torsdag 30 mars 2017

Lex Schyman!

Gudrun Schyman är unik! Ingen annan har blivit ekonomiskt omyndigförklarad av riksdagen. En specialskriven "lag" som bara gällde för en enda riksdagsledamot - Gudrun Schyman.

Det var en i en unik överenskommelse under ekonomiskt förmyndarskap av riksdagsförvaltningen. Gudrun måste som enda ledamot av riksdagen lämna in sina flygbiljetter tillsammans med fakturan för tjänsteresor. Orsaken var att skattemyndighetens granskning av Schymans deklaration för 2001 avslöjat att hon krävt avdrag för flygresor som riksdagen betalat.
 
Vem tror på slarv och tidsbrist?
 
Gudrun hade i strid med reglerna behållit biljetterna och skickat in dem till skattemyndigheten för att styrka sina avdrag och hävdar att hon inte försökt lura staten på pengar.
 
Schyman har onekligen en mycket märklig meritlista med fylleri, offentligt urinerande, medverkan i dokusåpa, poserar i slöja och kallar män för talibaner, eldande av pengar och som kronan på verkat, har hon visat ”murvlan” i SVT. Bjuder in 300 personer till SpyBar på 50 år kalas och låter vänsterns partikassan betala. Schyman har dessutom ett fruktansvärt stort ego och ”talorgan.”
När Gudrun Schyman fortfarande satt i riksdagen motionerade hon om en skatt på män. Bland annat ställde hon frågan: "Har vi råd med män!?"
Hade någon ställt samma fråga om någon tärande grupp istället, vad hade media tyckt då!? http://www.riksdagen.se/sv/dokument-...nnor_GS02So616
Att hon utbildats av Sovjetunionens kommunistparti och att fadern till hennes första barn var en KGB-officer, känner väl alla redan till!?

Hon ger begreppet "dåligt omdöme" ett ansikte.

Tänk er tanken att ”tanten” haft partibeteckning SD... MSM
och SVT skulle ”go bananas” och Schyman skulle vara en följetong, i syfte att avskräcka från SD. Nu behandlar våra "oberoende" medier ”skräpkärringen” med silkesvantar.

Gudrun Schyman
gästade i förra veckan Aktuellt. Där togs F!:s
fullständigt vansinniga politiska program upp.
 
Sex timmars arbetsdag med bibehållen lön
Höjt försörjningsstöd
Stärkt a-kassa,
Fri tandvård, mer resurser till vården
Höjda pensioner,
Bostäder till EU-migranter, ökat stöd till papperslösa…
Amnesti för alla flyktingar

Den kanske ”ende” normale reportern på Rapport och Aktuellt - Anders Holmberg frågade: ”Hur mycket kostar era förslag?”

Schyman: ”har inte summan i huvudet!”.
Holmberg: ”Är det 1 eller 50 miljarder?”
Schyman: ”Nej, det rör sig inte om såna siffror!”

Vilken annan partiordförande skulle komma undan med ett så nonchalant svar? Tyvärr gjorde Holmberg en "slät" figur i denna intervju. Han skull pressat Schyman, för att få ett svar!


F! känns som om partiet hör till något annat århundrade som om de lever i en idé värld som inte längre är aktuell.
En värld där poliser inte behövs i gator, där öppna gränser ska gälla, där mer kaos och icke disciplin ska gälla i skolan, där lägre fängelsestraff ska gälla åt kriminella.
Tror att till och med många radikalfeminister börjar känna av att F! jobbar för att göra situationen värre för svenska kvinnor.


Faktum är att Gudrun Schyman är en erkänt skicklig retoriker och otroligt vältalig. Hon känd för att kunna sälja in de politiska budskap hon vill förmedla. Man kan tycka vad man vill om den politik hon företräder. När Schyman var V ledare var hon förmodligen den bästa de haft. Foliehatten kan inte begripa att människor söker sig till en person som inte ens har ordning på sitt eget liv, hur ”f-n” tror de att en sådan individ skall kunna vara med och leda ett land….

Efter Schymans alla turer är det är en fullständig ”gåta” att hon går hem hos vanligt folk! Framsidan är F! är ett viktigt parti och har en funktion att fylla. Att splittra vänstern och ge lite mindre makt åt V och MP.

Foliehatten har svårt att tro att F! kommer att lyckas ta sig över 4% vid valet 2018.
F! har sedan partiet startade distanserat sig allt mer från gemene man som står för jämlikhet, vilket parti i riksdagen gör inte det? Istället har de ”snöat” in sig på tokig nyfeminism av amerikanska mått.
Schyman inser inte, att utifrån fakta verka för ett jämställt samhälle, så utgår de från att samhället är uppbyggt av vita män till den grad, att alla andra grupper i Sverige står underordnade och diskrimineras.

Det är ingenting som går hem hos folk i stugorna, för vi måste komma ihåg att F! är ett parti vars anhängare sticker ut och låter väldigt mycket, men de är inte så många som de verkar. För att ha en chans på 4% så måste de göra om hela sin politik från grunden, vilket knappast kommer att hända då de virrat in sig i verklighetsfrånvända begrepp och pseudoteorier. I Valet 2014 så var det många som trodde, att de skulle komma in med god marginal, medan SD skulle åka ut. Men år 2017 så har vi ju facit på hur det slutade.

F! är ett modernt bevis på att man inte kan bygga någonting hållbart på lögner och vinklande av statistik, förr eller senare så kommer sanningen alltid fram. Folk är mer trötta än någonsin på att höra skrik om glastak, rasism/fascism/nazism/, lönediskriminering, kvotering, "normkritik" och ogrundat hat mot vita män.

Jämställdheten i Sverige är bäst i världen och nu när allt fler partier vill ställa krav på utomeuropeiska invandrare, så står F! kvar som ett av få partier som fortfarande vill köra på med kravlös invandring. Vilket knappast går hem hos andra än de personer som aldrig skulle lämna F!, eller partier med liknande ideologi.

Visst, de kommer säkert att kunna knipa några fler stolar i kommuner runt om i Sverige, men någon representation i Sveriges riksdag tror Foliehatten inte på - oavsett vilka politiker som de väljer att sätta som ledare för partiet. De som röstade på F! 2014 var unga förstagångsväljare och folk som tidigare röstat på V eller MP .
Foliehatten är rätt övertygad om, att de personerna kommer att gå tillbaka till MP/V till valet 2018, eftersom MP tuggar på gränsen och behöver stöd för att inte åka ut.


En ekonom har gjort en beräkning på F!:s krav. Om de skulle få igenom sina krav så kom han fram till, att vi måste betala mer i skatt än vad vi får i lön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar