söndag 19 mars 2017

De vänsterextrema journalisterna och Peter Springare!

Långt om länge upptäckte ” de vänsterextrema journalisterna” Peter Springares inlägg på FB och de går nu ”bananas.”

Det
är över 10 dagar sedan Peter Springare skrev detta inlägg och han har fortfarande kvar sitt arbete. Hur kan det komma sig?
Vad är det som pågår? Vi kan inte ha personer som är utövare av statens våldsmonopol som pratar om att förinta människor.
Vad skrev egentligen Springare som upprör journalisterna?

Springare:

”Mitt motiv är just detta att försöka göra Sverige bättre att leva och utvecklas i för alla, både infödda ’svenskar’ och invandrare. Och därigenom också förinta alla de vänsterextrema journalister som förpestar debatten med sina abnorma agendor.”
 
Att Springare på detta sätt pekar ut ”en grupp journalister som extrema som förpestar debatten med sina abnorma agendor” kan givetvis inte få passera utan åtgärder.
De ser nu sin chans att totalt ”slakta” denna obekväma polis som berättar om sin verklighet som polis som dessa journalister på alla sätt under ett antal år försökt plöja ner till okännlighet!
 
De har mobiliserat sin trollarmé på Twitter. DN och Expressen har naturligtvis plockat upp detta. Nästa steg i trolldrevet blir som vi alla vet, att fråga Eliasson vad han tycker om att ha en polis som anställd som vill förinta journalister? Givetvis kommer Eliasson på alla sätt försöka sparka Springare. Eliasson kommer att ta hjälp av Ygeman som kommer att svara att det är "ytterst oroväckande", men att han inte kan agera, eftersom det är Eliassons huvudvärk.

Det journ
alisterna inte har fattat är att verkligheten har ”sprungit ifatt dem. De är på väg att bli förintade av sin egen abnorma agenda, där sanningen till varje pris skulle döljas eller förskönas. De förintas inte av Springare eller av Alexander Bard. Bard har i en intervju för en tid sedan uttalat sig om framtidens medier. Bard menade att ”skittidningar” som Expressen och Aftonbladet inte finns med där, i alla fall inte i nuvarande form.
Det kanske allra intressantaste var Bards kommentar: "Det är ingen naturlag att vi skall ha journalister."
Bards kommentar kan stämma ganska bra. Givetvis kommer det även i framtiden att finnas en marknad för seriös journalistik. Idag är svensk MSM och SVT nästan kliniskt rena från seriösa journalister.

Den som har källkritik konstaterar snabbt, att det sällan är lögnen som är problemet utan sanningen. Just sanningen har vänsterextra journalister svårt att hantera.
Journalisterna vill gömma fakta och de vill inte inse konsekvenserna, när sanningen kryper fram. Det är alltså inte fakta som gör att vi vill förändra något, utan de konsekvenser som problemen orsakar. Om fakta är att fri invandring och bibehållen välfärd inte går ihop eller att alla mångkulturella länder har oroligheter, vet vi vad som kommer att ske inom snar framtid i Sverige. Vi kunde redan se tecknen för flera år sedan. Det är detta man måste förhålla sig till och inget annat.

Något har hänt i Sverige och det har inte journalisterna fattat. För varje hat artikel mot personer som inte följer den utstakade vägen, är dessa artiklar, ännu ett slag på spikarna i deras egen kista. Det blir inte fler läsare som tycker illa om Springare, alla vanliga människor fattar precis vad han menar och folk är trötta upp till halsen på journalisternas ”humbug.”

1 kommentar:

  1. Lowest form of life. Scum of the earth. Lou Reeds uppfattning om journalister. Håller helt med honom.

    SvaraRadera