söndag 26 mars 2017

Soran Ismails propagandaserie i SVT!

SVT har gjort en kortserie om den ”medieupplyfta” kurden Soran Ismail som programledare. Programmet går ut på att han som kurd känner en pliktkänsla och ansvarskänsla för sitt folk, eftersom de är i krig i främst Irak och Syrien.
 
Man kan verkligen fråga sig varför SVT sände denna serie? Hela serien är en enda stor uppvisning av nationalism, etnocentrism, folktillhörighet och etnisk känsla, något som är sunt och naturligt för alla folk.

Att SVT ändå gör denna serie är inte alls förvånande med på tanke det politiska ställningstagande som SVT tagit för kurderna. Om exakt samma serie skulle sändas med svenskt eller europeiskt perspektiv så skulle vänsterfolket på SVT bli rosenrasande, föraktfulla, svartmåla, smutskasta och ropa efter förbud och utestängning från all offentlighet. Det som är slående är hur Soran vurmar så mycket för kurdernas öde, samtidigt som han har noll förståelse för vad som händer i Sverige.

I serien samtalar Ismail med sin familj om hur han vill hjälpa till och känner en pliktkänsla att gå med i de s.k "peshmerga"-styrkorna, vilket då tydligen är namnet för kurdiska väpnande styrkor i regionen. Därefter åker Soran in i Kurdistan med sin familj, där han pratar om hur det är hans land och att hans förfäder levde, verkade och dog där. Det är hans hemland, där han har sina etniska rötter. Han går runt och söker kontakter i regionen för att prata med kurder, om de tycker att han som kurd måste åka dit och försvara och kriga för det kurdiska folket och dess överlevnad och självständighet. Alla är rörande överens om, att det är ett ansvar alla kurder har, att försvara sin etnicitet och sitt land.

För de som då kanske inte vet så är Soran Ismail extremt hatisk, föraktfull och hånande mot det svenska folket.
Det är anledningen till att han lyfts fram av media och SVT. Soran talar konstant om hur det svenska folket inte finns, och om hur alla svenskar som vill försvara sitt folk, sin kultur, sitt land och sin självständighet är dåliga människor som är onda och måste bekämpas. Soran anser att hela världens främmande folk måste få massinvandra till Sverige och göra svenskarna till en undanträngd minoritet som i längden utplånas. I en synnerligen ”magstarkt passage” i kortserien, så sägs det att Soran har en plikt att bevara sitt folk, eftersom det är utrotningshotat!

SVT tillsammans med övriga politiska och mediala Sveriges etablissemang bevisar än
nu en gång vilka otroligt vidriga hycklare de är. Ingen i Sveriges politiska och mediala etablissemang går ut och attackerar Soran med "rasism" och "nazism", istället så sänder SVT det "rasistiska och nazistiska" kurdiska nationalistprogrammet med sympatisk inställning. Soran som är kurdisk nationalist, åkte runt i Kurdistan betald av skattefinansierad public service och som ”grädde på moset” krävde han att etniska svenskar ska kalla honom svensk, annars hänger han ut dem i SVT som rasister!

Hur långt får det gå egentligen? Hur kan Soran ha mage att tala positivt, beundransvärt, uppmuntrande och plikt kallande om att kämpa för kurdisk överlevnad, men samtidigt ägna sin karriär åt att arbeta för att utrota det svenska folket och
samtidigt ondgöra sig och attackera alla som ens andas det minsta om svensk överlevnad eller ens svenska kulturens överlevnad?

Hur kan man väcka upp vanliga svenskar till detta grova hyckleri? När ska svenskar förstå att resten av världen tänker i etniska banor och allihopa är etno centristiska och arbetar för sina intressen och är mycket måna om, att se till att sin egen etnicitet överlever och bevaras intakt?
Apropå hyckleri... Att höra Soran resonera och våndas i frågan om han borde stanna och kriga i Kurdistan var nästan komiskt. Tror han att han lurade en enda tv-tittare med denna vånda? I slutet kom han fram till att han förde kampen bäst från Sverige med att syssla med det han var bäst på… 
Den kurdiske nationalisten Soran kommer aldrig någonsin lämna Sverige. Så hans övervägande är bara larv. Han kommer istället fortsätta sin antirasistiska kamp mot vita män som vill dra ner på invandringen här hemma i Sverige. Ja, Soran har två hemländer.
Vet inte hur kurdernas kamp mot IS blir lättare av att Soran häcklar SD på standup scenen. Tror effekten är marginell.
 
Programserien heter Sorans krig och i programmet tar han ett klart ställningstagande för Kurdistan och då kan man fråga sig - varför är han här?
Hela "dokumentären" visar att hans lojalitet ligger någon annanstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar