kommer att tro, att detta kommer gå fredligt till. Hur blir man så naiv?
Det kan innebära att vi i valet 2022, kan få två nya partier och bägge är islamistiska!

Effekterna kan bli att muslimska väljare går över från de andra partierna till dessa nya partier. Det innebär med all sannolikhet, att S, MP, C och V får minskat valboskap.
För socialdemokratin och vänstern kan det bli frågan om uppemot en halvering av rösterna.

Det betyder att den långsiktiga satsningen Ulf Bjerelds ”Socialdemokrater för tro och solidaritet” gjort i syfte att få stöd av muslimska väljare till stora delar riskerar att gå i stöpet, då dessa nog helst inte vill tvingas gå i de kristna socialisternas ledband. Vi kan notera att S 1999, lovade hjälpa Muslimska brödraskapet(MB) till makten på alla nivåer, samt att finansiera deras verksamhet och bedriva statliga kampanjer för deras ideologi, för miljontals skattekronor. Sossarnas hängavtal med MB bygger på Barcelona-avtalet, om hur Europa skall islamiseras. År 2011 bytte organisationen namn till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet för att spegla att organisationen "är en rörelse för socialdemokrater av olika religiös tro".

SD kommer på allvar bli en makt att räkna med, så de är nog tacksamma och glada att detta nu sker. De får vatten på sin kvarn! Många som fnyste åt SD:s valfilm 2018, med burkakvinnor som trängde sig före i kön kommer i valet 2022 få tänka om.
Detta kommer även att pressa ut ”hederliga” ”anständiga” svenskar till SD.

Etablering av nya partier, sker i största sannolikhet i en lågkonjunktur, i kommunkrisens besparingar o
ch skattehöjningar, samt med en ökad brottslighet.

Vi har omkring en miljon muslimer i detta land och att muslimska partier skulle ställa upp i riksdagsvalen, var ganska självklart, utan frågan var, när det skull ske.
En helt naturlig utveckling som har dröjt ovanligt länge. Tar man hit Mellanöstern så får man hit Mellanöstern. Sossarna har tjänat ut sin roll som nyttiga idioter och invandrarna får förenas runt två muslimska partier. Varför ska vi neka dom den rätten? Det är det som demokrati handlar om.
 
Ett problem som kommer upp för det nya partiet och Jasin, hur de kommer att fånga upp alla muslimers tolkningar och inriktningar av Islam? Oklart är, om både det nya paritet och Jasin är shia eller sunni. Majoriteten av muslimerna i Sverige är sunnimuslimer! Frågan är, om mer fundamentalistiska muslimer verkligen skulle stödja mer sekulariserade muslimska partier, alternativt om mer sekulariserade muslimer skulle välja ett mer fundamentalistiskt parti eller ett muslimskt parti till att börja med?

Om två muslimska partier ställer upp i valet 2022, kommer detta att innebära att det kommer att ske drastiska förändringar i väljarbasen. I bästa fall kan de två nya partierna räkna med att få 10-15%, av den totala väljarbasen, så över 4%-spärren kommer de oavsett hur dåliga de är. Det innebär, att det antagligen till största delen går ut över S röstetal. Frågan är om S kommer att nyktra till och bli ett "normalt" arbetarparti igen, för att vinna tillbaka svenska väljare, vilket kommer att bli mycket svårt. Den normale svensken är så trött på S och deras omhuldande av invandrare, att vägen tillbaka, är ganska stängd. Sossarna står nu inför ett verkligt dilemma och det kommer att råda totalpanik, hur de skall agera. Enda alternativet för S är, att islamisera sig ytterligare och samarbeta med de nya partierna, för att behålla makten. Givetvis kommer V med i detta gäng.
 
En del hävdar redan att muslimer inte kommer att rösta på dessa nya partier, men de glömmer vad som hände i senaste valet och inröstningen av somaliska Leila Ali-Elmi från Göteborg. Hon personkryssades av 93,44 % i hennes valkretsen Angered, Hammarkullen, Östra. Det visar hur lätt det kan vara, med att muslimer hamnar i maktens korridorer. MP borde om de hade haft en ryggrad och inte varit så infiltrerade redan av muslimer, kunna utesluta personer helt. Allt som krävdes för denna kupp var 1400 klanröster. Muslimer som kommit till Sverige har ingen tradition eller kultur att bygga på eller någon organisation, än klanen/familjen. Muslimska länder har i dom flesta fall en diktatur som ser till att få saker gjort och att den som försöker hitta på något annat, skickas ut till vänster för en .....!
Om
två muslimska partier kommer att etablera sig i Sverige skall det bli intressant att se, hur de rent kapacitetsmässigt skall få det att fungera som en landsomfattande organisationer.

Foliehatten är riktig ärlig när han välkomnar två officiellt och tydliga islamistiska partier i Sverige. Han tycker det är bra, att partier är tydliga med vad de vill och står för, än fega, populistiska och konformistiska partier som MP, S, L och C som smygislamiserar landet. Hellre att dessa partier kommer in i riksdagen och att S rasar som ett resultat, än att S fortsätter dra nytta av massinvandringen. Därför kan man hoppas på, att de två muslimska partierna är kompetenta nog, att ta 50 % av sossarnas väljare (dvs muslimer). Det är knappast så, att gamla sossar skulle börja rösta på ett islamiskt parti, så det är bara win-win. Med tanke på antalet muslimer i Sverige och var Sverige är på väg, så känns det lämpligt med islamistiska partier i riksdagen. Då finns det inga ursäkter längre. Inget "vi visste inte" trams. Folket bör påminnas hela tiden om mångkulturens effekter.

Foliehatten tycker också, att kommer att bli intressant att se, om de tar sig in i de politiska församlingarna. Då går det inte längre, att dölja att det faktiskt pågår en kulturell kolonisering av Sverige. Äntligen får naiva vänsterväljare och vänsterpolitiker, se vad de har skapat.
Nu är Foliehatten riktigt elak, detta nya parti blir ingen game-changer. Det finns redan ett stort muslimskt parti i Sverige, socialdemokraterna kallar de sig.

3 kommentarer:

 1. Det allra mest intressanta blir om S istället börjar förstå att dom försämrar sin egen möjlighet att vinna ett val ju mer invandrare de tar in i landet.

  Detta bör det redan nu börja fundera över då det redan är ett faktum att det finns två muslimska partier som kommer att ta de muslimska väljarnas röster vid nästa val.

  Alltså emotser vi en snabb kovändning och ett invandrarstopp med ursäkten att det saknas bostäder och arbeten. Ett problem vi förvisso haft i mer än 10 år redan.

  SvaraRadera
 2. Ytterligare ett exempel på " som man bäddar...".
  Ännu ett lass avgår måndag till Finland.
  Känns som om vi är lite utspridda nu!
  Lite jobbigt då hjärtat är i den svenska skärgården.

  SvaraRadera
 3. Med 2 muslimska partier i riksdagen forlorar ALLA andra partier roster.
  Efter valet forhandlar sedan S med de 2 nya partierna och driver igenom en ny JOK men nu med starkt muslimskt inslag,
  S STARKER sin makt genom att 2 nya partier tillkommer som tar roster fran bade hoger och vanster som sedan saljs till S for samma pris som MP framforhandlat.
  Skillnaden ar att de 2 nya partierna blir kungamakare med standigt okad roststyrka, val efter val intill de inte langre behover S i regeringsbildningen.

  SvaraRadera