fredag 10 mars 2017

Tim Pool - MSM, SVT och den bistra sanningen!

Den amerikanska krigskorrespondenten Tim Pool som är uppvuxen i South Side, Chicago - ett mycket tufft område och han har rapporterat från revolutionen i Egypten, från kriget i Ukraina och protesterna i Venezuela. 
Tim Pool kom till Sverige för att undersöka om det var så illa ställt som USA:s president Donald Trump hävdade.
Pool:
”Trump sa att Sverige upplever problem de inte trodde var möjliga, och jag måste erkänna, så är det.”
Tim Pools slutsatser är att Donald Trumps uttalanden var tekniskt korrekta.

Tim Pool som var i Sverige cirka två veckor, dokumenterade och rapporterade sin vistelse utförligt på sin Youtubekanal.
I Youtubeklippen berättar Tim, att Sverige har stora problem med brottslighet av en sort som han aldrig hade väntat sig.
Enligt Tim har våldsbrotten ökat de senaste åren i Sverige, sexuella övergrepp har ökat, våldtäkter har ökat, våldsbrott ser man en tydlig ökning och fler mord.
Bil- och skolbränder ökar hela tiden trots att Sverige är ett litet land. 2016 var det 33 handgranats-attacker och det var definitivt inte problem som Tim hade förväntat sig att se. Tim noterade ett nytt fenomen, där grupper av unga killar omringar kvinnor och begår sexuella övergrepp mot dem.
Inte enbart flyktingkrisen orsakar den ökande brottsligheten. Den stora ökningen kan tillskrivas barn till första och andra generationens invandrare.
Enligt Pool är det Sveriges misslyckade integrationen av invandrarna som är den största orsaken till alla problem. Misslyckandet skapade områden av segregation där det är svårt att ingå i det större svenska samhället. Det finns en lag där flyktingar bara behöver uppge en adress, så kan de bo var de vill. De flesta av de nya invandrarna har fram till 2015 begett sig till Malmö, Göteborg, Örebro och Södertälje, eftersom de känner folk där. Invandrarna lever omringade av en kultur de redan är en del av, så det saknas incitament för dem att integrera in i den större svenska kulturen. Utanförskapsområden leder till dåliga språkkunskaper i svenska, hög arbetslöshet och socialt beroende, vilket i sin tur leder till fattigdom.
 
Det kanske roligaste under Pools besök var när han konstaterade att Rosengård inte var så farligt, så kunde inte Aftonbladet hålla sig utan slog på stora trumman om detta.

Efter besöket i Rinkaby fick Aftonbladet ”skrivklåda”!


Opinion Live och Belinda Olsson
Besöket hos Opinion live lär han väl aldrig återhämta sig helt ifrån. Denna skräckupplevelse att deltaga i eländet, där han ständigt blev avbruten och bristfälligt översatt av ”avbryterskan” Belinda Olsson. Tim blev irriterad över att Belinda, inte översatte vad Tim faktiskt sa.
Tim:
”I programmet frågade Belinda mig om vad som hände i förorten Rinkeby. Jag förklarade för Belinda att polisens utlåtande var inkorrekt, istället för att översätta vad jag sa till svenska översatte Belinda bara att polisen bestred vad jag påstod. Polisen Belinda refererade till, var en presstalesperson som inte befann sig på plats med Tim i Rinkeby.
För att bli lite mer specifik gällande just Rinkebysituationen, sa polisens presstalesperson, att jag tog fram en kamera och började filma ett gäng unga personer, när det i själva verket var Emily som filmade. Belinda sa sedan att jag följde efter ett polisfordon ut från Rinkeby. Nej, ni kan se i min video att polisen följde mig.”
 
Tim hade kunnat säga mycket mer eftersom han befann sig i direkt sändning och då når man ut till en mycket större publik i Sverige, än vad han gör med sina videor och sitt twitter konto.
Exempelvis slutsatsen att svenskar har rätt att bli arga över det ökade våldet där amerikanarna tyvärr blivit helt avtrubbade.
Eller den öppna frågan om det är helt normalt i Sverige att journalister blir bortjagade när de försöker bedriva journalistiskt arbete på torg runt om i landet.
Eller varför inte lite funderingar om de svar han fått angående frågan om media mörkar brottsligheten från de så kallade "flyktingarna."
Belinda hade på samma sätt kunnat ställa fler frågor om exempelvis hans syn på Sveriges problem, medieklimat, vad hans anser om Trumps uttalande etc.
Man kan lätt konstatera att Belinda är för mycket vänster och insnöad i sin ideologi!
 
Det här kommer svida ordentligt för svenska journalister. Vi har en amerikansk journalist som faktiskt är objektiv och utan agenda som bara sett någon promille av galenskaperna i Sverige och ändå tycker att det är obehagligt. Svenska journalister har från dag ett försökt charmera den exotiska amerikanska journalisten och visa sig från sin bästa sida i hopp om hyllande reportage om den svenska kulturmarxismen. Men man misslyckas totalt.

"Tim anser att det är mycket märklig att svensk media ändå fortsätter plikttroget följa regeringens och polisens linje. Det enda de behövt göra, är att titta på min video för att se, att polisen inte gjorde en korrekt bedömning av som hände. Min video bekräftar min story, så återigen om du hade frågat mig, hade jag svarat att svensk media är väldigt oärliga."
Tim går därefter in på att svensk media anser sig ha ett moraliskt ansvar vilket lett till att de utelämnar detaljer i sin rapportering. Det har, enligt Tim, i sin tur lett till att allt fler söker sig till alternativa mediekanaler eftersom allt fler känner att de inte kan lita på etablissemanget. Tim är väldigt kritisk till hur svensk media, i rädsla för att spä på rasism i samhället, undviker att tala om invandrares brottslighet och att resultatet därmed blir att allt fler svenskar blir misstänksamma mot etablissemanget och därför vänder sig till Sverigedemokraterna. 
Svensk media blir bara mer och mer bisarr. Hur lågt vill man sjunka innan man erkänner sina misstag och söker botgöring? Ändå kul att se hur "vänsterskräpet" attackerar Pool på Twitter.
 
Att besöka Sverige år 2017 är som att ta ett kliv tillbaka till 80-talets DDR - samma kyla, obehagliga stämning och kuvade befolkning. Marxismen, den tredje vågens socialism, har ett järngrepp om Sverige.
Det en gång lovande landet Sverige med sina märkliga politiker som klev fram med Palme och som även efter honom fått härja fritt sedan dess, med medias goda minne, liknas ofta vid DDR.
När det gäller medias maktmonopol och indoktrinering av folket fanns en likhet, men ifråga om migration var det skillnad som sol och måne, mellan DDR och Sverige.
Nu finns inte DDR längre, men när det fanns var man hermetiskt tillslutet mot i stort sett allt folk som inte var tyskt, dvs ariskt. För syns skull togs afrikaner och kubaner emot vid universiteten men när studierna var slut – ut.
Inte ens ryssar sågs som likvärdiga och deras tillträde fick till sist också sitt slut.
En annan skillnad mellan Sverige och DDR var synen på media. Östtyska folket skrattade åt eländet mellan skål och vägg, såg på fenomenet som en övergående sjukdom i sin demokrati, och fick rätt.
Svenskar i allmänhet ser sina medier som en trovärdig nödvändighet i vår demokrati, om än med stigande misstänksamhet, ett litet friskhetstecken.
Framtiden är betydligt ljusare för östra Tyskland än sin norra granne på andra sidan Östersjön och det beror av tyskarnas inställning till sina medier 1945-1989.
 
När Pool sedan blev bemött som han blev i Rinkeby höll media givetvis tyst. Men skadan är redan skedd. Man har redan gett Pool legitimitet vilket är ett ruskigt självmål. Media är så fruktansvärt sugna på att prata om mångkulturens förträfflighet, att de inte inser att det vore smartast att avvakta lite tills Pool avslutat sin lilla turné.
Tim Pools stora bidrag var ju ändå kommentaren i sista klippet:

"Nu har vi lämnat Sverige. Och jag är på sätt och vis glad för det, för jag gillar inte Sverige. Jo, det är väl ett ganska bekvämt ställe och så och oftast säkert, men det är socialt obehagligt".

Det om nåt var huvudet på spiken. Varenda klipp som Tim har gjort och varenda kommentar som han har fått, bekräftar det han säger. Det räcker att ha minimalt med fantasi och sjukdomsinsikt för att förstå vad han menar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar