onsdag 22 mars 2017

Annie Lööf får svar på tal!Annie Lööf har i ett utspel på Twitter kommenterat den rödgröna regeringen förslag om att höja skatten för småföretag och sänka skatten för utländska företag.

Annie Lööf får
omedelbart svar av Rebecca Weidmo Uvell. Det Annie Lööf inte vill höra talas om, är att med hjälp övriga i Alliansen har de möjlighet, att omedelbart ta makten i riksdagen genom att ta stöd av Sverigedemokraterna och sänka förslaget.

Men ”
hycklerskan” Annie Lööf låter hellre småföretagen plågas av vänstern, än samtalar med andra demokratiskt valda riksdagspartier.
Ännu en gång visar Annie Lööf hur prestigefull hon är, så verklighetsfrånvänd, så likgiltig för svenska småföretags vardag. Annie Lööf är så ”fin” i kanten, berusad av höga opinionssiffror, medan Sveriges småföretag faller samman av skattetryck. Det är vidrigt. Sådana politiker som Annie Lööf måste bort!
Vi måste få ledare som ser till verkligheten framför tarvligt prestigespel.

Den rödgröna regeringen har gjort upp med Vänsterpartiet om att ”strypa” småföretagarna till döds genom att skärpa det som kallas 3:12-reglerna.
Regeringen vill i förhandlingar med kommunisterna i Vänsterpartiet sänka bolagsskatten.


På vänstersidan hatar man egna företagare, eftersom de inte inordnar sig i socialismens maktkamp mellan arbetare och arbetsgivare, utan är i en och samma person både ock.
Vänsterpartier älskar att mobba, trakassera och hota småföretagare. Det är skälet till att man varit så ivriga i att skärpa 3:12-reglerna. Efter omfattande kritik har regeringen nu backat något.

Dessa skattehöjningar handlar alltså om klassisk socialdemokratisk/kommunistisk skattepolitik. Slå ”stenhårt” mot småföretag som drivas av privatpersoner som kämpar, driver och sliter dygnet runt för sitt företag. Det är i dessa företag som jobb och tillväxt skapas. Istället för premiera dessa småföretag skall de beskattas ännu mer och internationella och utlandsägda storföretag skall få sänkt skatt.
Man inser att som svensk ska man inte försöka driva företag i Sverige, men utländska bolag är välkomna till att få skattesänkningar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar