tisdag 20 augusti 2019

Kommunsossar protesterar mot tillståndet i Sverige!

Man behöver inte vara blind, för att se, att Sverige är totalt förvandlat. Dessutom har det gått relativt snabbt och utan remissförfarande eller konsekvensanalys. Makten har beviljat 1,6 miljoner PUT och detta, mot folkets vilja. Den stora invandringen har också skapat enorma problem, av en sådan dignitet som är mycket väldokumenterade i kommunernas ekonomi, i vården, i skolan, på gator och torg. Makten hävdar att det är ryssarna som varit framme. Problemen finns där och för varje dag som går, ökar den i omfattning.
 
Kommun Sverige har börjat göra revolt och vakna politiker fattar, att de måste göra det själva och sina försörjarpartier relevanta på nya spelplaner i det kommunala landskapet. Snart visslar moderpartierna på riksplanet förgäves, på de fordom lydiga kommunvalparna som kör nosarna i marken och följer den nya vittringen av folklig motvilja mot massinvandring och mångkultur. När Atlantångaren väl lagt om kursen, spelar det ingen roll, vad små extremistpartier gläfser om, oavsett humanistisk tonart.


När det är nog, är det nog. Sosseriet kan inte längre hålla sina palatskuppmakare borta från offentligheten. Stjernkvist i Norrköping uttalade sig positivt om införande av tiggeriförbud i den egna kommunen. Eskilstunas (s)tarke man Jimmy Jansson ifrågasätter om asylsökare alls, är berättigade till försörjning. Han ifrågasätter i ett utspel och ger samtidigt Löfvén en rejäl känga, för att sosseriet saknar en tydlig politik för migration och integration. Han uppmanar också partiet att ta ett helhetsgrepp om frågan. Jimmy Jansson till SVT: ”Jag anser att om inte partiet tar ett stadigt grepp kring den här frågan så kommer socialdemokratin att få stora problem med sin legitimitet som en viktig politisk rörelse i Sverige i framtiden.”
JJ går vidare med krav på motprestation för medborgarskap. Enligt Jimmy Jansson borde egen försörjning och kunskaper i svenska vara ett minimikrav, för att ”få inträda i den gemenskap som en av världens bästa välfärdsstater utgör”.

Jimmy är inte blyg, utan menar att utbildning och akutsjukvård är rättigheter för alla, men att bidrag och andra skyddsnät inte är självklart, om man inte bidrar tillbaka till välfärden. Inte heller anser Jimmy, att det är självklart med ersättningar för de som söker asyl och att det idag saknas koppling mellan sökande, krav på motprestation och utbetalda ersättningar. ”Gör din plikt kräv din rätt du vet. Det måste klargöras från dag ett.”

Jimmys kraftiga åsikter, hör och häpna bemöts inte av de sedvanliga avståndstagande från sosseriets centralbyrå, via partisekreteraren Lena Rådström Baastad, utan hon välkomnar diskussionen! Det var som fan.! Foliehatten tappade nästan hatten!


Jimmy Åkesson och nu Jimmy Jansson. Det är de två Jimmiesarna vi ska lyssna till. Det Jimmy Jansson säger slår stenhårt mot det som S varit så stolta över: att humanism måste få kosta och att flyktingarna flyr från svåra umbäranden i sina hemländer. Det är fint att ge människor mat och husrum och bidrag till kläder, skor och barnvagnar. Ännu finare är om vi ger det utan krav på motprestation. Det ger bara fler guldstjärnor på brösten på omsorgs-Sveriges socialfunktionärer och politiska företrädare. För det handlar mer om oss, än om dom egentligen. Vad är det det kallas när man yvs över sina goda gärningar? Jo fariseism. Men nu börjar det väl bli för dyrt och för för uppenbart också, att de sociala problemen med bränder och skjutningar blivit ”too much.” Folk är inte blinda. Nej, mångkulturen har inte blivit någon hit.
Den som är normalbegåvad kan via Google se, att mångkultur inte fungerar någonstans. Att naiva och totalt korkade politiker i Sverige skulle tro, att den skulle fungera här, är anmärkningsvärt!


Hur fan backar man nu? Det är anmärkningsvärt att Jimmy Jansson som sosse kan säga, att den som inte arbetar, ska inte heller äta. Det osar 30-tal så det stänker om det. Det skulle inte alls förvåna, om det är sådana tankar som ligger i bakhuvudet hos alltfler svenskar som fått slita för att bygga landet och som inte vill se det förskingras. Vad säger omsorgskoftorna i partiet?
 

Vi kan se en klar skillnad mellan gamla Sovjetsfären/järnridån och Sverige. De stod på en mycket stabilare grund än vad Sverige gör idag. De som luftade sitt missnöje riskerade, att få besök av KBG, STASI eller Securitate(Rumänien). Gjorde folket uppror, kom sovjetiska stridsvagnar(Poznan och Prag).

Vilka tvångsmedel har Sverige? Du kan bli anmäld av Nätverksgranskaren( som får statliga pengar för sin verksamhet) för HMF, om du råkar skriva något ofördelaktigt om invandrare. Är du relativt känd eller är politiker och gör samma sak, blir du uthängd, av den moraliserade journalistiken? Hoppet om att det ska bli bättre efter nästa val kommer inte att ske, eftersom Svensson fortfarande sover sin Törnrosasömn. Svensson vaknar först, när det sker något, på det egna territoriet.


I en bra ledare i GP. "Debattens kärna handlar inte om rädsla, den handlar om lojalitet. Bakom järnridån gick det inte alltid att förneka att hyllorna kunde vara lite tomma ibland, men att gemene man skulle ha rätten att vara sur över något sådant, det kunde det verkligen inte bli tal om. Att känna missnöje var ingen rättighet, den som gjorde det var illojal och osolidarisk. Budskapet i Sverige följer numera denna refräng: köp gärna överfallslarm, käre svensk, be gärna om skjuts, undvik gärna vissa gator, men för guds skull: var inte så osolidarisk och trolös att du börjar hysa fel sorts känslor om situationen!"
 

Makten har börjat inse, att folk börjar känna oro över situationen i Sverige och för att möta denna oro, bemöts den med ett klassiskt socialistiskt sätt, med attack. Foliehatten har under en längre tid förvånats över hur vänstern i Sverige piskat upp stämningen mot högern. De har inte nöjt sig med ren argumentation, utan man har medvetet provocerat fram, rena lögner, en polarisering som är oöverträffad i svensk politik. De för ett riktigt fult mediekrig där vänstern försöker brunstämpla allt till höger om liberalerna.
Och
Foliehatten förstår varför! Vänstern ser att makten håller på att glida dem ur händerna, kanske för tid och evighet!
 

Det vi den senaste veckan har fått bevittna, är en upptrappning över bilden av verkligheten. Flera inom MSM kör nu ett drev mot Hanif Bali och andra tongivande moderater inom social media och allt är planlagt och orkestrerat från Sveavägen 68.


Rebecca Weidmo Uvell betonar att det inte handlar om Bali med flera: "Vad ni än gör – gå inte på det här. Det är från början till slut ett spinn från Sveavägen 68. Vi är för bra online, vi i högern har tagit över och framför allt har moderaterna gjort det. De skyr inga medel för att vinna tillbaka den makten.
De vill få bort först Bali och sedan en i taget av oss som krossar vänstern online tills de vinner igen. För de toppade för tidigt. Nu betyder det massor att dominera digitalt. 2014, när de ledde senast, gjorde det inte det. Det handlar bara om makt."


M har ifrågasatt tryggheten i Sverige och därmed trampat sossarna rejält på tårna och den bild som sossarna vill, att svenskarna skall tro på, att Sverige aldrig varit tryggare. Vi hade också förr skjutningar och våldtäkter, är det budskap MSM försöker hamra in. Vad som hänt i Stockholm den senaste veckan på festivalen, har fått bilden, att hamna rejält på sned.Matti i SwebbTV berättade, att han mött en dam som haft tre inbrott i sin villa. När hon berättade det för grannen, så sa han att det hade hon inte alls haft. Det är samma typ av surrealistiska förnekelse som när Löfven menar, att det är ungdomarna i Danderyd som är orsaken till de problem som finns i förorterna.
Kommer det här att minska? Nej, utan öka i omfattning allt medan den kritiska falangen tar allt större plats på nätet.


Om det är ren dumhet, desperation eller omognad, är svårt att säga. För det är ingen slump, att precis samma sak ske
r i USA, orkestrerat av demokraterna.

1 kommentar:

 1. "... att humanism måste få kosta.." är ett uttryck i samma klass som Lyxfällanfolkets "..lite måste man väl få unna sig".
  Hörde förretsen en i dagens Ring P1 som hade ungefär samma åsikt i frågan, "vi har råd att".
  Vad öppna gränser kostar både i penagar och liv, ser vi när vi nu söker två öststatare som troligen avlivat och rånat två äldre män.
  Det är dags nu att öppna ögonen göra NÅGOT!
  Brukar hävda att det händer inget förrän man personligen blir drabbad - och det är alltfler som blir det nu!

  SvaraRadera