lördag 11 mars 2017

Den politiska och mediala värdegrunden!

När Katerina Janouch går emot värdegrunden och den politiska korrektheten, drabbas hon av ett drev från media och SVT som till och med statsministern stämmer in i. Hennes uttalade om Sverige i utländsk TV anses inte vara politiskt korrekt.

Politisk korrekthet och hyckleri går därför hand i hand med humanitär hybris. Att vara politiskt korrekt och ha rätt värdegrund är egentligen intolerans kamouflerad som tolerans! Man framställer sig som helt öppen och tolerant, men egentligen så handlar det om tydliga regler, om vad man får tycka, skriva, tänka och framför allt säga!
 
Makten med det ”lydiga” instrumentet” SVT är besatta av en värdegrund som blivit en sjuk ideologi som vi kan kalla den politiskt korrekta ideologin eller det härskande politikerväldets och välfärdskomplexets ideologi. Välfärdsstaten ska inte monteras ner för att bekosta socialisternas godhetsvansinne gällande invandringen. 
Det är befängt!

Politik är att vilja. Men politik är faktiskt också att välja, att ha ögonen öppna. Det är ett tecken på dåligt ledarskap att ignorera alla varningssignaler och reagera först när situationen är akut. För det är den nu. Nu återstår bara paniklösningar som kommer vara dåliga för skattebetalarna, för integrationen, för samhällsekonomin och i förlängningen för hela Sverige.
  
Makten och SVT fick ”frispel” när Trump uttalar sig, om att Sverige har problem.
var det viktigt för makten att ”brännmärka” alla som inte har den rätta värdegrunden
I Rapport kunde vi under en vecka se märkliga reportage av den ”ögonglödande” Catarina Bergfeldt om Trumps uttalande. För Catarina gällde det att ta fram så mycket ”skit” som möjligt om Trump.

Trumps uttalande väckte också den internationella median som nu på allvar började syna den politiska korrektheten och värdegrunden hos den svenska regeringen.
Regeringen ”tappade” fullständigt kontrollen över händelserna. Man skickade
bland annat fram Ylva Johansson av alla som förvärrade korrektheten ännu mer, med att på knagglig engelska ljuga om problemen i Sverige. Ylva fick sedan ”göra” en pudel!


De personer som makten klarar av att statuera exempel på, är bästa sättet, att det leder till ekonomiska ruin för den ”skyldige” och total uteslutning från offentligheten, vilket Katerina fick känn av. I SVT fick Katerina debattera mot den ”verklighetsförnekande” Anders Lindberg och lika verklighetsförnekande allas vår Belinda Olsson. Katerina fick in en replik som alla sunt tänkande människor anser om makten: ”Är ni på riktigt!”

Makten misstog sig rejält, när man försökte brännmärka Katerina. De hade hoppats att hennes böcker inte skulle säljas, istället leder det till, att hon toppar försäljningslistorna med sina barnböcker och tjänar mer pengar än någonsin, så är det ett problem.

Vi har sett fler liknande exempel, Sanandaji, Birro och fler. Det börjar bli lukrativt att syssla med regimkritik vilket kommer att leda till att fler tar steget.

Den andra sidan av myntet är att det börjar bli riskfyllt att gå regimens ärenden alltför nitiskt.
Något har hänt i Sverige! Reinfeldt skrev i sin ungdom boken: Det sovande folket!
Det verkar som om det sovande folket har vaknat och framför allt den alternativa median på nätet
som nu öppet kritiserar makten och makten "svajar" betänkligt!


En Rektor på en skola i Lund valde att avgå efter en folkstorm. Detta är vad man kan se, är första gången något liknande har hänt. Enligt värdegrunden så är svenska flickor inte värda ett ”skit” medans våldtäktsmän är offer. Det är därför man har kunnat anordna antirasistiska fackeltåg när någon liga av våldtäktsmän blivit konfronterade av till exempel av Nordiska Motståndsrörelsen. Organisatörerna av sådana fackeltåg har sedan hyllats i lokalpressen och i riksmedia. Det funkar inte idag.


Rektorn kommenterade situationen med att: "det är svårt att säga vad som är rätt och vad som är fel i det här läget".

Sedan hävdade han att förövarna, precis som den flicka vars tillvaro de slagit i spillror, var ”offer” i sammanhanget och som ”grädde på moset” försvarade han därefter skolans beslut att undanhålla skolelevernas föräldrar information om vad som hade hänt.
Rektorn gjorde bara vad som står i alla ideologiska styrdokument han fått skickade till sig de senaste tio åren. Hans enda fel bestod i att han inte var observant på att pendeln hade svängt. När man läs
er rektorns resonemang var det helt enligt PK-bibeln med referenser till gärningsmännens utsatthet och behovet av värdegrundstänk för samtliga som går på skolan. Denna gång gick det inte hem alls, utan fick helt motsatta effekter, än vad som avsågs från början. Det har förekommit lite väl många våldtäkter på skolor den senaste tiden för att sånt här ska passera obemärkt bland allmänheten, inte minst när det handlar om invandrade gärningsmän.
 

Frågan är nu – vad kommer att hända i Sverige med den politiska korrektheten och värdegrunden?
Lagom till valet om arton(18) månader kommer Sveriges kommuner att stå inför ekonomiska åtaganden som makten vältrat över. Kostnaderna kommer att bli mycket besvärliga att hantera, utan betydande skattehöjningar.

Kommer det ”sovande folket” att vakna och rösta på ett sådant sätt, att den politiska kartan skrivs om helt eller kommer befolkningen att fortfarande sova och acceptera, att den nuvarande makten sitter kvar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar